ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالاتی در مورد synaptica

dj_ahmad
May 11th, 2013, 13:47
دوستانی که سابقه کار کردن با این دیتاسنتر رو دارن بفرمایند که آیا دیتاسنتر فوق برای colo پورت 1 گیگ میده؟
ما از یکی از مشتری های این دیتاسنتر سرویس تهییه کردیم که سرکت دانلودش به سختی به 2 مگ میرسه و قسم حضرت عباس مبخوره که پورتش 1 گیگه!=))
راست میگه؟
2x1000 هم Cpu اختصاصی داده و 2 گیگ هم رم دارم ولی جوملا رو خواستم کسترکت کنم 15 دقیقه طول کشید و سیستم رو ریبوت کردم 10 دقیقه یعد بالا اومد

reza*
May 11th, 2013, 14:28
دوستانی که سابقه کار کردن با این دیتاسنتر رو دارن بفرمایند که آیا دیتاسنتر فوق برای colo پورت 1 گیگ میده؟
ما از یکی از مشتری های این دیتاسنتر سرویس تهییه کردیم که سرکت دانلودش به سختی به 2 مگ میرسه و قسم حضرت عباس مبخوره که پورتش 1 گیگه!=))
راست میگه؟
2x1000 هم Cpu اختصاصی داده و 2 گیگ هم رم دارم ولی جوملا رو خواستم کسترکت کنم 15 دقیقه طول کشید و سیستم رو ریبوت کردم 10 دقیقه یعد بالا اومد

با سلام
بخش عمده ای از مشکل شما میتونه به همون فروشنده برگرده . بستگی داره مدیر سرور اختصاصی چندتا ماشین مجازی روی سرور ایجاد کرده ، چقدر اورسل کرده و ...

danitfk
May 11th, 2013, 14:30
راست میگه؟

VPS هست یا Dedicated ؟

ولی جوملا رو خواستم کسترکت کنم 15 دقیقه طول کشید و سیستم رو ریبوت کردم 10 دقیقه یعد بالا اومد
این مشکل بخاطر Latency هارد هست.
اکثرا" هم بخاطر میزبانی تعداد زیادی از VPS ها روی یک هارد بوجود میاد.

dj_ahmad
May 11th, 2013, 14:42
VPS هست.
توی این رنج ip
192.64.11.0
آخه سرور سیناپتیکا آفری با پورت 1 گیگ نداره!
ازشون خواستم vSphere ارائه کنند گفتند برای اثبات ادعامون برای 10 دقیقه میتونیم ارائه کنیم! دائمی میخواهید برای vsphere باید ماهی 20 تومن بدید.راستی ای vSphere تبدیل به کابوس بعضی سرویس دهنده ها شده

dj_ahmad
May 11th, 2013, 14:45
root@Server /]# lscpu
Architecture: i686
CPU op-mode(s): 32-bit, 64-bit
Byte Order: Little Endian
CPU(s): 2
On-line CPU(s) list: 0,1
Thread(s) per core: 1
Core(s) per socket: 1
Socket(s): 2
Vendor ID: GenuineIntel
CPU family: 6
Model: 42
Stepping: 7
CPU MHz: 3200.024
BogoMIPS: 6400.04
Hypervisor vendor: VMware
Virtualization type: full
L1d cache: 32K
L1i cache: 32K
L2 cache: 256K
L3 cache: 8192K

danitfk
May 11th, 2013, 14:45
VPS هست.
توی این رنج ip
192.64.11.0
ازشون خواستم vSphere ارائه کنند گفتند برای اثبات ادعامون برای 10 دقیقه میتونیم ارائه کنیم! دائمی میخواهید برای vsphere باید ماهی 20 تومن بدید.راستی ای vSphere تبدیل به کابوس بعضی سرویس دهنده ها شده
Synaptica اتفاقا" آفر جدیدی که داره با پورت 1 گیگابیت اشتراکی رایگان هست.
برای اون قضیه vSphere که خیلی پیگیرش بودی واسه اینکه دیگه از شر ستاپ کردن vsphere راحت بشیم از مجازی ساز Xen و پنل SolusVM استفاده می کنیم که هم 10 برابر دسترسی بیشتری به کاربر بده و هم 100٪ اختصاصی باشه :105:

dj_ahmad
May 11th, 2013, 14:58
آلما هاست! جوان سرور! آندرگراندسرور! پارس پک! ولت سرور ! آنلاین سرور ! و ..... از همه سرویس داشتم تا حالا...هر کدوم یه جور اذیت میکنند!
چیزی که این وسط همه چیزو خراب میکنه طمع هست! طمع.

