PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : *** دامنه

ircmemo
May 7th, 2013, 14:30
سلام دوستان من حدودا یک سال پیش از طریق یک سایت Novinserv.ir یا همون iranops.ir دامنه خریدم حالا که از اون شخص تقاضای پنل دامنه رو کردم یگه نمیدم
به نظرتون من چیکار کنم؟

اون شخص ادم خیلی کلاهبرداریه دفعی اولشم نیست با این سایت هاش داره جیب ملت رو خالی میکنه اسمشم مهرداد رضاییان بچه کرجه

لطفا کمک کنید بگید من چیکار کنم؟ :(

web-iran
May 7th, 2013, 14:35
عزیز سایت اگهه داخل پنل اون باشه و یعنی بنام اون هست و شما هیج کاری نمیتونین انجام بدین

ircmemo
May 7th, 2013, 14:52
yani bayad qeyde domain'amo bzanam :(

alidini
May 7th, 2013, 15:33
ازش به پلیس فتا شکایت کنید من شنیدم هر هزینه ای کنید بهتون بر میگردونن حتی پول بنزین مصرفی که استفاده کردید البته یکی از دوستان میگفت

madanchi11
May 7th, 2013, 15:40
سلام

دامنه .ir یا بین المللی؟
اگر تو پنل اون پس گرفتنش سخته

ADMlN
May 7th, 2013, 16:02
متاسفانه این رفتار زشت از سوی برخی سودجویان دیده شده که با ثبت دامنه در پنل خودشون در واقع یک جور گروگان گیری می کنن و شما مجبور به استفاده از سرویس های خودشون می کنن
اگه دامنه خیلی مهم نیست دامنه جدیدی تهیه کنید
ولی توصیه ای که به دوستان دارم حتما پیگیر باشند و دنبال طرح شکایت برن
حتی اگه خیلی هزینه و پیگیری نیاز داشته باشه
چند بار این چنین اقداماتی صورت بگیره سودجویان هم حساب کار می کنن و حداقل کمتر شاهد چنین مشکلاتی خواهیم بود

ircmemo
May 8th, 2013, 13:38
من واقعا عاشق دومینم بودم الام موندم چیکار کنم اون ادم عوضی پنل رو بهم نمیده خیلی راحت میگه نمیدم

ADMlN
May 8th, 2013, 19:57
بهتره دامنه و نام ایشان و نام هاستینگ اینجا مطرح کنید و از ایشان بخواهید به اینجا بیاد و پاسخ مناسبی بدهد
درصورتی که نتونستند پاسخ قانع کننده ای بدهند می توانیم این هاستینگ را به عنوان یک هاستینگ بدنام بشناسیم و به کاربران دیگر هشدار دهیم