ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رشته مرتبط با مدیریت سرورها

fox999
February 15th, 2010, 21:40
سلام دوستان

می شه توضیح بدید دقیقا این مدیریت هاستینگ , امنیت و ... به چه رشته ای بر می گرده ؟

البته من در انجمن جستجو کردم ولی اکثر سوال ها این بود من می خوام مدیر هاستینگ بشم چی باید بخونم!

منظورم این نیست ... من الان خودم دانشجو کامپیوترم می خوام معلومات خودم در این زمینه زیاد کنم ...
الان رشته ای که این تخصص و در بر می گیره چیه ؟ شبکه و سیکو تا چه حد مرتبط هست؟

ممنون می شم اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید ...مرسی

HugeServer
February 15th, 2010, 22:01
فکر کنم بهترین انتخاب it باشه...

M90
February 15th, 2010, 22:05
فكر ميكنم بيشتر به تجربيات خود شخص برگرده تا رشته ي تحصيلي... حداقل تو دانشگاههاي ايران !!

تا حالا كه كه اينجوري بوده.. حداقل در مورد من يكي كه مهندسي كامپيوتر رو از يكي از دانشگاهاي ايران گرفتم !

goldstar
February 15th, 2010, 22:10
سلام
سوال شما خیلی کلی هست
مثل اینه بپرسیم من میخوام کامپیوتر یاد بگیرم چی باید بخونم؟
چون خود کامپیوتر صدها زیر شاخه میتونه باشه.
سرور هم همینطوره. سرور یک کامپیوتره. پس میتونه لینوکس باشه ویندوز باشه
مباحث شبکه رو در بر بگیره. مباحث فایروال
مباحث برنامه نویسی
برنامه نویسی وب
کنترل پنلها
سخت افزار
و ..... پس به نظر من با یک رشته مثلا مهندسی نرم افزار یا it نمیشه یک مدیر سرور کامل شد.
بهترین کار یاد گرفتن تجربی هست .

fox999
February 15th, 2010, 22:20
تا حالا كه كه اينجوري بوده.. حداقل در مورد من يكي كه مهندسي كامپيوتر رو از يكي از دانشگاهاي ايران گرفتم !

این درسته 80 درصد همکلاسی های من پروژه براشون نوشته می شه ! ماشاله با 19 بیست هم پاس می کنند ..

خب در مورد تجربه درسته...شاید واسه کسی که بخواد سرور و مدیریت کنه شاید مطالب همین انجمن و البته با گذاشتن حداقل چند ماه تجربه کفایت کنه به قول مدیر همین انجمن . اما خب اتفاقا مطالب این انجمن (به نظر من) یک جورایی به اشتراک گذاشتن تجربه هاست و وا بدرد کسی می خوره بخواد مدیر هاستینگ بشه یا یک انتخاب درست و انجام بده ! ...

اما بالاخره من هنوز نگرفتم رشته مرتبط با این رشته چیه ؟ بالاخره باید گواهینامه خاصی یا یک همچین چیزی در این زمینه باید باشه ...

Rapid
February 15th, 2010, 22:25
فکر کنم بهترین انتخاب it باشه...

مطمئني؟!
سرفصل درس ها از سايت وزارت علوم دانلود كنيد مشخصه مهندسي كامپيوتر هست. بعضي درس ها مشتركه كه مباحث مهم هم حذف شده
it يك رشته مديريتي هست و به غلط همه فكر ميكنند كامپيوتر هست يا ميگن مهندسي كامپيوتر با كلاس :76: it چيزي شبيه مهندسي صنايع هست

اينم بگم بهترين دانشگاه ايران هم كاربردي چيزي ياد نميده و يه ديپلمه ممكنه از ارشد كامپيوتر بهتر باشه

AfraWeb.net
February 15th, 2010, 23:38
برگزاری دوره های جدید تخصصی لینوکس(سیستم عامل ملی) | شرکت داده پردازی ایران (http://www.dpi.ir/content/fa/education/linux_index.htm)

دوره های Linux (http://www.ern-co.com/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=79)

معرفی دوره های آموزشی (http://www.lpir.org/c/courses.html)

persiansoft
February 15th, 2010, 23:49
فکر کنم اگه دوره هایی مثل MCSE و CISCO بری برات خوب باشه .
البته سیسکو رو جایی برو که حتما سوئیچ های به روزی مثل 2960 و یا روترهای 2811 که مرتبط با سرفصل های سیسکو هست را داشته باشند .
البته برای MCSE هم بهتره اگه آشنایی داری با شبکه به صورت جزئی فقط ویندوز سرور و infra بخونی

amiri113
February 16th, 2010, 00:33
:76: It چيزي شبيه مهندسي صنايع هست

شبيه علوم کامپيوتر هستش! با رشته های مهندسی واقعی تفاوت داره!

