من بازدید روزانه ام حوالی 6 هزاره
هاست فعلیم پهنای باندش نامحدوده
اما از دیشب دو بار اکانتم رو ساسپند کردن و براشون که تیکت زدم میگن منابع نامحدود استفاده میکنید! گفتم چرا اینطوره؟ چیکار کنم؟ گفتن باید بجای هاست ما که اشتراکیه از شرکت هایی که هاست پربازدید ارائه میدن هاست بگیری! این درسته؟ یعنی 6 هزار بازدید اونقدر زیاده که نمیتونن پشتیبانی کنن؟!
میشه برا من کامل توضیح بدین تا سریع به نتیجه برسم و اگر نیاز به خرید هاست جدید هست هم زود اقدام کنم. چون هاستم الان ساسپنده
راستی هم وی بی سئو نصب دارم و هم سایت مپ
از کجا بدونم مشکل مال این دو تاست؟ الان دقیقا تو شرایط اضطراری و فوری گیر کردم. چون سایت از دیشب ساسپنده. یه بار برام چند دقیقه باز کردن. اما بلافاصله ساسپند شد و گفتن خیلی زیاد داره منابع مصرف میکنه؟
الان هاست 97 استفاده میکنم. میخواستم انتقال بدم روی میهن وب هاست ولی ترسیدم پول رو بدم و بعد که انتقال دادن اونجا مشکل هنوز سر جاش باشه. به نظرتون الان تو این شرایط باید چیکار کنم که سریع مشکل حل شه؟
mehrshad.ho
May 9th, 2013, 12:01
این مقدار بازدید جزء سایت های پر بازدید محسوب میشه
Ramin22
May 9th, 2013, 12:10
این تعداد بازدید روزانه است. تعداد آی پی حدود 3000 هست فعلا البته! (روز به روز داره میره بالا!)
میشه به من یه هاستینگ که سرویس پربازدید با نسبت کیفیت و قیمت خوب باشه معرفی کنید؟ ضمنا ویبولتین نسخه نال شده استفاده میکنم
TOOBA IT
May 9th, 2013, 12:13
این تعداد بازدید روزانه است. تعداد آی پی حدود 3000 هست فعلا البته! (روز به روز داره میره بالا!)
میشه به من یه هاستینگ که سرویس پربازدید با نسبت کیفیت و قیمت خوب باشه معرفی کنید؟ ضمنا ویبولتین نسخه نال شده استفاده میکنم
این قانون برای تمامی هاست های اشتراکی یکسان می باشد .
برای چنین سایتی بهتره یک سرور مجازی تهیه کنید , هم از لحاظ سرعت و امنیت خیالتون راحت تر هست .
Woshka
May 9th, 2013, 12:16
برای میزبانی چنین سایتی من شخصا حدود 100 تا 200 هزار تومن از مشتری میگیرم
GEO
May 9th, 2013, 12:27
مشکل شما از وی بی سئو هست که مصرف رم و سی پی یو بالایی داره
هاستهای پربازدید هم ممکنه با این مصرف کنار نیان ، اگر انجمنتون ارزشمند هست از نظر تعداد کاربر و ...سرور مجازی تهیه کنید با رم 1 گیگ (حداقل)
آدرس انجمنتون رو م پ خ کنید چک میکنم براتون
SAJJADSAA
May 9th, 2013, 12:39
وی پی اس بگیرین با نصب پنل رایگان هم میتونین در آمد داشته باشین
Ramin22
May 9th, 2013, 12:57
متاسفانه نمیتونم به اندازه سرور مجازی هزینه کنم. از راه اندازی سایت 6 ماه بیشتر نگذشته و هنوز منبع درآمدی نداره
میخوام حداکثر سالانه 200 تومن برای هاستینگش هزینه کنم. کدوم یکی از این گزینه ها رو معرفی میکنید؟
سرویس های پربازدید مارال هاست چطوره؟
Woshka
May 9th, 2013, 13:00
متاسفانه نمیتونم به اندازه سرور مجازی هزینه کنم. از راه اندازی سایت 6 ماه بیشتر نگذشته و هنوز منبع درآمدی نداره
میخوام حداکثر سالانه 200 تومن برای هاستینگش هزینه کنم. کدوم یکی از این گزینه ها رو معرفی میکنید؟
اگر فقط 6 ماهه بعیده اینقدر بازدید کننده داشته باشید
آنالیزر گوگل گذاشتید ؟
TOOBA IT
May 9th, 2013, 13:00
دقیقا 8 ماه از شروع به کار انجمنمون گذشته.
