توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش دامین domain-reseller.ir
bijans
February 15th, 2010, 18:50
این دامین اکازیون به فروش می رسد.
قیمت پایه: 20000 تومان.
لطفاً کسی نیاد بگه 5000 تومان خریدارم! اسپم نزنید!!!
اعتبار: 1 سال!
تماس: sales@netsazan.com یا 09195303809
amir1
February 15th, 2010, 18:56
ببخشيد شايد اينجا جاش نباشه اما تلفظ صحيح لغت reseller چيه ؟
bijans
February 15th, 2010, 18:59
ریسه لر!
bijans
February 16th, 2010, 21:40
نبود؟ اگه خریدار نیست خودم استفاده کنم. این دامین ارزشش بیشتر از این حرف هاست. البته می دونم که اینجا جای خوبی برای فروش دامین نیست، کسی بالای 3000 تومن پول دامین نمی ده، ولی گفتم شاید چون موضوع دامین به درد اینجا بخوره اینجا هم مطرح کنم.
bijans
March 2nd, 2010, 00:57
آپ!
alisc
March 3rd, 2010, 11:36
دوست عزیز سلام .
بابا اینجا چرا همه اینجورین ؟؟؟؟
تمام تاپیک هایی که قیمت های میلیونی داره رو نگاه میکنن و نظر میدن اما تاپیک هایی که قیمت های ارزان داره رو اصلا توجهی نمیکنن !!!!=))
من خودم تو مبحث http://www.webhostingtalk.ir/f23/%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D9%81%D9%82%D8%B7-ir-8555/
کلی دامین رند گذاشتم و اصلا قیمت ندادم ، گفتم هر کی میخواد خودش قیمت بده ، حتی 10 تومان . اما صلا یک نظر هم داده نشده وکل بازدید ها 44 نفر بوده !
حالا یک تاپیک با نام (((( travel.ir طرف 100 میلیون نداده )) هست 234 بازدید داشته با 24 پاسخ !!!!:-o
بعد از چند روز ایجاد مبحث به این نتیجه رسیدم که عنوان تاپیک رو بذارم : hostco.ir فقط 5 میلیون تومان تا بلکه حداقل یه دونفر وارد بشن یه نظری بدن دلمون خوش باشه بگیم تاپیکمون بازدید داشته :67:
به نظر من شما هم یه عنوان خفن برای تاپیکتون انتخاب کنید ( البته جسارت نشه خدمتتون )
دامنه شما خیلی قشنگه و خوب میخرن اما نه اینجا . اینجا همه کننده کار هستن . فقط اگر اون دش بین دامین نبود خیلی قشنگ میشد ، شاید همینجا میخریدن مثلا بود :domainreseller.ir
bijans
March 3rd, 2010, 11:52
بهترین جا برای فروش یه همچین دامینی کجاست به نظر شما؟ من چند تا دامین قشنگ دیگه هم دارم، ولی توی فرومایی که می رم خریدار نداره.
usefee
March 3rd, 2010, 12:22
خدمت شما دوست عزیز خوش آمد میگم
جا داره که به عرضتون برسونم که بچه های این انجمن و سایر انجمن ها که توی کار دامنه هستند تمام لیست دامنه های آزاد شده رو حفظ هستند و قطعا اگه کسی یکی از اون دامنه ها رو میخواست ثبت میکرد . به خاطر همین به دامنه هایی که ازون لیست خارج شدن و مجددا رزرو شدن نظری ندارن . امیدوارم این نکته رو در نظر بگیرین .
مورد بعدی هم اینکه چون خیلی از کاربرا دامنه های رزرو شده رو میفروشن و معمولا کسی از این دوستان خرید نمیکنه ، بهتره شما دامنه هاتون رو اول ثبت بفرمایین سپس به یک صفحه متصل کنین تا ثبت بودن و عدم رزرو بودن اون دامنه برای دوستان معلوم باشه . تشکر
bijans
March 3rd, 2010, 12:32
رضا جان این دامین ثبت شده و آدرسش هم اینه:
This Site Is Under Construction (http://www.domain-reseller.ir)
مخلص.
usefee
March 3rd, 2010, 13:37
شما استاد بنده هستین .
منظورم با اون دوستمون بود بیشتر . به هر حال ممنون از اطلاع رسانی تون
کلام شما بسیار متین ، اما حرف شما زمانی صدق می کنه که ما فقط 2 یا 3 دامنه رند داشته باشیم . در این صورت میتونیم دامنه رو ثبت کنیم و نگه داریم چون میدونیم 100% خریدار داره .
اما وقتی 20 یا 30 دامنه رند داریم مجبوریم اونها رو رزرو نگه داریم . بابا پولمون که از پارو بالا نمیره همه رو ثبت کنیم . گیریم ثبت هم کردیم اگر نخریدند ... پولمون از جیبمون رفته . اکثر بچه های رند باز بیشتر دامنه های رند را رزرو نگه میدارن و اوهایی رو که میدونند 100% فروش میره رو ثبت میکنند .
به طور مثال : الان بنده دامنه wweiran.ir رو رزرو کردم ، این دامنه دیروز از ثبت خارج شد . این دامنه برای یک انجمن بزرگ کشتی کج در ایران بوده با رنک 4 . طالب این دامنه هم زیاد است . بنده 100% این دامنه را ثبت میکنم بعد به فروش میرسانم . اما دامنه ای مثل berlin.ir و که معلوم نیست خریدار داشته باشه رو چرا ثبت کنم ؟ پس عقل حکم میکنه که رزروش نگه دارم .
دوست عزیز جناب آقای یوسفی جسارت بنده رو حمل بر بی ادبی نکنید شما نظرتون رو اعلام کردید من هم نظرم . اصلا خوب نیست ما که با هم همکار هستیم بحث کنیم . شما بزرگ ما استاد ما هستی:53:
اما در جواب دوست خوبمون ، به نظر من بهترین جا برای فروش دامنه های رند سایت زیر است :
ایران سل اولین مرکز تخصصی خرید و فروش دامین در ایران (http://www.iransell.com) ایرانثل ( مرکز خرید و فروش دامنه های رند )
B2C
March 3rd, 2010, 15:02
همه عزیزانی که اینجا هستن فروشنده تشریف دارن و به این آسونی دامین نمی خرن!
مثلا دامین به روندی ROM.ir سال ثبت 2006 بدون پیشنهاد بود