توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست Encode چند فایل PHP با پرداخت هزینه
Patira
May 5th, 2013, 14:30
درود،
چند فایل PHP دارم که میخوام به صورت تضمینی و بدون کوچکترین ایرادی Decode بشن...
فایل ها توسط IonCube نسخه 7، Encode شدند.
بابت هر فایل هم هزینه ای مجزا پرداخت خواهد شد.
تعداد فایل ها هم حداکثر 4 یا 5 فایل خواهد بود.
با احترام.
Patira
May 5th, 2013, 19:12
به روزرسانی شد :(:d:63:
soheil.zare2006
May 5th, 2013, 19:38
سلام
فایل ها رو بدید تست کنم ببینم دیکدر بنده دیکد میکنه یا خیر
Patira
May 5th, 2013, 19:45
درود، پ.خ شد.
Patira
May 6th, 2013, 16:56
متأسفانه دوستان نتونستند دیکد رو انجام بدن... اگه شخص دیگه ای میتونه، لطفاً از طریق پ.خ بهم اعلام کنه.
≡ ALEX ≡
May 6th, 2013, 17:05
درود،
چند فایل PHP دارم که میخوام به صورت تضمینی و بدون کوچکترین ایرادی Decode بشن...
فایل ها توسط IonCube نسخه 7، Encode شدند.
بابت هر فایل هم هزینه ای مجزا پرداخت خواهد شد.
تعداد فایل ها هم حداکثر 4 یا 5 فایل خواهد بود.
با احترام.
یک دوست روس دارم که کارش در این زمینه 100% و درسته... برای ارتباط با ایشون با ایمیل زیر در تماس باشید:
unzend [at] gmail [dot] com
برای پرداخت می بایست با انتقال وجه از طریق Liberty Reserve و یا WebMoney اقدام کنید.
موفق باشید ;)
mkh1372
May 6th, 2013, 19:08
سلام میشه فایل ها رو واسم بفرستین؟؟؟؟
تا منم چک کنم ببینم میتونم یا نه
vpsiran
May 6th, 2013, 19:15
برای بنده هم بفرستید احتمالا بتونیم واستون انجام بدیم هزینه ی در نظر گرفته شده رو هم ذکر کنید
ra3ou1
May 6th, 2013, 19:22
لطف کنید فایل ها رو برای بنده ارسال کنید
Patira
May 6th, 2013, 20:44
یک دوست روس دارم که کارش در این زمینه 100% و درسته... برای ارتباط با ایشون با ایمیل زیر در تماس باشید:
unzend [at] gmail [dot] com
برای پرداخت می بایست با انتقال وجه از طریق Liberty Reserve و یا WebMoney اقدام کنید.
موفق باشید ;)
اگه پرداخت به حساب های خارج از ایرانی برام مقدور بود، سایت Decode IonCube, Zend, SourceGuardian, phpSHIELD Encoded PHP Files (http://decry.pt) اولین گزینه ی مورد استفاده م بود. مسأله اینه که هزینه هاشون هم با توجه به قیمت ارزمون خیلی بالا در میاد :)
سلام میشه فایل ها رو واسم بفرستین؟؟؟؟
تا منم چک کنم ببینم میتونم یا نه
بله، ارسال شد خدمتتون.
برای بنده هم بفرستید احتمالا بتونیم واستون انجام بدیم هزینه ی در نظر گرفته شده رو هم ذکر کنید
ارسال شد و توضیحات هم ارائه شد...
لطف کنید فایل ها رو برای بنده ارسال کنید
ارسال شد.
≡ ALEX ≡
May 7th, 2013, 00:39
اگه پرداخت به حساب های خارج از ایرانی برام مقدور بود، سایت Decode IonCube, Zend, SourceGuardian, phpSHIELD Encoded PHP Files (http://decry.pt) اولین گزینه ی مورد استفاده م بود. مسأله اینه که هزینه هاشون هم با توجه به قیمت ارزمون خیلی بالا در میاد :)
1. این سایتی که دادید نسبت به unzend تایید نمیشه. چون ایشون همان فردی هستند که همیشه و زودتر از هر کس دیگری Decoder های رو می نویسند و بصورت تجاری هم با قیمت گزاف می فروشند. (هر لایسنس بیش از 5000 دلار و اکثر سایت هایی که در گوگل پیدا می کنید از Decoder ایشون استفاده می کنند.)
2. این دوستی که به شما معرفی کردم هر فایل ionCube رو پای من بین 3 تا 5 دلار حساب می کنه... یعنی معمولا 50% تخفیف میده...
3. این دوستانی که اینجا می بینید به شما پیشنهاد دیکد می دهند، هیچ سر رشته ای از علم مهندسی مع*** یا همان کرکینگ ندارند. دیکدر مورد استفاده توسط این دوستان دیکدر های عادی و در دسترس همگان همچون iDezender و ionCube Decoder و DezendMe و ... هستند که عملا هیچ کارایی برای شما مخصوصا برای ورژن 7 نخواهند داشت و اگر هم نسخه ای را بتوانند دیکد کنند، بصورت ناقص هستش (به دلایلی فنی).
fanous_m
May 7th, 2013, 00:45
بدید فایلاتون رو
javanco
May 7th, 2013, 01:27
منم یک سایت سراغ دارم که از دوستان هست انلاین اینکار رو انجام میده میتونم بدم اونا تست کنن اگر ok دادن به شما با هزینه هر فایل 3 دلار انجام میدن .. پ/خ کنید فایلهاتونو