PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش اسکریپت فرم ساز پرداخت آنلاین بانکی (ملت ، ملی ، سامان ، پارسیان و ...)

rezaonline.net
May 9th, 2013, 00:44
12955
با استفاده از این اسکریپت میتوانید بدون نیاز به دانش برنامه نویسی بی نهایت فرم بسازید و به پرداخت آنلاین با درگاههای بانک مجهز کنید .

قابلیت های اسکریپت :

قابلیت های اسکریپت عدم محدودیت در تعداد فرم ها
ساخت آدرس مجزا برای هر فرم
امکان فعال و غیرفعال کردن فرم
ساخت فیلد های گوناگون از نوع فیلد متنی ، تکست باکس و منوی انتخابی
امکان تعریف پر کردن اجباری برای هر فیلد
قابلیت گذاشتن مقدار پیشفرض و کدهای html برای هر فیلد
قابلیت اتصال همزمان به درگاههای بانکی متعدد (ملی ، ملت ، پاسارگاد ، پارسیان ، سامان ، اقتصاد نوین ، سرمایه ، گردشگری ، زرین پال و...)

چند نمونه فرم
فرم خرید محصول (http://demo3.rezaworkshop.ir/home/form/4)
فرم کمک به سایت (http://demo3.rezaworkshop.ir/home/form/3)
فرم اشتراک سایت و فیلم (http://demo3.rezaworkshop.ir/home/form/2)
فرم خرید کتاب (http://demo3.rezaworkshop.ir/home/form/1)

فایل راهنما
http://rezaworkshop.ir/static/file/formmaker.pdf

مدیریت
فرم ساز پرداخت آنلاین - ورود (http://demo3.rezaworkshop.ir/admin)
دوستانی که یوزر و پسورد مدیریت رو میخوان از طریق تیکت ها اطلاع بدن

ماژول بانکهای گردشگری ، اقتصاد نوین ، ملت ، ملی، پارسیان ، پاسارگاد ، سامان ، سرمایه و همچنین زرین پال بطور پیشفرض همراه اسکریپت ارائه داده میشوند . چنانچه به ماژول بانک یا درگاه واسطه دیگه ای نیاز بود ، تیکت بزنید تا پیاده و ارائه شود .

قیمت این اسکریپت 100000 تومان هست که میتونید از طریق لینک زیر بصورت آنلاین و آنی خرید کنید
کارگاه رضا » فرم ساز پرداخت آنلاین (http://rezaworkshop.ir/post/17/formmaker)

دوستانی که از مشتریان قدیمی رضا ورک شاپ هستند تخفیف 30 درصدی دریافت میکنند .
کاربران جدید میتونن با عضویت 5هزارتومان هدیه عضویت دریافت کنن .
کاربران وب هاستینگ تاک هم از تخفیف 10 درصدی برخوردار خواهند بود ;) (قبل از خرید تیکت بزنید حسابتون رو افزایش بدم)

با تشکر سوالی داشتید در خدمتم

rezaonline.net
May 9th, 2013, 19:12
دوستانی که از وب هاستینگ تاک عضو میشن لطفا توی تیکت ، آدرس پروفایلشون رو توی وب هاستینگ تاک بذارن . تا حسابشون رو افزایش بدم
ممنون

DeLtAvPs
May 16th, 2013, 00:16
فقط خواستم اینجا از آقا رضا تشکر کنم
دیروز بنده هم این اسکریپت رو خریدم هم اسکریپت وبسرویس پرداخت واسط
واقعا بسیار کاربردی هستند همینطور اخلاق خوب اقا رضا و همچنین پشتیبانی ایشون که میشه گفت خودم به کاربرهام اینطور پشتیبانی نداده بودم!!

Ramin
May 16th, 2013, 00:39
جناب رضا تخفیف بیشتر برای این اسکریپت وجود ندارد؟ برای خریداران جدید تخفیف بیشتری اعمال کنید؟

rezaonline.net
May 16th, 2013, 00:56
میتونید با 70 تومن اسکریپت رو خریداری کنید . (حسابتون رو شارژ کردم)
دقت کنید الان هر ماژول بانکی رو با 40 تومن مینویسن در حالیکه همراه اسکریپت ماژول اتصال به 8 بانک قرار داره .
همچنین خود اسکریپت که یک فرم ساز منعطف هست .
پس مطمئن باشید چیزی بیشتر از هزینه ای که پرداخت میکنید گیرتون میاد
موفق باشید .

