PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اسکریپت آپلود سنتر فابل

boy_evil
May 7th, 2013, 20:03
سلام.من میخواستم به آپلود سنتر راه اندازی کنم ...

اسکریپتی هست با امکانات پیکوفایل که رایگان باشه یا هذینه کم در هد 20 هزار تومن؟؟؟؟؟؟؟

یا اینکه اگه اسکریپتی مثل پیکوفایل طراحی بشه +امکان دادن اکانت پریموم به کاربر+امنیت و جلوگیری از آپلود shell و xss +تعیین سرعت دانلود برای کاربران عادی و ویژه

در حد قیمت 20 یا 30 هزار تومن باشه ؟

یا اگه قیمته دیگه ای هست که مناسب باشه بگین لطفا

ممنون میشم کمک کنید.:53:

نمخوام زیاد خرج کنم واسه اسکریپت میخوام بیشتر به خدمات که میدم فک کنم.سرعت و ......

mohsened
May 7th, 2013, 23:28
اسکریپت اختصاصی 20 یا 30 هزار تومان ؟!؟!؟! خدا به خیر کنه ، فکر کنم بازار برنامه نویسی هم داره مثل بازار هاستینگ میشه کم کم .

GEO
May 8th, 2013, 00:57

اسکریپتی هست با امکانات پیکوفایل که رایگان باشه یا هذینه کم در هد 20 هزار تومن؟؟؟؟؟؟؟

یا اینکه اگه اسکریپتی مثل پیکوفایل طراحی بشه +امکان دادن اکانت پریموم به کاربر+امنیت و جلوگیری از آپلود shell و xss +تعیین سرعت دانلود برای کاربران عادی و ویژه

نمخوام زیاد خرج کنم واسه اسکریپت میخوام بیشتر به خدمات که میدم فک کنم.سرعت و ......

چیزی که مد نظر شماست با آپلود سنترهای رایگان هم قابل راه اندازیست
فقط برای شل و ... باید روی سرور تمهدات لازم رو داشته باشید به اسکریپ کمتر ربط داره

فقط روی اسکریپ امکان آپلود بعضی از فرمتها از قبیل txt php و کلا فرمتهایی که امکان خرابکاری از طریق اونها هست بسته میشه

simamedia
May 8th, 2013, 01:09
این کار زمان بر هست . حتی اگر کسی اماده هم داشته باشه به صورت اختصاصی هم نوشته باشه کمی بعید هست که با این قیمت ها بده قربان

hassan5099
May 8th, 2013, 01:47

سلام
با قیمت های که شما می خواهید چیزی گیرتون نمیاد
امنیت این اسکرپتها خیلی مهمه

boy_evil
May 8th, 2013, 08:47
سلام.دوستان فک کنم منظورمو بد رسوندم..ببخشيد.
منظورم اين بود اسکريپتي همانند پيکوفايل هست رايگانش?
اگه هست يه نفر چندتا امکانات ک گفتمو اضافه کنه بهش ،منظور اديت کنه هذينه اديت بيشتر از 30هزار ت?اگه هست شرمنده به دوستان بر خورد.
-ذکرم کردم که اگه با اين امکانات اديت کنن واسم يا ي اسکريپت اختصاصي کنن قيمت مناسب چقدر هست?
من قيمت دستم نيست لطفا راهنمايي کنيد..
ممنون ا دوستان

boy_evil
May 9th, 2013, 20:35
لطفا هزينه همچين اسکريپتي بگين?طراح اگه هست بگه!لطفا
من ميخوام.قيمت دستم نبود واس همين گفتم 30 ت
لطفا آيدي هم بدين ا طريق ياهو در تماس باشيم.

mohsened
May 9th, 2013, 21:31
شما باید بودجتون رو مشخص کنید . در حال حاضر این پروژه زیر 1 یا 1.5 میلیون تومان فکر نمی کنم صرف داشته باشه و کسی انجام بده .

boy_evil
May 10th, 2013, 00:46
سلام.بودجه ما 1ميليون ريال هست.
100هزار ت...
نمخوام کدها از اول نوشته شه فقط اختصاصي يا همون اديت کنن واسم.
جوري ک سرچ کدم اسکريپت ها کاملا اختصاصي بين 200تا همون 800،بعضا 1ميليون بود.
اما من اديت ميخوام فقط