reza*
May 11th, 2013, 15:09
برای اون قضیه vSphere که خیلی پیگیرش بودی واسه اینکه دیگه از شر ستاپ کردن vsphere راحت بشیم از مجازی ساز Xen و پنل SolusVM استفاده می کنیم که هم 10 برابر دسترسی بیشتری به کاربر بده و هم 100٪ اختصاصی باشه :105:

من 5 تا سرور مجازی دارم از 3 فروشنده ی مختلف که همشون برای وی پی اس پنل vsphere دادن به رایگان . حالا این vsphere چی داره که شما میخوای از شرش راحت بشی خدا میدونه . همینطور اینکه xen چی داره که شما داری میری طرفش باز خدا میدونه :71::71:

dj_ahmad
May 11th, 2013, 15:36
من 5 تا سرور مجازی دارم از 3 فروشنده ی مختلف که همشون برای وی پی اس پنل vsphere دادن به رایگان . حالا این vsphere چی داره که شما میخوای از شرش راحت بشی خدا میدونه . همینطور اینکه xen چی داره که شما داری میری طرفش باز خدا میدونه :71::71:
فدات شم اون سه تا رو به منم معرفی کن.
هرکی vsphere بده مدال شجاعت شوالیه بهش باید داد!

dj_ahmad
May 11th, 2013, 15:41
سرورهای این آقا خیلی خفنه! ولی بدیشون اینه که suspend کردن تو کارشون نیست.سرتو برگزدونی terminate میکنن و یا علی! به سفارش من یکی از دوستانم از ایشون vps خرید اوله فروردین به زور سرویسشون رو منتقل کردن یه جای دیگه دو روز سرویس دوستم خاموش بود! قول دادن دو برابر زمان لختلال به مدت زمان سرور اضافه بشه نه تنها نشد بلکه دو روز هم کم شد و در حالی که دوستمون منتظر صدور فاکتور بودن سروریس terminate شد! و شررر درست شد.

majidisaloo1
May 11th, 2013, 15:42
ما با دریافت هزینه vsapher میدهیم و این ندادن هم فقط به سیاست کاری مون بر میگرده و بریا کاربرانی که بیش از 3 سرور در یک سرور داشته باشند به رایگان ارائه میدهیم
در ارتباط با این سوال شما بله ارائه میدهد برای پرت 1گیگ 25 دلار هزینه دریافت میکند که توی آفر هاشون قابل مشاهده است برای کولو کیشن و سرور اختصاصی هیچ فرقی ندارد ارائه میدهند

با تشکر
عیسی لو

majidisaloo1
May 11th, 2013, 15:46
آلما هاست! جوان سرور! آندرگراندسرور! پارس پک! ولت سرور ! آنلاین سرور ! و ..... از همه سرویس داشتم تا حالا...هر کدوم یه جور اذیت میکنند!
چیزی که این وسط همه چیزو خراب میکنه طمع هست! طمع.

خیلی عالیه
این که با همه ما مشکل دارید خیلی جالبه بین 6 اسمی که گفتین و یک و... که توش کلی اسم جا میگیره اگر همه مشکل داشتند بدون مشکل از خودتون هست
هیچ وقت امکان ندارد همه مشکل داشته باشند