ورودی گوگلم روزانه بین 1000 تا 1500 هست. بازدیدکننده حدود 3 هزار و بازدید روزانه حدود 6 هزار. روزای پنجشنبه جمعه یک سوم این آمار کم میشه
این آماری که گفتم رو از وب گذر گرفتم.
Ramin22
May 9th, 2013, 13:22
واقعا هیچ راهی برای اینکه دوباره روی سرویس های اشتراکی بمونم نیست؟ باید حتما برم رو یه سرویس پر بازدید؟ سرویس های اشتراکی تا چه میزان بازدید روزانه(نه بازدید کننده) رو جواب میدن؟
راستی سایتم، سایت نیست. انجمن ویبولتینه. وی بی سئو هم روش نصبه(مصرف منابع وی بی سئو زیاده)
XHTML
May 9th, 2013, 13:47
ترافیک مصرفی سرورت چقدره؟ چقدر توی ماه ترافیک مصرف کردی؟
میتونم بیارمت روی سرورخودم نصف هزینه با اسپانسری نصفش رو پرداخت کن ماهی 30تومن
esh
May 9th, 2013, 14:01
دوست عزیز ما بر اساس ترافیگ مصرفیتان از شما هزینه می گیریم، بخواهید در خدمتیم.
Ramin22
May 9th, 2013, 14:27
دوستان من سالانه بیشتر از 150 نمیتونم هزینه کنم.
تو سی پنل هاست فعلیم بعد از Monthly Bandwidth Transfer نوشته: 19,231.68
ADMlN
May 9th, 2013, 14:30
اشتباه نکنید
استفاده از وی بی سئو و ... فشار زیادی به سرور وارد میکنه و لود سرور بالا می بره
درضمن در برخی موارد هم دیده شده که قالب نامناسب هم باعث افزایش لود سرور شده
شما اول سعی کنید مشکل حل کنید و در مرحله بعد به فکر تغییر هاست باشید
معمولا این قبیل سایت ها باید روی سرورهای با کیفیت قرار بگیرند که در این صورت نیاز به هزینه بیشتر از سوی شما می باشد
اگر مشکل شما برطرف نشد اعلام کنید تا شما راهنمایی کنیم
ویرایش:
تعداد بازدید و انلاین همیشه تنها عامل افزایش لود نیست
Ramin22
May 10th, 2013, 10:34
ممنون. آخه اگه وی بی سئو رو حذف کنم از چه جایگزینی براش استفاده کنم که سئوی سایتم برقرارباشه؟
من یه انجمن ویبولتین دارم
مشکل هنوز پابرجاست. موقتا وی بی سئو رو حذف کردم ولی به این ترتیب تا بدخت شدن توسط گوگل راهی نیست!
Ramin22
May 10th, 2013, 11:37
دوستان میخوام سایت رو انتقال بدم روی یه هاست اشتراکی دیگه. میگن اگر مصرف منابعتون به سرورهامون فشار آورد خودمون خبر میدیم و بعد هم باقی هزینه رو بهتون برمیگردونیم. نظر شما چیه؟
آخه نمیتونم زیر بار برم برای 6 هزار بازدید روزانه نیاز به هاست پربازدید باشه!