ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در پرداخت آنلاین و ساخت اکانت به صورت خودکار

yarbash
May 13th, 2013, 19:20
با سلام
دوستان من به سرورهای ایران انتقال دادم سیستم مدیریت بعضی جاهاش مشکل داشت که حل شدن اما دو مشکل اساسی دارم که یکیش اینه که به درگاه پرداخت متصل نمیشه و یکی دیگش اینه که اکانت ساخته نمیشه نه به صورت خودکار و نه به صورت دستی و این اررور رو میده

(Curl Error) couldn't connect to host - code: 7
دوستانی که با این مشکل برخورد داشتن و مشکلشون رو حل کردن و یا از اساتید محترم میخوام که بگن مشکل از کجاست
yarbash
May 13th, 2013, 20:11
سلام
کسی نیست جواب بده دوستان؟
منتظر جواب شما دوستانم

jenatmilad
May 13th, 2013, 20:19
با سلام
دوستان من به سرورهای ایران انتقال دادم سیستم مدیریت بعضی جاهاش مشکل داشت که حل شدن اما دو مشکل اساسی دارم که یکیش اینه که به درگاه پرداخت متصل نمیشه و یکی دیگش اینه که اکانت ساخته نمیشه نه به صورت خودکار و نه به صورت دستی و این اررور رو میده

(Curl Error) couldn't connect to host - code: 7
دوستانی که با این مشکل برخورد داشتن و مشکلشون رو حل کردن و یا از اساتید محترم میخوام که بگن مشکل از کجاست

سلام.شما سرور رو به درستی به whmcs متصل نکردید. ارور درگاه هم لطف کنید بدید.بگیم راه حل رو

samansystems
May 13th, 2013, 20:25
از چه درگاه پرداخت (http://www.zarinpal.com) و ماژولی استفاده ميکنيد ؟

yarbash
May 13th, 2013, 20:31
سلام
مشخصات اتصال سرور رو به درستی وارد کردم من قبل از اینکه به سرور ایران (دایرکت ادمین) بیام مشکلی نبود و همه چیز درست بود اما بعد از انتقال این مشکلات بوجود اومد وقتی به صفحه درگاه میخوای وارد شی صفحه سفید میاد و به درگاه متصل نمیشه
از درگاه پی لاین استفاده میکنم عزیز

yarbash
May 13th, 2013, 21:05
دوستان و اساتید نظری ندارن در مورد این مشکل؟

jenatmilad
May 13th, 2013, 21:06
دسترسی بدید انجام بدیم.

yarbash
May 13th, 2013, 21:33
سلام
به کجا دسترسی بدم منظورتون whmcs هست؟
من فکر نمیکنم مشکل از whmcs باشه چون قبل از انتقال عرض کردم مشکلی نبود و به درستی کار میکرد و تنظیمات دستکاری نشده عزیز
از کسی پرسیدم گفتن که باید مشکل از سرور ایران باشه اما در موردش چیزی نگفتن و به ایشون هم دسترسی ندارم تا دوباره بپرسم اگه در مورد تنظیمات سرور ایران که دایرکت ادمین هست میدونین بگین البته به نظر خودم curl مشکل اصلی باشه (این نظر منه) دوستان اگه میدونن بگن
yarbash
May 13th, 2013, 22:21
سلام
از دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟
منتظر نظرات شما هستیم

Mihan-Server
May 14th, 2013, 01:46
دسترسی رو بدید چک کنم براتون .
یاهو : mihanserver

yarbash
May 16th, 2013, 18:34
با سلام
دوستان کسی و اساتید محترم لطفا اگه این مشکل براتون آشنا هستش و راه حلش رو میدونین بگین خیلی گیرم توی این مسئله
همه ی سرورها رو که ست کردم روی whmcs رو مشخصات شون رو چک کردم و بازم هم همین مشکل هست پرداخت آنلاین هم همین مشکل رو داره و نمیشه آنلاین پرداخت کرد
لطفا اگه کسی میدونه بگه
yarbash
May 19th, 2013, 20:24
با سلام
خوشبختانه به کمک دوست عزیزمون مدیر هاست 97 مشکل برطرف شد که از همینجا تشکر میکنم بابت راهنمائیشون و از دوستانی بنده رو راهنمایی کردن هم ممنونم
دوستانی که از این پس با این مشکل برخورد کردن میتونن به راحتی این مشکل رو رفع کنن به شکلی که توضیح میدم
سخت نیست خیلی آسان هم هست اما پیچیده :دی
تنها راه حل این مشکل پورتهای فایروال 2086 - 2087 - 2082 - 2083 رو باز کنین تمام
موفق باشین