توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه باید در سی پنل دامنه رو اوکی کرد؟
bahar13699
May 7th, 2013, 16:19
سلام من تازه یه هاست جدید خریدم چطور میشه باهاش سایتم رو بالا بیارم ؟؟؟ممنونطریقه نصب سایت سازهارو میدونم ولی دامنم رو چطور باید اوکی کنم سپاس
TARIMEHR
May 7th, 2013, 16:23
وقتی هاست خریداری میکنین دامنه روش قرار میگیره
شما باید از قسمت فایل منیجر هاست اقدام به ساخت سایت کنید
davood.m
May 7th, 2013, 16:24
شما خودت متوجه شدی چی گفتی ؟
فایلهای خودتون رو بر روی هاست جدید انتقال بدبد. یک دیتابیس بسازید و مشخصات دیتابیس رو در فایل کانفیگ سیستمی که میخوایید نصب کنید وارد کنید و بعد فایل اینستال رو اجرا کنید.
بهتر بود اول اموزش کار با سی پنل رو دانلود و مطالعه میکردید بعد اقدام به راه اندازی سایت میکردین
bahar13699
May 7th, 2013, 16:24
خب مشکل همینه میخوام نصب کنم ارور میده و بالا نمیاد اصلا
bahar13699
May 7th, 2013, 16:28
آقای داوود من به شما گفتم جواب بده ؟؟؟فایل پی دی اف آموزش جلو رومه ولی بالا نیومد و فایل نصابش اوکی نشد بی سواد نیستیم پسر جان که ندونیم دیتابیس و کانفیگ چیه ...خوش اومدید
TARIMEHR
May 7th, 2013, 16:28
ادرس سایت رو بدید
چی میخوایید نصب کنید رو بگین
تا بتونیم راهنمایی کنیم
bahar13699
May 7th, 2013, 16:30
وی بی میخوام نصب کنم دستتون درد نکنه درست شد خدا کاربرایی مث شمارو برا انجمن نگه داره و از انسانهای فوق مدعی دور نگه داره
davood.m
May 7th, 2013, 16:30
اگر بلدی پس چرا تاپیک زدی ؟
bahar13699
May 7th, 2013, 16:32
حالتون خوبه ؟؟اسپم ندید دوست عزیز من گفتم نصب نمیشه و جوابم رو گرفتم الانم گزارش میکنم تاپیک رو پاک کنن ..چون من و امثال من بیکار نیستیم بخوایم تعداد پستهامون رو فقط بالا ببریم
مسخره تو هستی که راه میفتی دیگران و حرفاشون رو به مسخره بگیری تو امضات نوشتی نیم کیلو باش مرد باش ولی من فکر میکنم شما نه مردی نه انسانی با شخصیت و متعادل ...کسی که کاربرای دیگرو به مسخره میگیره شخصیت خودش و غیرش رو زیر سوال برده ..شاد باشی
TARIMEHR
May 7th, 2013, 16:50
چه خبره
اقای davood.m (http://www.webhostingtalk.ir/member/79339/) احساس نمیکنین دارین زیاده روی میکنین؟
شاید ایشون مبتدی باشن. طرز برخورد شما با کاربران نباید دلسرد کننده باشه.
davood.m
May 7th, 2013, 16:53
من قصد راهنماییشون رو داشتم اما ایشون با لحنی حرف میزنن که انگار اینجا خونه باباشه و ما نوکرای باباش هستیم.
اول یاد بگیرن که مودب باشن بعد بیان تاپیک بزنن
برید ببینید کی اول شروع کرد