PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست Encode چند فایل PHP با پرداخت هزینه

Patira
May 5th, 2013, 14:30
درود،

چند فایل PHP دارم که میخوام به صورت تضمینی و بدون کوچکترین ایرادی Decode بشن...

فایل ها توسط IonCube نسخه 7، Encode شدند.

بابت هر فایل هم هزینه ای مجزا پرداخت خواهد شد.

تعداد فایل ها هم حداکثر 4 یا 5 فایل خواهد بود.

با احترام.

Patira
May 5th, 2013, 19:12
به روزرسانی شد :(:d:63:

soheil.zare2006
May 5th, 2013, 19:38
سلام
فایل ها رو بدید تست کنم ببینم دیکدر بنده دیکد میکنه یا خیر

Patira
May 5th, 2013, 19:45
درود، پ.خ شد.

Patira
May 6th, 2013, 16:56
متأسفانه دوستان نتونستند دیکد رو انجام بدن... اگه شخص دیگه ای میتونه، لطفاً از طریق پ.خ بهم اعلام کنه.

≡ ALEX ≡
May 6th, 2013, 17:05
درود،

چند فایل PHP دارم که میخوام به صورت تضمینی و بدون کوچکترین ایرادی Decode بشن...

فایل ها توسط IonCube نسخه 7، Encode شدند.

بابت هر فایل هم هزینه ای مجزا پرداخت خواهد شد.

تعداد فایل ها هم حداکثر 4 یا 5 فایل خواهد بود.

با احترام.

یک دوست روس دارم که کارش در این زمینه 100% و درسته... برای ارتباط با ایشون با ایمیل زیر در تماس باشید:

unzend [at] gmail [dot] com

برای پرداخت می بایست با انتقال وجه از طریق Liberty Reserve و یا WebMoney اقدام کنید.

موفق باشید ;)

mkh1372
May 6th, 2013, 19:08
سلام میشه فایل ها رو واسم بفرستین؟؟؟؟
تا منم چک کنم ببینم میتونم یا نه

vpsiran
May 6th, 2013, 19:15
برای بنده هم بفرستید احتمالا بتونیم واستون انجام بدیم هزینه ی در نظر گرفته شده رو هم ذکر کنید

ra3ou1
May 6th, 2013, 19:22
لطف کنید فایل ها رو برای بنده ارسال کنید

Patira
May 6th, 2013, 20:44
یک دوست روس دارم که کارش در این زمینه 100% و درسته... برای ارتباط با ایشون با ایمیل زیر در تماس باشید:

unzend [at] gmail [dot] com

برای پرداخت می بایست با انتقال وجه از طریق Liberty Reserve و یا WebMoney اقدام کنید.

موفق باشید ;)

اگه پرداخت به حساب های خارج از ایرانی برام مقدور بود، سایت Decode IonCube, Zend, SourceGuardian, phpSHIELD Encoded PHP Files (http://decry.pt) اولین گزینه ی مورد استفاده م بود. مسأله اینه که هزینه هاشون هم با توجه به قیمت ارزمون خیلی بالا در میاد :)

سلام میشه فایل ها رو واسم بفرستین؟؟؟؟
تا منم چک کنم ببینم میتونم یا نه

بله، ارسال شد خدمتتون.

برای بنده هم بفرستید احتمالا بتونیم واستون انجام بدیم هزینه ی در نظر گرفته شده رو هم ذکر کنید

ارسال شد و توضیحات هم ارائه شد...

لطف کنید فایل ها رو برای بنده ارسال کنید

ارسال شد.

≡ ALEX ≡
May 7th, 2013, 00:39
اگه پرداخت به حساب های خارج از ایرانی برام مقدور بود، سایت Decode IonCube, Zend, SourceGuardian, phpSHIELD Encoded PHP Files (http://decry.pt) اولین گزینه ی مورد استفاده م بود. مسأله اینه که هزینه هاشون هم با توجه به قیمت ارزمون خیلی بالا در میاد :)

1. این سایتی که دادید نسبت به unzend تایید نمیشه. چون ایشون همان فردی هستند که همیشه و زودتر از هر کس دیگری Decoder های رو می نویسند و بصورت تجاری هم با قیمت گزاف می فروشند. (هر لایسنس بیش از 5000 دلار و اکثر سایت هایی که در گوگل پیدا می کنید از Decoder ایشون استفاده می کنند.)

2. این دوستی که به شما معرفی کردم هر فایل ionCube رو پای من بین 3 تا 5 دلار حساب می کنه... یعنی معمولا 50% تخفیف میده...

3. این دوستانی که اینجا می بینید به شما پیشنهاد دیکد می دهند، هیچ سر رشته ای از علم مهندسی مع*** یا همان کرکینگ ندارند. دیکدر مورد استفاده توسط این دوستان دیکدر های عادی و در دسترس همگان همچون iDezender و ionCube Decoder و DezendMe و ... هستند که عملا هیچ کارایی برای شما مخصوصا برای ورژن 7 نخواهند داشت و اگر هم نسخه ای را بتوانند دیکد کنند، بصورت ناقص هستش (به دلایلی فنی).

fanous_m
May 7th, 2013, 00:45
بدید فایلاتون رو

javanco
May 7th, 2013, 01:27
منم یک سایت سراغ دارم که از دوستان هست انلاین اینکار رو انجام میده میتونم بدم اونا تست کنن اگر ok دادن به شما با هزینه هر فایل 3 دلار انجام میدن .. پ/خ کنید فایلهاتونو

majid.a
May 7th, 2013, 11:48
اگه مشكل حل نشده پ خ كنيد ببينم ميتونم كاري كنم ؟؟/

spark3r
May 7th, 2013, 16:43
با سلام
دوستان من یک ماژول دارم که کد شده است کسی می تونه برام باز کنه.
هرکسی می تونه ایمیل یا جیمیلشو برام ارسال کنه فایل ها رو براش ارسال کنم.
ممنون

ircpanel
May 15th, 2013, 12:04
سلام

براي ديكد در خدمتم .