DeLtAvPs
May 16th, 2013, 01:02
دقت کنید الان هر ماژول بانکی رو با 40 تومن مینویسن در حالیکه همراه اسکریپت ماژول اتصال به 8 بانک قرار داره .
موفق باشید .

تایید میشه :دی
من الان دارم 4 تا درگاهی که دارم رو با اسکریپت واسطی که اقا رضا طراحی کرده ست میکنم
هر اسکریپت رو اگه از فراسو بخرم ( برای whmcs دارم ست میکنم ) 50 تومن 4 تاش میشد 200 تومن
خداییش برنامه خیلی کاربردی هستش
البته الان منظورم اسکریپت پرداخت واسط هستش

Ramin
May 16th, 2013, 01:03
موفق باشید .

تشکر. کاش برای گرافیک کار بیشتری انجام دهید

r.sharifi
May 16th, 2013, 01:12
اول امکانات بعد گرافیک
کارشون حرف نداره

rezaonline.net
May 16th, 2013, 01:13
تشکر. کاش برای گرافیک کار بیشتری انجام دهید
زیبایی در سادگی است .
:->

اما میتونید خودتون تغییر بدید به سادگی ، دو تا فایل ویو هست فقط .

OmidX
May 16th, 2013, 03:07
آقا رضا کاملا تایید میشنــــ... :->

کدنویسی حرفه ای :79: + پشتیبانی فوقالعاده ...

rezaonline.net
May 16th, 2013, 04:43
پشتیبانی که وظیفه است ، اما متاسفانه خیلی از افراد انقدر پشتیبانی ضعیف دیدن که وقتی کسی وظیفه شو به خوبی انجام میده جز نقطه قوت و برتری کار نشون میده .
بهرحال در خدمت دوستان هستیم .
امیدوارم از کار ماراضی باشید و دعای خیر پشت ما باشه .

GoldenHost
May 16th, 2013, 09:37
قابلیت ارسال فایل یا تصویر رو داره ؟

Jahan Pay Co
May 16th, 2013, 09:42
آقا رضا کلا تایید می شن از همه نظر:->

rezaonline.net
May 16th, 2013, 16:37
قابلیت ارسال فایل یا تصویر رو داره ؟
خیر متاسفانه .

pa231
June 25th, 2013, 11:49
خیر متاسفانه .

من این اسکریپتو میخوام درصورتی که امکان اپلود رو هم اضافه کنید . هزینه اضافه هم مشکلی ندارم . اگه ممکنه یاهو ادیتونر و بدین بیشتر باهم در تماس باشیم

rezaonline.net
June 25th, 2013, 18:36
من این اسکریپتو میخوام درصورتی که امکان اپلود رو هم اضافه کنید . هزینه اضافه هم مشکلی ندارم . اگه ممکنه یاهو ادیتونر و بدین بیشتر باهم در تماس باشیم
سلام خسته نباشید
در خدمتتون هستیم
شناسه یاهو
reza19sh@yahoo

shandiz
July 17th, 2013, 12:28
آقا رضا تخفیف زیاد میدین برامون؟

DeLtAvPs
July 17th, 2013, 12:34

داداش تخفیف هم نده ( که میده ) اما پشتیبانیش در حد تیم ملیه
خداییش خدا خیرش بده هر وقت مشکل داشتم به دادم رسید
بخر ضرر نمیکنی
من که دارم خیلی راضیم

shandiz
July 17th, 2013, 13:45
تخفیف بده خریدارم.

UserWht
July 17th, 2013, 14:51
جناب شیخله این اسکریپت کارگاه رضا » فروشگاه دانلود (http://rezaworkshop.ir/post/2/download-shop#postid-2) رو چقدر برای کاربران اینجا تخفیف میدید ؟

در ضمن امکان ثبت نام در این اسکریپت وجود ندارد ؟ چندتا پیشنهاد دارم برای این اسکریپت زیباتون که مسلماً شما دنبال چنین پیشنهادهایی هستید تا اسکریپتتون رو زیباتر کنید و کاربران بیشتری رو جذب کنید.

