PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک درگاه واسطه دیگر

MUV
May 9th, 2013, 20:21
با سلام خدمت دوستان
منظوری از راه اندازی این سایت نداشتم میدونم که نو آوری هم نداره اما برای خودم درگاه گرفته بودم و خواستم برای چند تا سایت مختلف استفاده کنم
ناچار ای این روش استفاده کردم و الان هم گفتم اگه دوستان کسی نیاز داشت می تونه از سایت استفاده کنه و من هم هستم در خدمت همه دوستان
کارمزد سایت 1.5 هستش و برای تسویه حساب پایا وجهی دریافت نمیشه ولی درخواست تسویه حساب کارتی 500 هستش که مبلغ خود بانک هست
وجه توسط بانک یک روز بعد واریز می شه به حساب برای همین وقتی واریز شد می تونید دریافت کنید.

این هم لینک سایت: پی سان - درگاه ارزهای اینترنتی (http://paysun.ir)

sefaresh68
May 9th, 2013, 20:25
موفق باشید

hostfire
May 9th, 2013, 20:27
با سلام
بنده یک هفتست از درگاه جناب بختیاری (پی سان) استفاده میکنم
تسویه حساب ها مرتبه
پیشنهاد میکنم این درگاه رو:53:

godman757
May 9th, 2013, 20:41
ایشون بسیار تایید میشن؛ چون در پشتیبانی ها حرف گوش میکنن و مثل خیلی ها مواردی که بلد نیستند رو میپرسند.
یه شوخی هم کردم باهاشون امیدوارم ببخشند و ناراحت نشوند.
Moein Zakeri

mamos98
May 9th, 2013, 22:45
ایشون تایید میشن 100درصد

sarwhost
May 9th, 2013, 23:10
با عرض معزرت ایا این اسکریپت عمومی داره منتشر میشه مثلا جایی برای دانلود گذاشتن که همه دارن ازش استفاده میکنند؟

MUV
May 9th, 2013, 23:16
با عرض معزرت ایا این اسکریپت عمومی داره منتشر میشه مثلا جایی برای دانلود گذاشتن که همه دارن ازش استفاده میکنند؟

نه عزیز عمومی نیستش باید براتون بنویسن

sarwhost
May 9th, 2013, 23:17
نه عزیز عمومی نیستش باید براتون بنویسن

اخه چند هفته هست همه درگاه را انداختن همه هم از این اسکریپت استفاده میکنند
حتی یکار توی یکی از تاپیکها دیدم که هک شده

MUV
May 9th, 2013, 23:19
اخه چند هفته هست همه درگاه را انداختن همه هم از این اسکریپت استفاده میکنند
حتی یکار توی یکی از تاپیکها دیدم که هک شده

عجب البته من این رو دادم به یکی از هکرها که چکش کنه
گفت مشکل امنیتی نداره

MUV
May 9th, 2013, 23:21
اینم بگم که همه اشون عین هم هستند فقط قالب فرق می کنه حتا زرین پال که یه مقدار بهش اضافه کرده یا پی لاین

rezaonline.net
May 9th, 2013, 23:58
-------------------------

sazsaz
May 10th, 2013, 00:16
رضاآنلاين را حدود نزديك به يك سال هست مي شناسم كارش درسته
ولي من يك سوال دارم خدايي اين سايت هاي پرداخت كه خيلي از عزيزان دارن مي زنن جنبه قانوني هم داره
آيا جايي وجود داره كه اين سايت را قانونا ثبت كرده باشن ؟
آيا پروانه اي داره ؟
لطفا در صورت امكان راهنمايي كنيد

MUV
May 10th, 2013, 00:25
ولي من يك سوال دارم خدايي اين سايت هاي پرداخت كه خيلي از عزيزان دارن مي زنن جنبه قانوني هم داره
آيا پروانه اي داره ؟

بله مجوز داره. از ارشاد. تماس بگیرید با این شرکتهای ثبت شرکت براتون انجام میدن. حدود 450 خرج داره و دو هفته هم طول می کشه

samansystems
May 10th, 2013, 00:49
اینم بگم که همه اشون عین هم هستند فقط قالب فرق می کنه حتا زرین پال (http://www.zarinpal.com) که یه مقدار بهش اضافه کرده یا پی لاین (http://www.zarinpal.com)

ابتدا براتون آرزوی موفقيت ميکنم. صداقت شما در پست اول ستودنی بود.
در مرحله بعد از شما خواهش ميکنم در مورد موضوعی که اطلاع نداريد اطلاعات اشتباه به کاربران نديد. اسکريپتی که شما با قيمتی حدود 700 800 هزار تومان از اينترنت تهيه کرديد با نرم افزار سايت زرين پال متفاوت هست. لطفا از ارائه اطلاعات اشتباه خودداری کنيد.

MUV
May 10th, 2013, 00:55
ابتدا براتون آرزوی موفقيت ميکنم. صداقت شما در پست اول ستودنی بود.
در مرحله بعد از شما خواهش ميکنم در مورد موضوعی که اطلاع نداريد اطلاعات اشتباه به کاربران نديد. اسکريپتی که شما با قيمتی حدود 700 800 هزار تومان از اينترنت تهيه کرديد با نرم افزار سايت زرين پال متفاوت هست. لطفا از ارائه اطلاعات اشتباه خودداری کنيد.

درسته حتما رعایت میشه

felfel
May 10th, 2013, 02:20
چه بانکی هست درگاهتون ؟

hostfire
May 10th, 2013, 07:19
چه بانکی هست درگاهتون ؟

با اجازه ی استارتر
فعلا درگاه های بانک پارسیان و پاسارگاد فعال میباشد
تا دو الی سه روز دیگه درگاه های بانک های اقتصاد نوین و همچنین ملت نیز به این درگاه ها اضافه خواد شد
موفق باشید

paradiseserver
May 10th, 2013, 07:24
سلام
موفق باشید ;)

yazd-host
May 10th, 2013, 07:43
درود...
موفق باشید ;)

mibfa
May 10th, 2013, 10:21
آيا پروانه اي داره ؟

سلام

در حال حاظر هیج کدام بجز زرین پال که انهم موافقت اولیه داره تا بتونه موارد لازم را اعمال کنه تابررسی شود که ایا امکان ارائه مجوز به انها وجود دارد یا نه هیچ کدام مجوز ندارند

البته زرین پال هم اگر مجوز بگیره فقط میتونه تو زمینه پوز و ... فعالیت کنه ولی قرار بر این است که پرداخت برخط و ... هم به این قانون اضافه بشه که اگر زرین پال بتونه تمام موارد را با موفقیت طی کنه میشه گفت اولین سرویس دهنده در این زمینه میشه

البته قابل ذکر است این قانون نماینده های شاپرک را از فعالیت اینگونه سرویس ها در حال حاظر منع کرده است

امیدوارم که این قانون منتفی بشود

ارزوی موفقیت برای همه دوستان و همکاران

MR.Zero1
May 10th, 2013, 10:33
آرزوی موفقیت برای شما
درگاهتان پرتراکنش باد :67:

با توجه به فصل نزدیک بودن فصل تابستان ، منتظر درگاه های تابستانی هم باشید :-|

MUV
May 10th, 2013, 16:51
آرزوی موفقیت برای شما
درگاهتان پرتراکنش باد :67:

با توجه به فصل نزدیک بودن فصل تابستان ، منتظر درگاه های تابستانی هم باشید :-|

بله اما مال ما که تابستونی نیست چهار فصله;)