توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزودن بیشتر از 2tb هارد به سرور مجازی
irani1
May 5th, 2013, 23:16
سلام . اساتید عزیز در ESXi 5.1 من چه طوری میتونم از 6 ترابایت هارد سرور 5 ترابایت رو به یکی از سرور مجازی هام بدم . هر کاری کردم گویا بیشتر ار 2 ترابایت به یک سرور مجازی نشد بدم ! ممنون میشم راهنمایی کنین . با تشکر .
wanener
May 6th, 2013, 00:28
با سلام
این 5 ترابایت از یک آرایه Raid حاصل شده ؟
باید دیسک رو به صورت DAS به سرور مجازی مورد نظر اضافه کنید و کل فضای دیسک هم اگر درست حضور ذهن داشته باشم به سرور تخصیص پیدا میکند
موفق باشید
irani1
May 6th, 2013, 20:32
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز . سرور از 2 هارد 3 ترابایتی برخورداره . چون آماتور هستم میشه توضیح بدین به صورت das چه طوری انجام میشه؟ باید چه کارهاییی انجام بدم ؟
wanener
May 6th, 2013, 20:35
همانطور که در یاهو هم عرض کردم این کار نیاز به آشنایی کافی با مفاهیم سرور داره ( البته از طریق جستجوی انگلیسی میتوانید به نتایج خوبی برسید )
که شما طبق فرموده خودتون آماتور هستید
بهترین راه اینه که مثلا دیسکای مجازی به صورت
2TB+2TB+1TB به سرور اضافه کنید و در سیستم عامل Raid 0 کنید که البته امنیت اطلاعات به خطر می افته چون با آسیب دیدن یک دیسک کل اطلاعات از بین خواهد رفت
میتونید چند دیسک هم به صورت مجزا اضافه کنید و مورد استفاده قرار بدید که اون قدری ایمن تره چون دیسکها مجزا هستند و آسیب یکی از آونها فقط در نهایت 2+1 تربایت رو تهید میکنه