- کاربرانی که ثبت نام کردند و خرید انجام دادن تراکنش هاشون بصورت کامل در دیتابیس ثبت بشه و قابل گزارش گیری باشه

- کاربران ثبت نام کرده یا مهمان بتوانند به مدیر سیستم تیکت ارسال کنند (تماس با ما هست ولی بصورت تیکتی منظورم است)

- امکان ارسال اس ام اس به مدیر سایت و کاربر پس از پرداخت و نهایی شدن سفارش و تیکت و تماس با ما

- امکان دیدن آی پی کاربران ثبت نام کرده و سفارش دهنده

-امکان ارائه کوپن تخفیف به کاربران سفارشی و کاربرانی که مثلاً بالای 10 هزار تومان خرید کردند و یکسری تخفیف ها که بصورت اتوماتیک به کاربر داده بشه مثلاً اگر سه مورد دانلود و خرید داشت بتونه مورد چهارم رو بصورت رایگان دانلود کنه (مدیریت تعداد و سیاست این کار درست مدیر سایت باشه)

- امکان دیدن لینک های ارجاع دهنده به سایت

- امکان سفارش جدید در یک فرم خالی که کاربر هرچی دوست داشت موضوع اش رو انتخاب کنه و سفارش بده به سایت ، مثلاً از کومبوباکس انتخاب بشه پایان نامه (داخل کومبوباکس از مدیریت قابل اضافه کردن باشد) و موضوع سفارش رو تایپ کرده و در نهایت فایل مربوط به انجام پروژه رو ارسال کند و مدیر سایت بتواند از مدیریت ، این موارد بصورت کامل مدیریت کند.

و یک انتقاد که خیلی محسوس است در اسکریپت هاتون ، گرافیک است واقعاً اسکریپت هاتون خوبن ولی از نظر گرافیک خیلی ضعیف کار شدند.

rezaonline.net
July 17th, 2013, 16:10
تخفیف 30 درصدی اعمال میشه براتون .

داداش تخفیف هم نده ( که میده ) اما پشتیبانیش در حد تیم ملیه
خداییش خدا خیرش بده هر وقت مشکل داشتم به دادم رسید
بخر ضرر نمیکنی
من که دارم خیلی راضیم
اختیار دارید ، انجام وظیفه است .
هدف فقط یک دعای خیر و رضایت قلبی مشتری است .

جناب شیخله این اسکریپت کارگاه رضا » فروشگاه دانلود رو چقدر برای کاربران اینجا تخفیف میدید ؟
اینم 30 درصد تخفیف میدیم البته در مورد پیشنهادات شما .

نسخه جدید از سیستم تحت عنوان سیستم همکاری در فروش فایل "رضا فایل مارکت" در حال پیاده سازی است.
تکنولوژی های نوین استفاده خواهد شد و از ajax و گرافیک به مراتب بالاتری برخوردار خواهد بود .
این سیستم با نسخه قبلی تفاوت ویژه ای داره .
سیستم بصورت فروشگاه دهی میباشد .
فروشنده ها و بازاریابان در سیستم عضو میشوند و در سابدامین فروشگاه اختصاصی خودشون رو دارند که البته قابلیت ست کردن دامین اختصاصی خودشون هم هست .
فروشنده ها میتونن از فایلهایی که توی سیستم ثبت شده بصورت سفارشی انتخاب کنند با یک کلیک و در فروشگاه خودشون برای فروش داشته باشند.
یا خودشون فایلهای خودشون رو با اجازه مدیریت به فروش برسونند یا توسط سایر فروشندها به فروش برسونند.
برنامه نویسی این سیستم شروع شده ولی تا تکمیل نشه در انجمن ها معرفی نمیشه .
اگر تمایل دارید روند پروژه رو بررسی کنید و پیشنهاد بدید در انجمن مارکت سازان توضیحات داده شده .
برای پیشنهادات
پیشنهاد کاربران برای سیستم همکاری در فروش فایل (http://forum.marketsazan.net/showthread.php?tid=30)

