PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با Vcenter

ServerDL.com
May 10th, 2013, 00:39
سلام
دوستان من یک مشکل با Vcenter دارم و اون این هست که وقتی سرور مجازی رو ریستارت می کنم vcenter گیر می کنه و تا وقتی بخواد لاگین بشه کلی کلافم می کنه !
و با خطا زیر مواحعه می شوم !
چرا ؟ راه حل چی هست ؟
12974

shingo
May 10th, 2013, 09:19
با سلام

وقتی سرور مجازی ریستارت میشه برای لود شدن فشار زیادی رو سی پی یو و هارد ایجاد میکنه .اگه منابع سرور به انداره کافی خالی نباشه با ایراداتی که عرض کردید مواجه میشید

MagicVps.Com
May 10th, 2013, 09:25
سلام
دوستان من یک مشکل با Vcenter دارم و اون این هست که وقتی سرور مجازی رو ریستارت می کنم vcenter گیر می کنه و تا وقتی بخواد لاگین بشه کلی کلافم می کنه !
و با خطا زیر مواحعه می شوم !
چرا ؟ راه حل چی هست ؟
12974

وقتی ریبوت بشه سررو مجازی وی سنتر باری اینکه بعداز اپ شدن سرور لود بشه یکسر ی سرویسها نیاز دارد که ممکنه بین 5 تا 7 یا حتی 10 دقیقه زمان ببره تا سرویسها لود بشن بعداز لود سرویسها وی سنتر هم میتواند اجرا شود و و بدرستی کار کند در غیر اینصورت با خطا مواجه خواهید شد

حتما حتما حداقل از 4 گیگ رم اختصاصی استفاده کنید
اگرهم رم ازاد داشته باشید رم بیشتر باشه باز بهتر هست بدیل اینکه موقع نصب وی سنتر وی سنرت اسکییو ال هم نصب میشود و مصرف رم زیادی داره چنانچه از تسک منجر نگاه کنید وقتی وی سنتر ران هست حداقل 3.5 گیگی تا 3.7 گیگ رم از سرور اشغال شده هست

arh_nroe
July 22nd, 2013, 03:35
سلام
من روی سیستم خودم esxi 5.1 نصب کردم vmware نصب کردم و با کابل شبکه وصل میشم..
یک vm ویندوز 2008 نصب کردم و vcenter و vsphere client رو نصب کردم...
وقتی میخوام توی vm ویندوز 2008 با vsphere client وصل بشم
vSphere Client could not connect to “jimu0..”. An unknown connection error occurred. (The Request failed because of a connection failure. (Unable to connect to the remote server))
این error رو میده در ضمن با root میتونم وصل شم..
لطفا کمک کنید چه کاری باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن 4 گیگ رم به این vm اختصاص دادم