PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امنیت سرور مجازی

somebody314
May 7th, 2013, 15:42
سلام

اگه من یه سرور مجازی بگیرم و توش اطلاعات حساس خودم رو بذارم، امکانش وجود داره که مدیر سایت/فروشنده سرویس یا هر کس دیگه ای بتونه اطلاعات من رو ببینه و ازش کپی بگیره؟ اگه اینطوره میشه کاری کرد که فقط خودم قادر به دیدن اطلاعاتم باشم؟

ممنون

sarwhost
May 7th, 2013, 15:52
اگر فروشنده بخولد ببینه میتونه
اما هیچکس این کارو نمیکنه چون مثلا الان از یکی سرور میگیرید دیگه نه وقت میکنه بره ببینه توش چی هست نه اصلا یادش میافته
و کمتر کسی این کارو میکنه و هیچکس نمیخواد مشتری ازش ناراضی باشه و ابروی چندین سالش بره زیره سوال

nerd
May 7th, 2013, 18:04
در عین حال که شما میتوند رمزنگاری کنید اطلاعاتتون رو تا اگر بخواد هم نتونه

Shayanzez
May 7th, 2013, 18:40
اگر بخاد میتونه دوست عزیز.

reza*
May 7th, 2013, 19:49
سلام

اگه من یه سرور مجازی بگیرم و توش اطلاعات حساس خودم رو بذارم، امکانش وجود داره که مدیر سایت/فروشنده سرویس یا هر کس دیگه ای بتونه اطلاعات من رو ببینه و ازش کپی بگیره؟ اگه اینطوره میشه کاری کرد که فقط خودم قادر به دیدن اطلاعاتم باشم؟

ممنون

دوست عزیز تقریباً مثل این هست که کامپیوتر شما پیشه یکی دیگه باشه . اون پسوردی که برای ورود به سرور انتخاب میکنید به راحتی در کمتر از 30 دقیقه میتونه توسط ارائه دهنده شکسته بشه . همان طور که اگر یادتون بره این کار رو براتون انجام میدن . اما میشه با روش هایی روی درایو رمز گزاری کرد ، فایل ها رو زیپ کرد رمز گذاشت ، مخهی کرد و ... هزاران روش دیگر

که در این صورت بستگی داره طرف مقابلتون چقدر حرفه ای باشه و چقدر بخواد وقت صرف کنه تا به این اطلاعات برسه .

somebody314
May 11th, 2013, 20:51
ممنون از راهنمایی عزیزان

nerd
May 11th, 2013, 21:45
ممنون از راهنمایی عزیزان

خواهش می کنم
البته یک کلید هم برای این کار تعبیه شده که میتونید به جای پست زدن ازش استفاده کنید