dj_ahmad
May 11th, 2013, 16:13
آلماهست خوب بود ولی اواخر سرویسش کند شده بود
جوان سرور ..فرض کنید یه نفر با تحصیلات حوزوی بیاد و سرویس ارائه شده
آندرگراند سرور پول رو گرفت و اصلا تحویل نداد
ولت سرور خیلی مفصله جریانش و هنوز هم در گردش هست
آنلاین سرور هم که خودتون تضزف آوردین اگه صلاح میدونید که تیکت ها رو بزارم تا ملت فیض ببرن؟! البته من اول تاپیک از شما اسمی نبردم چون ممکن بود مشتری هاتون کم بشه.
تنها مشکلی که من دارم اینه که سطح توقعم بالا هست . حرفم هم ناحساب نیست! میگم که هر کی هر چیزی وعده کرد باید تحویل بده و کم فروشی نکنه با کلمات بازی نکنه! مشتری رو خر فرض نکنه

majidisaloo1
May 11th, 2013, 16:20
جوان سرور ..فرض کنید یه نفر با تحصیلات حوزوی بیاد و سرویس ارائه شده
آندرگراند سرور پول رو گرفت و اصلا تحویل نداد
ولت سرور خیلی مفصله جریانش و هنوز هم در گردش هست
آنلاین سرور هم که خودتون تضزف آوردین اگه صلاح میدونید که تیکت ها رو بزارم تا ملت فیض ببرن؟! البته من اول تاپیک از شما اسمی نبردم چون ممکن بود مشتری هاتون کم بشه.
تنها مشکلی که من دارم اینه که سطح توقعم بالا هست . حرفم هم ناحساب نیست! میگم که هر کی هر چیزی وعده کرد باید تحویل بده و کم فروشی نکنه با کلمات بازی نکنه! مشتری رو خر فرض نکنه

شما یوزر ما هستین؟
مشکلی ندارد یک تاپیک انتقاد بزنید و منتظر باشید تایید بشه و همچنین اگر فکر میکنید تایید نمیشه بزنید بهم لیمک امانتتون رو بدهید به تمام مدیران ارسال کنم تا تایید کنند و اونجا به سوالات و مشکلاتی که دارید پاسخ بدهم .
بنده شخصیت خودم را در حدی نمیبینم که بخواهم توی چنین تاپیکی با یک موضوع دیگر و در بخشی غبر از بخش مربوطه که واقعا تربیت ما رو میرسونه اگر بخواهیم در این تاپیک درباره این بجث کنیم
شما تاپیک در بخش مربوطه بزنید و به بنده اطلاع بدهید تا بیام و تمام سوال ها و مشکلاتی که دارید پاسخ بدهم

* فقط حنما اطلاع بدهید چون سرمون انقدر شلوغ است که وقت بودن در انجمن برایمان خیلی کم یاب شده است ، جدیدا هم روی هاست دانلودمون داریم کار میکنیم که تا چند روز دیگر قابل ارائه خواهد بود که اگر اطلاعات مربوط به سخت افزار و دیتا سنتر را مشاهده کنید به هیچ گاه رد نخواهید کرد

امید وارم همیشه موفق باشید
با سپاس
عیسی لو

reza*
May 11th, 2013, 16:22

پیام خصوصی شد.

MagicVps.Com
May 11th, 2013, 16:28

نیازی به مدال شجاعت نیست کسی که از کار خودش اطمنان داشته باشه - مشکل شما این بوده که بیشراز جاهایی گرفتید که قمیت ارزونتری داشتن همیشه قیمت ارزون نشانه بیکیفیتی و قیمت بالا نشانه باکیفیت بودن نیست ولی خوب یک اصلی هست که میگه هرچقدر پول بدین اش میخورید
پی نوشت: ایشون از ما سرویسی نداشتن

یه سرچی کنید توی انجمن حداقل از 3 سال پیش امون زمان که کمتر کسی از esxi-esx استفاد میکرد ما استفاده میکردم و توی کلیه تاپیکهامون هم نوشتم هرکی خواست پنل بهش میدم

به جرعت میتونم بگم زمانیکه کمتر از انگشتان دست کسی میدونست پنل چیه و یا پنل به کابر میداد توی همه افزهامون اعلام میکردم که پنل هم میدم

لینک یکی از تاپیکها اون زمان
April 7th, 2010

دیتا سنتر : singlehop امریکا

مجازی ساز : VMware ESX 4

پهنای باند : نامحدود

سیستم عامل : لینوکس و ویندوز

کنترل پنل مدیریت VPS : دارد

قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل قدرتمند جهت reboot و power on/off وی پی اس

