PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خاموش شدن وی پی اس و روشن نشدن آن

dicaprio_4244
May 9th, 2013, 17:40
سلام دوستان گرامی نمیدونم چی شده سرور مجازی من خاموش شده هر کاری هم می کنم با vphere روشن نمیشه و خطا میده، کسی میدونه راه چاره چیه؟؟؟ سیستم سنتوس 6 هستش و کلی کاربر روش دارم :(

اینم خطایی که میده موقع پاور آن میده:

Event Details:
Type: error
Description: Cannot power on leo dic on 31.3.251.50 in Redstation. Insufficient disk space on datastore ''.
Time: 5/9/2013 5:56:54 AM

Error Stack:
Failed to power on VM.
Could not power on VM : No space left on device.
Failed to extend swap file from 0 KB to 2097152 KB.
SharedArea: Unable to find 'testSharedAreaPtr' in SHARED_PER_VM_VMX area.

Additional Event Details:
Type ID: Error
VC Build: 880146
Target Object Type: ComputeResource
DataCenter Object Type: Datacenter
Host Object Type: HostSystem
VirtualMachine Object Type: VirtualMachine
ChainId: 119511

reza*
May 9th, 2013, 18:20
No space left on device

یکم از هارد سرور پاک کنید روی هارد فضا باز بشه

dicaprio_4244
May 9th, 2013, 18:22
اصلا" هیچی روش نیست فقط یه ibs روش نصبه 60 گیگ هارد داره، البته من هم مدیر سرور نیستم که این کارو انجام بدم، باید از هارد سرور اصلی پاک بشه؟

XHTML
May 9th, 2013, 18:39
در تصویر اولی که گزاشتی نوشته منابع غیر کافی است واسه روشن شدن سرور!
احتمالا تا خر خره روش سرور فروختن و منابعی نمونده واسه شما

اون پایین عکس رو نگاه نوشته
insufficient resource
یعنی منابع کافی واسه روشن شدن سرورشما نداره
حالا اسمن ممکنه داشته باشه ولی واقعی نداره
بامدیر سرورت تماس بگیر با محدود کردن کاربرهای سرور میتونه
لااقل کاری کنه سرور شما روشن شه

taghi.karimi
May 9th, 2013, 19:12
دوست عزیز دلیلش که دوستان گفتن و مشخص هست.

حالا مشکل شما بر روی دو حالت قرار دارد.
یکی اینکه هارد شما توسط خودتون پر شده (درسته ای بی اس هست اما خود لاگ های همین ibs کلی فضا میگیره و اگر طوری تنطیم نکنید که از قدیمی ها پاک نشه خیلی زور هاردتون رو پر میکنه )

احتمال دوم این هست که سرور به صورت اورسل هست.چطوری ؟ یعنی هارد سرور شما جوری قرار داده شده که هرچقدر منابع مصرف کردید پر بشه و هارد از اول دستتون نباشه.این مورد دوم زمانی پیش میاد که هارد اصلی چند نفر با هم هارد پر کنند و به منابع که مال شما هم هست تجاوز کنند اون موقع اون مقدار فضایی که برای اجرا سرور شما نیازه هم موجود نباشه.

راه حل :دسترسی کنسول بگیرید و برید داخل سرور ببینید هاردتون پر شده یا خیر.اون موقع احتمالات یک و دو رو برسی کنید.

موفق باشید

dicaprio_4244
May 9th, 2013, 19:53
دوست عزیز دلیلش که دوستان گفتن و مشخص هست.

حالا مشکل شما بر روی دو حالت قرار دارد.
یکی اینکه هارد شما توسط خودتون پر شده (درسته ای بی اس هست اما خود لاگ های همین ibs کلی فضا میگیره و اگر طوری تنطیم نکنید که از قدیمی ها پاک نشه خیلی زور هاردتون رو پر میکنه )

احتمال دوم این هست که سرور به صورت اورسل هست.چطوری ؟ یعنی هارد سرور شما جوری قرار داده شده که هرچقدر منابع مصرف کردید پر بشه و هارد از اول دستتون نباشه.این مورد دوم زمانی پیش میاد که هارد اصلی چند نفر با هم هارد پر کنند و به منابع که مال شما هم هست تجاوز کنند اون موقع اون مقدار فضایی که برای اجرا سرور شما نیازه هم موجود نباشه.

راه حل :دسترسی کنسول بگیرید و برید داخل سرور ببینید هاردتون پر شده یا خیر.اون موقع احتمالات یک و دو رو برسی کنید.

موفق باشید

دسترسی که دارم، از این عکس چیزی میشه فهمید یا قسمت دیگه ست؟؟؟ فکر کنم همون خط که قرمز کردم درست باشه چون سرور دائما" چند روز به چند روز قطعی داره

reza21biologist
May 10th, 2013, 19:35
سلام احتمالا مسیر / سرور مجازی شما پرشده است ، لطفا partition ها را برررسی کنید.