و البته اينم واقعا درسته که توی دانشگاه چيز زيادی ياد نميدن مگر اينکه شما خودت دنبالش بری!

---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------

معرفی دوره های آموزشی (http://www.lpir.org/c/courses.html)

برای لينوکس آموزشگاه شرکت فناوران آنيسا تاييد ميشه و مخصوصا مهندس مهدی مهران فريد که مدير فنی آموزشگاه هم هستند :-*

fox999
February 16th, 2010, 00:48
خیلی عالی /ممنونم از همگی تقریبا دستم اومد چی به چی هست ...مرسی

LoveLife
February 16th, 2010, 01:03
دوست عزیز
بنده الان کارم مدیریت سرور های web based هست ! رزومه قوی هم دارم !
بچه ها هم که کارمو دیدن تایید می کنند !
ولی هیچ چیز اندازه تجربه جواب گو نیست !
MCSE بد نیست !
ولی مفت نمی ارزه اگه تو کار تست نکنی !
شما وقتی شرکت بزرگ بین المللی استخدام می خواهی بشی !
نمی گند چی بلدی ! چه مدرکی داری ! می گند بیا این شبکه رو عیب یابی کن !
اونجاست که اونا که فقط از رو کتاب ها حفظ کردند می لنگند !

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------

دوست عزیز
بنده الان کارم مدیریت سرور های web based هست ! رزومه قوی هم دارم !
بچه ها هم که کارمو دیدن تایید می کنند !
ولی هیچ چیز اندازه تجربه جواب گو نیست !
MCSE بد نیست !
ولی مفت نمی ارزه اگه تو کار تست نکنی !
شما وقتی شرکت بزرگ بین المللی استخدام می خواهی بشی !
نمی گند چی بلدی ! چه مدرکی داری ! می گند بیا این شبکه رو عیب یابی کن !
اونجاست که اونا که فقط از رو کتاب ها حفظ کردند می لنگند !

Rapid
February 16th, 2010, 09:09
شبيه علوم کامپيوتر هستش! با رشته های مهندسی واقعی تفاوت داره!

و البته اينم واقعا درسته که توی دانشگاه چيز زيادی ياد نميدن مگر اينکه شما خودت دنبالش بری!

مطمئني؟!
سرفصل درس ها از سايت وزارت علوم دانلود كنيد مشخصه مهندسي كامپيوتر هست. بعضي درس ها مشتركه كه مباحث مهم هم حذف شده
it يك رشته مديريتي هست و به غلط همه فكر ميكنند كامپيوتر هست يا ميگن مهندسي كامپيوتر با كلاس :76: it چيزي شبيه مهندسي صنايع هست

مهندسي صنايع مرتبط با كامپيوتر (ابزار كار) تا الان كه اينطور بوده البته it هاي پيام نور كلا تو باغ نيستن يه فضاي ديگه درست كردن به نام رشته it دارن توش حال ميكنن:49::49::49:

najmehdj
February 16th, 2010, 09:37
کلا درس خوندن دانشگاهی به هیچ دردی نمی خوره
چون به هیچی ربطی ندارن

Rapid
February 16th, 2010, 09:53
درسته دوره و دانشگاه رو بيخال بشيد تجربه كنيد فاجعه به بار بياريد تا ياد بگيريد

M-Soltani.ir
February 16th, 2010, 11:14
آموزشگاه پاسارگاد مشهد / بلوار سجاد شعبه NIIT دوره تخصصی IT , Linux
یه بار اشتباهی رفتم این شعبه یاد نداشتن فارسی صحبت کنند , قبلش باید تافل بگیری بعد بری اینجا
ما که فعلا دوره معمولی هستیم ، تا غول آخرش خیلی مونده

AfraWeb.net
February 16th, 2010, 11:32
آموزشگاه پاسارگاد مشهد / بلوار سجاد شعبه NIIT دوره تخصصی IT , Linux
یه بار اشتباهی رفتم این شعبه یاد نداشتن فارسی صحبت کنند , قبلش باید تافل بگیری بعد بری اینجا
ما که فعلا دوره معمولی هستیم ، تا غول آخرش خیلی مونده

