ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال ایمیل های زیاد از اکانت های سرور بطور ناخواسته

acreza
May 6th, 2013, 10:21
با سلام .
مشکل من اینه که یک سرور مجازی دارم با پنل دایرکت ادمین روزانه از برخی اکانتهای سرور هزاران ایمیل ارسال میشه که کار یک برنامه یا ویروسی هست که اینکار را میکنه با Clamav آپدیت شده هم اسکن کردم کلی ویروس و تروجان و ... پیدا کرده ولی بازهم این ایمیلها ارسال میشه !!! توی نت و همین فاروم هم سرچ کردم همه نوشته اند ایمیل ها را توی پنل دایرکت ادمین محدود کنی که اینکار را هم انجام دادم ولی درحقیقت صورتمسئله را پاک کردم نه مشکل را چون وقتی محدود میکنی اون برنامه که ایمیل میفرسته به همون اندازه ایمیل میفرسته و سایتهام که نیاز به ارسال ایمیل دارند نمیتوانند ایمیل ارسال کنند
توروخدا یکی یه راه حل اساسی بده !!

mhk67
May 6th, 2013, 11:08
نمی تونی یک تفاوت بین ایمیل های اسپم و ایمیل های درست پیدا کنی ؟مثلا گیرنده خواصی ندارن؟یا حاوی متن خواصی نیست

acreza
May 6th, 2013, 15:31
وای ممنون از راهنماییت آره یکی از ایمیل هایی که ارسال میشه را تونسنم متن اش را بدست یک متن تبلیغاتی انگلیسی راجع به سیستم پست DHL در آلمان هستش !
من کلمه DHL را در داخل فایل های سرور سرچ کردم کلی فایل پیدا کرد بعنوان نمونه در مسیر زیر :
/home/mysite/Maildir/new/1366767457.H944640P1625.serv.ariaclick.com:Deutsch e Post DHL
شاخه NEW چیه ؟ پاکش کنم !! از همین جا داره ارسال میشه ؟