ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه پارک subdomain روی یک دامین در سی پنل همانند دایرکت ادمین

Maysam.M
May 12th, 2013, 19:59
با سلام

میخواستم بدونم چرا در سی پنل امکان پارک کردن ساب دامین وجود ندارد ولی در دایرکت ادمین وجود دارد؟
مثلا من این دامین اصلیمه : test1.ir
یک دامین روی سرور دیگری دارم که اینه : test2.ir
حالا میخوام یک ساب دامین از دامین دومی روی اولی پارک کنم مثلا اینطوری:
blog.test2.ir پارک بشه روی test1.ir

این امکان به سادگی در دایرکت ادمین و کلوکسو وجود دارد. سوال من اینه چرا این امکان در سی پنل نیست؟ (یعنی در حالت کلاینت نیست میدونم در حالت whm هست)

Maysam.M
May 13th, 2013, 20:08
دوستان کسی اطلاعاتی نداره در این باره؟

web-iran
May 13th, 2013, 21:23
دوتا دامنه رو روی یک هاست پارک کردین یا نه جدا هستن؟

om!d-D
May 13th, 2013, 22:47
درود
روی هاست اولی یک ساب دامین بزنید و سپس در DNS ZONE Edit سی پنل خودتون آی پی سرور دوم رو بزنید.باید ساب دامنه رو روی سرور دوم پارک کنید.فکر کنم اگر ساب دامنه رو کامل به عنوان ساب دامنه بزنید جواب بده.یکسری برای فروشگاهی این کارو انجام دادم اوکی شد

Maysam.M
May 14th, 2013, 21:04
با سلام

دوتا دامنه رو روی یک هاست پارک کردین یا نه جدا هستن؟
نه همانطور که گفتم هر دو دامنه رو سرورهای جداگانه ای هستند.

درود
روی هاست اولی یک ساب دامین بزنید و سپس در DNS ZONE Edit سی پنل خودتون آی پی سرور دوم رو بزنید.باید ساب دامنه رو روی سرور دوم پارک کنید.فکر کنم اگر ساب دامنه رو کامل به عنوان ساب دامنه بزنید جواب بده.یکسری برای فروشگاهی این کارو انجام دادم اوکی شد

همین کار رو انجام دادم. توی سرور اولی یک ساب دامین درست کردم و مشخصات سرور دومی رو بهش دادم. و وقتی میخوام ساب دامین سرور اولی رو روی سرور دومی به عنوان یک دامین پارک کنم خطا میده.
http://upcity.ir/images2/45607304081859200587_thumb.png (http://upcity.ir/viewer.php?file=45607304081859200587.png)

مجبور شدم به پشتیبان هاست بگم که برام به صورت دستی ساب دامین ها رو پارک کنند.
سوال من اینه چرا این امکان در سی پنل نیست؟ (یعنی در حالت کلاینت نیست میدونم در حالت whm هست)

Maysam.M
May 15th, 2013, 19:54
نمیشه امکان پارک کردن ساب دامین روی دامینو از یک سرور دیگرو توی سی پنل اضافه کرد؟ کسی واقعا اطلاعی نداره؟؟ :68: