توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد شبکه کردن در vmware
maryam_ros
May 5th, 2013, 22:30
سلام...
من میخوام دو ویندوز سرور 2008 رو به هم شبکه کنم ولی نمیشه چرا؟
netwprk adaptor رو از نوع bridge انتخاب کردم بعد تو یه رنج ip میدم ولی وقتی ping میکنم جواب نمیگیرم!!
mizbanaval
May 5th, 2013, 23:22
سلام
چه نوع مجازی سازی ؟
اگه workstaition منظورتون هست تو نسخه ی اگه اشتباه نکنم 9 دیدم یک گزینه ای به نام Lan segment داره تو حالت bridge تا حالا تست نکردم
mailgenral
May 5th, 2013, 23:28
دوست من اگه workstation هستش
netwprk adaptor رو روی NAT قرار بدین مشکل برطرف میشه و به راحتی ping میشه و همچنین میتونید تو این حالت به اینترنت به راحتی وصل شین
maryam_ros
May 6th, 2013, 13:35
دوست من اگه workstation هستش
netwprk adaptor رو روی nat قرار بدین مشکل برطرف میشه و به راحتی ping میشه و همچنین میتونید تو این حالت به اینترنت به راحتی وصل شین
من واقعا نمیدونم چرا درست نیست!!این سوال رو خیلیا پرسیدن ولی من اخر متوجه نشدم!
من تو vmware workstation دو تا سرور 2008 نصب کردم.رو یکیشون کارت شبکه loopback ایجاد کردم .ip هم به صورت 192.168.1.100 دادم dns هم همین رو دادم.بعد اکتیو دایرکتوری نصب کردم با دامین maryam2008.com بعد خواستم اون یکی ویندوز رو به دامین join کنم برا همین تو local connection بهش ip دادم تو رنج 192.168.1.101 بعد dns هم ip سرور رو دادم...
ولی وقتی ip سرور رو روش ping میکنم میگه unreachable
mailgenral
May 6th, 2013, 14:47
من واقعا نمیدونم چرا درست نیست!!این سوال رو خیلیا پرسیدن ولی من اخر متوجه نشدم!
من تو vmware workstation دو تا سرور 2008 نصب کردم.رو یکیشون کارت شبکه loopback ایجاد کردم .ip هم به صورت 192.168.1.100 دادم dns هم همین رو دادم.بعد اکتیو دایرکتوری نصب کردم با دامین maryam2008.com بعد خواستم اون یکی ویندوز رو به دامین join کنم برا همین تو local connection بهش ip دادم تو رنج 192.168.1.101 بعد dns هم ip سرور رو دادم...
ولی وقتی ip سرور رو روش ping میکنم میگه unreachable
دوست من طبق تجربه یک سال پیشم و اطلاعاتی که دارم :برید تو فایروال ویندوز سرورها تو قسمت Allow an app or feature تیک file and printer sharing رو بزنید باید مشکلتون برطرف شه!
واسه اموزش ویندوز سرور پیشنهاد میکنم مجموعه اموزشی فارسی ویندوز سرور 2008 رو از سایت راسخون دانلود نمایید.با سپاس
mizbanaval
May 6th, 2013, 16:14
دلیل اینکه درست نیست رو دقیقا نمیدونم ولی یک نظری دارم :
وقتی روی nat بریج و یا ... میزارین شما با هاست در ارتباط هستید
این هاست کدوم سیسنم هست ؟ همون سیستمی که روش وی ام ویر نصب شده
پس شما ارتباط داخلی بین وی ام ویر ها ندارید نسخه ی 9 لن سگمنت داره این مشکل اونجا رفع شده
یک لن سگمنت تعریف میکنید هر چند تا سیستم مجازی هست به هم متصل میشن
این مورد زمانیه که 2 تا ماشین مجازی بخان شبکه شن مگرنه راهی که دوستان گفتند درسته ;)
taghi.karimi
May 6th, 2013, 19:52
دوست عزیز اگر روی یک مود شبکه نمیشود از نوع دیگر استفاده کنید
مثال بریدج جواب ندارد از هاست اونلی Host only استفاده کنید