اگه واقعا انگلیسی درس میدن عالی هست . مجتمع فنی تهران هم دوره های tafe رو برگزار میکنه زیر نظر دانشگاه استرالیا بصورت انگلیسی البته هزینه بالا هست ولی استاندارد های جهانی رو رعایت میکنند و برای حضور در کلاس باید مدرک 5.5 ایلتس را داشته باشید و برای ادامه تحصل بعد از 3 سال باید 1 سال را در دانشگاه خود استرالیا بگزانید . در حال حاضر در چنیدن رشته از جمله ای تی و شبکه و... دوره های اموزشی برگزار میکنند .
البته دانشگاه صنعتی شریف هم دوره های لینوکس رو برگزار میکرد ولی الان رو اطلاع نداریم اونجا هم خوب هست برای کسی که میخواد مدیریت سرور رو یاد بگیره باید تسلط کافی به لینوکس داشته باشه بعد میتونه با کمی تلاش و تجربه به مدیر خوبی تبدیل بشه . ولی نیازمند همه اینها دانش زبان انگلیسی هست چون منابع اطلاعاتی در ایران محدود هست . برای مثال صد ها فروم تخصصی به زبان انگلیسی هست در رابطه با مدیریت و لینوکس که در اون فروم ها اطلاعات بسیار زیادی رو میتونید پیدا کنید و هر سوال یا مشکلی داشته باشید مطرح میکنید و مدیران اون فروم ها یا اعضای حرفه ای اون فروم ها به شما کمک میکنند .
با رعایت کردن این نکات به یک مدیر سرور ماهر تبدیل خواهید شد
1- تقویت دانش زبان انگلیسی
2- اشنایی کامل با سیستم عامل لینوکس
3- مطالعه و تحقیق و صرف وقت زیاد برای یاد گیری
4- فعالیت در فروم های خارجی مرتبط با مدیریت سرور و امنیت سرور ها

0x21HATE
March 14th, 2010, 22:05
فقط تجربه .......

یعنی در مورد سرور ها کتاب بخونی همش با سرور ها دست و ‍‍نجه نرم کنی مقالات تو اینترنت (مثل همینجا) رو گیر بیاری و بخونی .

بهترین راه همینه . ولی خواستی ‍بول خرج کنی کلاساشم بری بد نی

Rezash
March 14th, 2010, 22:18
it چيزي شبيه مهندسي صنايع هست
تاييد نميشه!
من از مهندسي صنايع تنفر دارم ولي آي تي رشته مورد علاقم هست!!!!!!
متاسفانه چون تو كشور (به خصوص در سالهاي گذشته) متخصص آي تي به تعداد كافي نبوده ، دروس اين رشته رو متخصصين صنايع تدريس مي كردند و هنوز در خيلي از دانشگاه ها مي كنند!!!!!!!!!!!
آي تي رو دست كم نگيريد!
خودتون داريد مي گيد كه الان كسي كه مهندسي از ايران ميگيره چيزي بلد نيست مگر اينكه خودش دنبالش بره.
آي تي تقريبا تو هر رشته اي سر رشته داره و از هر رشته كمي اطلاعات به آدم ميده و اگه طرف كمي فعال و اهل كسب تجربه باشه نسبت به بقيه خيلي جلو ميافته
ضمن اينكه تو كنكور تراز بالاتري مي خواد :d

Mostafa
March 14th, 2010, 22:27
بهترین رشته خانه داری است ! به درد آیندت هم می خورد !

Amir.Mansoury
March 15th, 2010, 02:07
It یا همان فناوری اطلاعات،یکی از قویترین و قدرتمنترین رشته های دانشگاهی در دنیا است.
یک مهندس it یک مهندس نرم افزار است.
یک مهندس it یک مهندس سخت افزار است.
یک مهندس it یک مهندس شبکه است.
یک مهندس it یک مهندس مخابرات است.
یک مهندس it یک مهندس برق است.
یک مهندس it یک مدیر قوی و پرقدرت در صنعت it است و ....

شما دانشگاه های ایران را در نظر نگیرید. کالج رویال سلطنتی سوئد را در نظر بگیرید.
دانشگاه گوتنبرگ سوئد را در نظر بگیرید.
SMA سوئیس را در نظر بگیرید و .......
============================
اما باید بگم مدیریت سرور یک چیزه یاددادنی نیست.تجربی است. با اینکه چندیدن ساله کار هاستنیگ کردم بعضی مواقع اطلاعات من از یک دبیرستانی کمتره.این یعنی تجربه

radium
April 21st, 2010, 01:42
واسه یادگیری لینوکس چی پیشنهاد میکنید؟