تا زمانی که سرور از ما داشته باشید قیمت پرداخت ماهیانه همین هستش و تغیر نمیکند

توجه : در صورت عدم رضایت از سرور تا4 روز فرصت برگشت وجه وجود دارد با اعلام دلیل موجه
فروش ویژه سرور مجازی لینوکس و ویندوز ازدیتا سنتر singlehop (http://www.webhostingtalk.ir/f15/9744)

dj_ahmad
May 11th, 2013, 16:31
شما یوزر ما هستین؟
مشکلی ندارد یک تاپیک انتقاد بزنید و منتظر باشید تایید بشه و همچنین اگر فکر میکنید تایید نمیشه بزنید بهم لیمک امانتتون رو بدهید به تمام مدیران ارسال کنم تا تایید کنند و اونجا به سوالات و مشکلاتی که دارید پاسخ بدهم .
بنده شخصیت خودم را در حدی نمیبینم که بخواهم توی چنین تاپیکی با یک موضوع دیگر و در بخشی غبر از بخش مربوطه که واقعا تربیت ما رو میرسونه اگر بخواهیم در این تاپیک درباره این بجث کنیم
شما تاپیک در بخش مربوطه بزنید و به بنده اطلاع بدهید تا بیام و تمام سوال ها و مشکلاتی که دارید پاسخ بدهم

* فقط حنما اطلاع بدهید چون سرمون انقدر شلوغ است که وقت بودن در انجمن برایمان خیلی کم یاب شده است ، جدیدا هم روی هاست دانلودمون داریم کار میکنیم که تا چند روز دیگر قابل ارائه خواهد بود که اگر اطلاعات مربوط به سخت افزار و دیتا سنتر را مشاهده کنید به هیچ گاه رد نخواهید کرد

امید وارم همیشه موفق باشید
با سپاس
عیسی لو
اعتماد بنفستون قابل تحسینه! چرا تاپیک انتقادی؟! مگه انتقاد تو کته بعضی ها میره؟! دست آخر انتقاد هم کنیم فکر کنم همون طور که توی قسمت پشتیبانی پاسخ دادید شماره دیتاسنتر رو توی آمریکا خواهید داد!
بهترین راه اینکه از شما سرویس تهیه کنن! اونقت کاملا متوجه میشن که من چی عرض میکنم

MagicVps.Com
May 11th, 2013, 16:31
لینک یکی از تاپیکها اون زمان
April 7th, 2010

دیتا سنتر : singlehop امریکا

مجازی ساز : VMware ESX 4

پهنای باند : نامحدود

سیستم عامل : لینوکس و ویندوز

کنترل پنل مدیریت VPS : دارد

قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل قدرتمند جهت reboot و power on/off وی پی اس

تا زمانی که سرور از ما داشته باشید قیمت پرداخت ماهیانه همین هستش و تغیر نمیکند

توجه : در صورت عدم رضایت از سرور تا4 روز فرصت برگشت وجه وجود دارد با اعلام دلیل موجه
فروش ویژه سرور مجازی لینوکس و ویندوز ازدیتا سنتر singlehop (http://www.webhostingtalk.ir/f15/9744)

از قدیم گفتن جوینده یابنده هست
موفق باشید

majidisaloo1
May 11th, 2013, 16:35
نیازی به مدال شجاعت نیست کسی که از کار خودش اطمنان داشته باشه - مشکل شما این بوده که بیشراز جاهایی گرفتید که قمیت ارزونتری داشتن همیشه قیمت ارزون نشانه بیکیفیتی و قیمت بالا نشانه باکیفیت بودن نیست ولی خوب یک اصلی هست که میگه هرچقدر پول بدین اش میخورید
پی نوشت: ایشون از ما سرویسی نداشتن

یه سرچی کنید توی انجمن حداقل از 3 سال پیش امون زمان که کمتر کسی از esxi-esx استفاد میکرد ما استفاده میکردم و توی کلیه تاپیکهامون هم نوشتم هرکی خواست پنل بهش میدم

