ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا میتوان از چند زبان برنامه نویسی استفاده کرد؟

mostafait
May 10th, 2013, 17:53
با سلام.

دوستان عزیز میخواستم وب ساتی Static طراحی کنم، میخواستم بدونم که آیا میشه علاوه بر HTML و JavaScript اگر لازم شد از زبان های برنامه نویسی دیگه هم در این وب سایت استفاده کنم؟

why.darkness
May 10th, 2013, 19:01
با سلام.

دوستان عزیز میخواستم وب ساتی static طراحی کنم، میخواستم بدونم که آیا میشه علاوه بر html و javascript اگر لازم شد از زبان های برنامه نویسی دیگه هم در این وب سایت استفاده کنم؟

بله میشود.

شما میتونید در رابطه با طراحی و ظاهر سایتتون از زبان های html , css , jq و ... استفاده کنید و در رابطه با برنامه نویسی و عملیات هم از php نیز استفاده نمایید.

simamedia
May 10th, 2013, 21:48
بله

hamed2100
August 29th, 2013, 07:34
تا جایی که من میدونم اکثرا از چند زبان استفاده میکنند چون هر کدوم از زیانهای قابلیتهای خاص خودشون رو دارن .

ameri
August 29th, 2013, 11:06
با سلام
html یک زبان برنامه نویسی نیست بلکه یک زبان نشانه گذاری (Mark-up Language) استو جاوا اسکریپت یک اسکریپت است که باعث dynamic شدن نمیشه.
بله همانطور که دوستان فرمودند شما می توانید از css نیز استفاده کنید.
بطور کلی تمام صفحاتی که تیاز به وب سرور ندارند و روی رایانه شما توسط یک مرورگر اجرا می شوند استاتیک هستند.