ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : The requested URL could not be retrieved

shm744
May 8th, 2013, 13:57
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من یک مشکل دارم و آن هم اینکه وقتی وب سایت های روی سرور خودم را از طریق شرکت های معمول که ISP می دهند باز می کنم هیچ مشکلی در لود سایت ها نیست .
اما وقتی که وب سایت های روی سرور خودم را از طریق یک ISP دولتی که متشکل از اینترانت + *** است باز می کنم با خطای زیر روبرو می شوم :

The requested URL could not be retrieved

The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://www.****.ir/
Unable to determine IP address from host name "www.****.ir"
The DNS server returned:
Timeout
This means that the cache was not able to resolve the hostname presented in the URL. Check if the address is correct.
Your cache administrator is root.

خودم فکر می کنم از ست نشدن DNS های سرور می باشد اما همه تنظیمات مربوطه را انجام داده ام و چه IP سرور و چه آی پی دامنه ها همه ست می شوند و ایمیل های مربوط به ست شدن آنها را هم دریافت می کنم .
سایت اصلی سرور بر روی یک نام پسوند .com ست شده . خود این سایت در ISP دولتی قابل مشاهده است ولی تمام وب سایت هایی که DNS آنها روی این سایت ست شده چه دامنه های بین المللی و چه دامنه های داخلی قابل مشاهده نیستند و پیغام خطای فوق نمایش داده می شود .
اگر آموزش کاملی برای ست DNS ها وجود دارد ( به زبان فارسی ) یا اگر دوستانی قبلا این مشکل را داشته اند ممنون می شوم راهنمایی کنند .

shm744
May 10th, 2013, 21:05
دوستان به این مشکل تا حالا کسی برنخورده؟
من دامنه های جدیدی که روی این dns ست می کنم مشکلی ندارند و به راحتی روی اینترنت مذکور باز می شوند، ولی دامنه هایی که قبلا روی همین dns ست شده اند با اینکه چند بار ست کردم ولی باز نمی شوند

shm744
May 10th, 2013, 21:23
این دامنه ها قبلا روی یک dns دیگر ست شده بودندنکته ای که الان متوجه شدم این است که با اینکه اطلاعات هاست دامنه های فوق را به سرور خودم منتقل کردم و DNS و IP آنها را روی سرور خودم ست کرد ولی وقتی who.is می گیرم دامنه های قبلی روی DNS قبلی ست شده در صورتی که اطلاعات انها روی سرور من است و در ISP های مختلف نمایش داده می شود اما در همین اینترانت ( اینترنت دولتی) نمایش داده نمی شود با توجه به اینکه دامنه من ir است و در سایت nic چندین بار DNS ها را ست کردم چگونه می توانم این مشکل را حل کنم.

dreamasss2011
May 2nd, 2014, 11:49
با سلام دقیقا من هم الان همین مشکل رو دارم - دامنه رو انتقال دادم به یک شرکت دیگه ولی الان با خطای dns روبرو شدم برای سابمیت سایت مپ و همین خطایی که دوستمون گفتند ...