به جرعت میتونم بگم زمانیکه کمتر از انگشتان دست کسی میدونست پنل چیه و یا پنل به کابر میداد توی همه افزهامون اعلام میکردم که پنل هم میدم

سلام بر مجیک وی پی اس عزیز
دادن پنل اصلا ملاک نیست ما اولش به همه میدادیم تاپیک های 1-2 سال پیش ما رو ببینید ارائه میدادیم اما اربران به دلیل مشکلاتی که برایمان ایجاد میکردند نمی دادیم
خیلی ها لینوکس داشتند تیکت میدادند آقا میشه یک لحظه ویندوز بدهید یک کاری با وی اس فر کنم ؟؟؟ این ساده ترین و پیش پا افتاده ترینش بود به خاطر دردسر های چنینی دیگر ارائه نکردیم وبرای ریستارت ماژول در داخل خود whmcs قرار دادیم که کاربران راحت تر باشند چون اون نیاز به داشتن برنامه و... سرعت بالا و ... دارد ولی این شما هر جایی باشید فقط به اینترنت دسترسی داشته باشید تمام است به تازگی داریم روی ماژول پیامکی کار میکنیم که طرحش اولین بار است داخل ایران داره برگذار میشه که انشا الله اگر انجام شد خبرش را خواهیم داد بدین صورت است که کاربر با ارسال پیامک سرورش را میتواند ریستارت یا خاموش و یا روشن بکند که طرح جالب و نوعی می باشد و همچنین گزارش آپتایم پیامکی که به زودی راه اندازی خواهد شد و برای کاربرانی که بخواهند فعالل خواهیم کرد
در کلیت کار پنل وی اسفر جز دردسر های آن اعم از کوچک ترین موردش که ساخهت و دادن دسترسی است تا برای کاربرانی که میخواهند آموزش دادن و.. ندارد

AlmaHost
May 11th, 2013, 16:42
....

لطفا مستندات خودتون رو ارائه دهید! اول اینکه کاربر ما بوده اید. دوم اینکه مشکل کندی داشتید و اعلام کردید به ما و مشکل را پیگیری نکردیم.
در غیر این صورت گزارش پست خلاف قوانین سایت ارسال میشه.
چون تا به این لحظه آلماهاست جزو معدود شرکتهای هاستینگ در ایران میباشد که شاید بتوان گفت انتقاد از سرویس دهی آن نزدیک به 0 میباشد! :)

majidisaloo1
May 11th, 2013, 16:42
اعتماد بنفستون قابل تحسینه! چرا تاپیک انتقادی؟! مگه انتقاد تو کته بعضی ها میره؟! دست آخر انتقاد هم کنیم فکر کنم همون طور که توی قسمت پشتیبانی پاسخ دادید شماره دیتاسنتر رو توی آمریکا خواهید داد!
بهترین راه اینکه از شما سرویس تهیه کنن! اونقت کاملا متوجه میشن که من چی عرض میکنم

برای فردی که میخواهد تحقیق کند سورس هر چیزی بهترین راه است ما هم شماره دیتا سنتر را دادیم تا در ارتباط با پورت تحقیق کنید

بسیار کار درستی کرده ایم و فردی نمیتواند بگه کار اشتباهی بوده است

برای اینکه میدونیم 99 درصد کاربران با زبان انگلیسی مشکل دارند شماره ایران دیتا سنتر را هم بهتون دادیم که زنگ بزنید و اطلاع بگیرید و کانادا را هم دادیم که اگر خواستین با هر 2 تماس بگیرید و اطلاعات کامل بگیرید

با سپاس
عیسی لو

majidisaloo1
May 11th, 2013, 16:47
لطفا مستندات خودتون رو ارائه دهید! اول اینکه کاربر ما بوده اید. دوم اینکه مشکل کندی داشتید و اعلام کردید به ما و مشکل را پیگیری نکردیم.
در غیر این صورت گذارش پست خلاف قوانین سایت ارسال میشه.

