ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال برای اینکه ببینم کنترل پنل من از لایسنس قانونی استفاده میکند یا نال شده

Na3er
May 8th, 2013, 12:15
کدام قسمت میتوانم مشاهده کنم که کنترل پنل اصلی هست یا دستکاری شده میباشد؟

AvalinHost
May 8th, 2013, 12:17
سلام
در سایت زیر ip سرورتان را وارد کنید:
License Verification - cPanel Inc. (http://verify.cpanel.net/)
اگر لایسنس داشت که معتبر است و اگر نداشت که ...
موفق باشید.

Na3er
May 8th, 2013, 12:37
این مسئله در کیقیت سرویس هم تاثیری دارد مثلا اگر نال شده باشد بروزرسانی میشود و امنیت را کاهش نمیدهد؟

قانونی بودن آن چه مزایایی دارد؟

AvalinHost
May 8th, 2013, 12:40
این مسئله در کیقیت سرویس هم تاثیری دارد مثلا اگر نال شده باشد بروزرسانی میشود و امنیت را کاهش نمیدهد؟

قانونی بودن آن چه مزایایی دارد؟

بله 100%
نسخه کرک شده پر از باگ هست و آپدیت هم نمی شود.

Na3er
May 8th, 2013, 13:06
خوب هاست من نال هست فکر نمیکنم در این مملکت جز عده کمی بروند واصلی بگیرن و در افر سرویس هم کسی به این موضوع اشاره نمیکنه چکار کنیم حالا من ماهانه مبلغ نسبتا بالایی دارم هزینه میکنم مشگلی هم نبوده اما اینجور که شما گفتین ممکنه برام دردسر ایجاد بشه راهکار چی هست؟

AvalinHost
May 8th, 2013, 13:19
خوب هاست من نال هست فکر نمیکنم در این مملکت جز عده کمی بروند واصلی بگیرن و در افر سرویس هم کسی به این موضوع اشاره نمیکنه چکار کنیم حالا من ماهانه مبلغ نسبتا بالایی دارم هزینه میکنم مشگلی هم نبوده اما اینجور که شما گفتین ممکنه برام دردسر ایجاد بشه راهکار چی هست؟

حرف شما نادرست هست.
تقریبا 90% مدیران هاستینگ از لایسنس های قانونی استفاده می کنند.

EXXXIR
May 8th, 2013, 14:20
هميشه لايسنس روي همون اي پي كه دست شما هست كه نمي خرن ممكن هست يك اي پي براي سرور باشه و براي هاست مشتريان از اي پي ديگه استفاده مي كنند و اينكه شما اي پي زديد و سايت ميزنه لايسنسي روش نداره به اين معني نيست كه اون سي پنلي كه مي بينيد حتما نال شده هست.

سي پنل نسخه هاي نال شده ضعيفي داره و خيلي كم كسي پيش مياد ازش استفاده كنه.

i-whost
May 8th, 2013, 15:09
از کجا هاست دارید؟ و ورژن cpanel چند هست؟