توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرويس دهنده
mort
May 12th, 2013, 12:45
سلام دوستان يك سوال دارم اگر يك سرويس دهنده هاست به طور ناگهاني سرويس دامنه شما رو قطع كنه و ديگه دامنه در دسترس نباشه و خودش هم هيچ پاسخ قانع كنده اي براي اين موضوع نده و يا اصلا پاسخ نده آيا ميشه از اين سرويس دهنده شكايت كرد و به كجا ميشه شكايت كرد؟ ممنون ميشم اگه بتونيد من رو راهنمايي كنيد.
host-fa
May 12th, 2013, 12:59
سلام
چنین چیزی کمتر اتفاق میفته دامنه به قول شما از دسترس خارج شه واینا،اگه اتفاق بیفته می تونید به پلیس فتا مراجعه وشکایت کنید.
XHTML
May 12th, 2013, 14:18
صبر کنید صبرکنید و صبر بازم اگر مشکل ادامه داشت بعداز یک هفته میتونی به پلیس فتا مراجعه کنی تا رسیدگی کنن
mort
May 12th, 2013, 15:29
من يك دامنه دات كام و هاست از يك سرويس دهنده خريدم بعد از مدتي يك دامنه دات آي آر هم خريدم و از سرويس دهنده خواستم كه اين دامنه رو هم در همون هاست قرار بده دو دامنه در همون يك هاست قرار گرفت و باكمي تغييرات در رنگ و گذاشتن لوگوي خودمون روي سايت كار رو شروع كرديم ولي بعد از مدت كوتاهي ديدم كه هيچ كدام از لينك ها كار نميكنه هر چه قدر هم تيكت براي سرويس دهنده گذاشتم جواب درستي نميگرفتم تا اين كه به پيشنهاد يك نفر آخرين نسخه ديتا لايف رو دان لود كرم روي هر دو دامنه و مشكل حل شد بعد از مدتي ديدم كه دامنه دات آي آر خيلي وقت ها پيش مياد كه به جاي اين كه صفحه اصلي رو با مطالب جديد باز كنه صفحه قديمي رو با همون مطلب اول باز ميكنه كه اين باعث مشكل بود چند بار با سرويس دهنده از طريق تيكت گذاشتن صحبت كردم ولي حرف هاي اون به درد نميخورد و من هم مشكلم حل نميشد ضمن اين كه سرويس دهنده من هم مدتي خبري ازش نبود تا اين كه پريروز جر و بحث داشتيم و هيچ كاري هم براي من نكرد و امروز از صبح روي دامنه دات آي آر اين پيغام ارور رو ميبينم
MySQL Error!
------------------------
The Error returned was:
Unknown column 'flag' in 'field list'
Error Number:
1054
SELECT id, title, date, alt_name, category, flag<BR><SPAN style="DISPLAY: none" data-cke-bookmark="1"> </SPAN>FROM dle_post WHERE approve='1' AND date >= '2013 05-12 18:45:01'-INTERVAL 1 MONTH AND date < '2013-05-12 18:45:01' ORDER BY rating DESC, comm_num DESC, news_read DESC, date DESC LIMIT 0,10 و حالا نميدونم كه آيا سرويس دهنده اين اشكال رو بوجود آورده آيا وظيفه اون است كه اين ايراد رو برطرف كنه يا نه در نهايت اين كه با توجه به اين كه خودم فكر ميكنم به هر حال سرويس دهنده بايد پشتيبان كاربر باشه بايد يك سرويس دهنده جديد كه هم ازش هاست اجاره كنم و هم بتونه اين مشكل رو برطرف كنه انتخاب كنم كه اگر ميشناسيد به من معرفي كنيد.