گزارش پست ایشون که کلا با و... که گفتند یعنی شامل کل هاستینگ ایران میشه باید زده میشد اما خوب فعلا منتظریم . . .
شما هم خودتان را ناراحت نکنید و درگیر این چیز های کوچیک نکنید

یکی از دوستان لاتینم میگه (البته فرد خاصی مد نظرم نیست اشتباه برداشت نکنید) : توی راهی که قدم گذاشتی پر از سگ های گرسنه است که دارن واق واق میکنند اگر قرار باشه به هر سگی که واق واق میکند برگردیم و سنگ پرت کنیم از ادامه راه باز میمانیم و به مقصد نمیرسیم
(دوباره میگم منظورم فرد خاصی نبود و یک جمله برای کلمون گفتم چون واقعا حرف خیلی قشنگی بهم زد حالا نمیدونم از خودش بود یا از جایی دیگری باشد)

dj_ahmad
May 11th, 2013, 16:51
در غیر این صورت گزارش پست خلاف قوانین سایت ارسال میشه.
چون تا به این لحظه آلماهاست جزو معدود شرکتهای هاستینگ در ایران میباشد که شاید بتوان گفت انتقاد از سرویس دهی آن نزدیک به 0 میباشد! :)
بله تا اواسط اسفند ماه مشتری شما بودیم به مدت حدودا یک سال
قیمتتون خیلی خوب بود سرویستون هم خوب بود
بعد قیمتتون بالا رفت و کیفیت سروریس بنده هم پایین اومد که نهایتا اسفند 91 منتقل کردم.قبلش هم بابت پایین اومدن سرعت تیکت زده بودم. یه آقای اروجلو نامی هم پاسخ میدادن.اگه لازم میدونید نام کاربریمو براتون پیام خصوصی کنم

XHTML
May 11th, 2013, 16:55
بعد قیمتتون بالا رفت و کیفیت سروریس بنده هم پایین اومد که نهایتا اسفند 91 منتقل کردم.قبلش هم بابت پایین اومدن سرعت تیکت زده بودم. یه آقای اروجلو نامی هم پاسخ میدادن.اگه لازم میدونید نام کاربریمو براتون پیام خصوصی کنم

اقای الما هاست http://www.webhostingtalk.ir/f129/79548/#post752247
توجه شما رو به این قسمت جلب میکنم!!!

AlmaHost
May 11th, 2013, 16:58

بله حتما نام کاربری و یا ایمیلی که ثبت نام کرده اید برای ما ارسال کنید!

mahkoom021
May 11th, 2013, 17:08
VPS هست.
توی این رنج ip
192.64.11.0

این رنج ای پی که دادیو من فکنم بشناسم
خودم یکی از اینجا دارم
اره هم کیفیت پورتش کمه
هم از صبح تا الان کلا سرورش دان شده

AlmaHost
May 11th, 2013, 17:08
اقای الما هاست http://www.webhostingtalk.ir/f129/79548/#post752247
توجه شما رو به این قسمت جلب میکنم!!!

:) جواب ایشان در همان تاپیک داده شده است منتظر تایید مدیران هستیم!

majidisaloo1
May 11th, 2013, 17:16
این رنج ای پی که دادیو من فکنم بشناسم
خودم یکی از اینجا دارم
اره هم کیفیت پورتش کمه
هم از صبح تا الان کلا سرورش دان شده

اگر از ما دارید قربان تیکت بدهید سریعا برطرف بشود و اگر تیتی دارید مربوط به داون بودن سرور که برطرف نشده است به صورت عمومی مطرح نمایید
البته این رنج مقداریش دست ماست حالا نمیدونم شما از ما دارید یا نه

mahkoom021
May 11th, 2013, 17:45
اگر از ما دارید قربان تیکت بدهید سریعا برطرف بشود و اگر تیتی دارید مربوط به داون بودن سرور که برطرف نشده است به صورت عمومی مطرح نمایید
البته این رنج مقداریش دست ماست حالا نمیدونم شما از ما دارید یا نه

نه عزیز از شما نیست

Parti_Baz
May 11th, 2013, 22:17
من یه 2 هفته میبشه کولو انجام دادم تو synaptica نه مشکل پورت دارن نه مشکل داون! روی vps دانلود میزنم 45 مگ دانلود میده از مایکروسافت