ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال فنی در مورد فارسی سازی قالب

xmasoud
May 8th, 2013, 03:04
با سلام

بنده به تازگی تصمیم گرفتم قالبی را فارسی سازی کنم و این کار را هم انجام دادم حال مشکل اینجاست که کل قالب فارسی شده و جای دامنه و www بهم ریخته منظور همان tld است

نگاه کردم متوجه شدم در بخش استایل قالب کلاسس برای متن قالب وجود داره که ما در درون آن direction: rtl; قرار دادیم اما الان اومدم یک کلاسس برای آن بخشی که TLD و www. قرار داره معرفی کردم

حالا دقیق میخوام بدونم که چه دستوری دقیقا بلعکس direction: rtl; کار میکنه که فقط آن بخش معرفی شده انگیلیسی ساپورت بشه

لازم به ذکر در اکثر سایت ها این مشکل دیده میشه

پس دوستانی که میدانند این علم را در اختیار بنده و تمام هم کارانی که این مشکل را دارند قرار بدهند.

با تشکر...

≡ ALEX ≡
May 8th, 2013, 07:01
با سلام

بنده به تازگی تصمیم گرفتم قالبی را فارسی سازی کنم و این کار را هم انجام دادم حال مشکل اینجاست که کل قالب فارسی شده و جای دامنه و www بهم ریخته منظور همان tld است

نگاه کردم متوجه شدم در بخش استایل قالب کلاسس برای متن قالب وجود داره که ما در درون آن direction: rtl; قرار دادیم اما الان اومدم یک کلاسس برای آن بخشی که TLD و www. قرار داره معرفی کردم

حالا دقیق میخوام بدونم که چه دستوری دقیقا بلعکس direction: rtl; کار میکنه که فقط آن بخش معرفی شده انگیلیسی ساپورت بشه

لازم به ذکر در اکثر سایت ها این مشکل دیده میشه

پس دوستانی که میدانند این علم را در اختیار بنده و تمام هم کارانی که این مشکل را دارند قرار بدهند.

با تشکر...

خاصیت direction همانطور که از نام آن پیدا است جهت متن را مشخص می کند. یعنی راست به چپ بودن (rtl : right to left) و یا چپ به راست بودن (ltr : left to right) آن را... استفاده از این خاصیت برای درست نویسی متون در هم تنیده و با کلماتی از زبان های دیگر ضروری است.