همچنین تصاویری از مدیریت اسکریپت
تصویر مدیریت - دیتاگرید اخبار (http://forum.marketsazan.net/showthread.php?tid=26)
14352
14353

shandiz
July 17th, 2013, 16:37
آقا رضا یعنی ما سفارش نیدم منتظر سیستم جدید بشیم؟

rezaonline.net
July 17th, 2013, 18:27
آقا رضا یعنی ما سفارش نیدم منتظر سیستم جدید بشیم؟
این دوستمون در مورد اسکریپت دانلود شاپ یا فروشگاه دانلود فایل سوال پرسیدن که جوابشون رو دادم .
فکر کنم شما فرم ساز نیاز داشتید ؟
توی سایت عضو بشید تا حسابتون رو شارژ کنم ، اسکریپت رو دریافت کنید .
با تشکر

UserWht
July 18th, 2013, 01:53
ممنون از پاسخگویی ، اما من این پیشنهادات را برای دانلود شاپ نوشتم و این اسکریپت مورد نیاز من است نه سیستم همکاری در فروش

در مورد پیشنهادات به نسخه جدید دانلود شاپ اضافه خواهد شد؟

کی نسخه جدید دانلود شاپ عرضه میشه؟ اصلاً برنامه ای برای بهبود و آپگرید در نظر گرفتین ؟

برنامه دانلود شاپ بصورت کاملاً اپن سورس است؟ و آیا تغییر کپی رایت مشکلی ندارد؟

rezaonline.net
July 18th, 2013, 02:14
تقریبا تمامی مشتریان دانلود شاپ اعلام موافقت کردند که با ارائه نسخه سیستم همکاری در فروش فایل به این سیستم منتقل بشوند (فرآیند انتقال رو خودم انجام میدم بدون هزینه) . لذا فکر نمیکنم نیازی باشه نسخه جدید برای دانلود شاپ در نظر گرفته بشه .

سیستم همکاری در فروش رو حداقل میتونین محدود کنین .
توی هر فروشگاه سبد خرید بصورت ای جکس پیاده شده و بطور کل از تکنولوژی ajax زیاد استفاده خواهد شد .

تمامی برنامه هایی که بنده مینویسم ، بصورت اپن سورس ارائه خواهند شد چون این حق مشتری هست که بدوند در پشت سورس کد سایت چه میگذرد و مشکلی برای ویرایش نیست ، فقط اجازه فروش اسکریپت را ندارید .
برای حذف کپی رایت هم اگر فقط در سایت خودتان اسکریپت را استفاده میکنید مانعی ندارد اما باز تاکید میکنم ، حق فروش اسکریپت را ندارید .

در خدمتتون هستیم

UserWht
July 18th, 2013, 23:37
حیف شد که دانلودشاپ رو ادامه نمیدید ، سیستم همکاری در فروش رو میشه به عنوان دانلود شاپ استفاده کرد ؟ (مشتری بعد از پرداخت لینک دانلود داینامیک بگیره) ، تا کی این سیستم رو آماده خواهید کرد ؟

rezaonline.net
July 18th, 2013, 23:46
حیف شد که دانلودشاپ رو ادامه نمیدید ، سیستم همکاری در فروش رو میشه به عنوان دانلود شاپ استفاده کرد ؟ (مشتری بعد از پرداخت لینک دانلود داینامیک بگیره) ، تا کی این سیستم رو آماده خواهید کرد ؟
بله ، فروشگاههای زیر مجموعه ، قابلیت های خوبی خواهند داشت :)
دو سه هفته دیگه تکمیل میشه .

shandiz
July 19th, 2013, 01:11
آقا رضا قیمت دانلود شاپ چقدر خواهد بود؟
فرم ساز رو با این درگاه ها میدین؟
بانک ملت-پارسیان-تجارت-صادرات-سپه-رفاه-توسعه تعاون-گردشگری-شهر-اقتصاد نوین-سرمایه
کل اینارو نیاز دارم.داره روش؟

rezaonline.net
August 19th, 2013, 18:09
سلام
درگاه ملت پارسیان صدارت رفاه توسعه تعاون گردشگری شهر اقتصاد نوین و سرمایه موجوده .