توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور وردپرس را روی دامنه دوم نصب کنم؟
Na3er
May 6th, 2013, 12:43
من قصد دارم وردپرس را روی دامنه دوم نصب کنم و با نصب روی دامنه اول مشگل ندارم نصب شده فقط برای دامنه دوم هر کاری میکنم نمیشود در پوشه دامنه دوم اپلود شده فایلهای وردپرس فایل کانفیگ با دیتابیس دوم جاگذاری شده اما صفحه ورود به پنل وردپرس بارگذاری نمیشود یعنی mydomain.com/domain2.install.php وارد پنل نصب وردپرس نمیشود فکر میکنم از دیتا بیس باشه چون نمیدونم چطور تغییر بدم نام اون رو به دامنه دوم اینطوری:
من قصد دارم وردپرس را روی دامنه دوم نصب کنم و با نصب روی دامنه اول مشگل ندارم نصب شده فقط برای دامنه دوم هر کاری میکنم نمیشود در پوشه دامنه دوم اپلود شده فایلهای وردپرس فایل کانفیگ با دیتابیس دوم جاگذاری شده اما صفحه ورود به پنل وردپرس بارگذاری نمیشود یعنی mydomain.com/domain2.install.php وارد پنل نصب وردپرس نمیشود فکر میکنم از دیتا بیس باشه چون نمیدونم چطور تغییر بدم نام اون رو به دامنه دوم اینطوری:
اگه دامین پارک یا ادان شده باشه پرفیکس اسم دیتابیس و یوزر دیتابیس امکان نداره تغییر داده بشه.
منظورتون از لاگین هم متوجه نشدم چون اصلاا خوب توضیح ندادید. اما بعد از ایمپورت دیتابیس حتما از جدول option آدرس سایت را تغییر بدید.