PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید سرور اختصاصی

net_Vahid
May 5th, 2013, 12:26
با درود خدمت همه دوستان
بین این گزینه هایی که معرفی میکنم دوستان بدون تعصب راهنمایی کنن کدوم مورد برای من مناسبه ؟
پارامترهای من بیشتر رو آپ تایم ، امنیت و سرعت هستش ، ضمن اینکه سایتها مصرف خیلی پایینی دارن و اکثرا شرکتی هستن و اصل مهم در دسترس بودن همیشگی و سرعت باز شدن سایتها است
و مصرف سایتها به شدت پایین هست و اگر همه رو با هم جمع کنید پهنای باند ماهیانه شاید به زور به 50 گیگابایت برسه !
به هر حال من هدفم برای آینده و راضی نگه داشتن این مشتریان فعلی هست .
حالا بین شرکتهای زیر کدوم پیشنهاد رو میدید :
( تا یادم نرفته بگم بحث تحریم رو بی خیال شید ) !
1) هاست گیتور
2 ) لیزوب
3) اکس ال هاست
4) Hetzner
5) رد استیشن
با توجه به مسائلی که عرض کردم کدوم رو پیشنهاد میدید ، سریع تر جمع بندی کنم و به یک نتیجه برسم و چه سروری رو پیشنهاد میدید که قیمتهاش زیادی هم بالا نره

shingo
May 5th, 2013, 12:39
با سلام

به توجه به تجربه ای که داشتیم به ترتیب کیفیت دیتاسنتر ها رو براتون لیست می کنم

لیزوب-رداستیشن-ایکس ال هست هتزنر

قیمتها هم تقریبا از گرون به متوسط هستش.اگه فعلا قصد هزینه کردن زیادی ندارید رداستیشن و ایکس ال هاست گزینه مناسبی براتون هست.اگه هزینه براتون فرقی نداره رو لیزوب هلند شک نکنید

net_Vahid
May 5th, 2013, 12:54
با سلام

به توجه به تجربه ای که داشتیم به ترتیب کیفیت دیتاسنتر ها رو براتون لیست می کنم

لیزوب-رداستیشن-ایکس ال هست هتزنر

قیمتها هم تقریبا از گرون به متوسط هستش.اگه فعلا قصد هزینه کردن زیادی ندارید رداستیشن و ایکس ال هاست گزینه مناسبی براتون هست.اگه هزینه براتون فرقی نداره رو لیزوب هلند شک نکنید
ممنون دوست عزیز ، عرض کردم تعداد سایتها زیاد نیست و مصرف خیلی خیلی کمی دارند و عموما سایتهایی هم که اضافه میشن از این دست هستن از بین گزینه ها روی لیزوب تاکید زیادی دارم.
سرور هتزنر هم من یک نمایندگی هاست از یک شرکتی معروف ایرانی داشتم که از سرورهای هتزنر استفاده میکرد افت سرعت شدید و بعضی موارد داون تایم طولانی داشت .
در مورد رد استیشن هم تحقیق انجام دادم این خدماتی که میده خیلی عالیه و پورت 1 و 10 گیگش عالیه ولی خوب اطلاعات زیادی در دسترس نیست
اکس ال هاست هم تعریف زیاد شنیدم
این گزینه هتزنر رو حذف کنید و راجع به بقیه موارد صحبت کنیم

net_Vahid
May 5th, 2013, 12:57
راجع به هاست گیتور هم نظرات و تجربه هاتون رو بیان کنید
فکر میکنم بهترین شرکت هاستینگ آمریکا باشه

shingo
May 5th, 2013, 13:08
بله کیفیت هتزنر قابل مقایسه با دیتاسنتر های دیگه که عرش شد نیست.متاسفانه در رابطه با هاست گیتور تجربه ای نداشتم

سرورهای رداستین و همچنین پورتش کیفیت بسیار بالایی دارن و تقریبا همه کسانی که سرور دارن کاملا راضی هستند.لیزوب دو مزیت خاص نسبت به رداستیشن داره اول اینکه دیتاسنتر در هلند هست و پینگ پایینتری نسبت به ایران داره همچنین محدودیت ارسال 500 میل روزانه در رداستیشن رو نداره

net_Vahid
May 6th, 2013, 18:56
من بعد از کمی تحقیق و چرخ زدن و نظرات دوستان به این نتیجه رسیدم که از اکس ال هاست سرویس بگیرم
حالا به نظرتون برای شروع کدام گزینه مناسبه ؟
Dedicated Servers | Windows & Linux Dedicated Server (http://www.xlhost.com/hosting/dedicated-servers/)
تعداد سایتها برای فعلا 50 تا هستن که هر کدام حدود 1 گیگابایت ماهانه پهنای باند مصرف میکنن
مهم برای من باز شدن سریع سایتها هست ، راجع به کیفیت شبکه که مطمئن شدم
میبینن که مصرف چندانی نیست و کلا شاید مصرف یک سایت هم نشه
حالا کدوم گزینه رو پیشنهاد میدید
راستی در مورد هزینه های مدیریت سرور هم توضیحاتی بدید ! چون من فعلا نه وقتش رو دارم و نه دانش خیلی بالایی در این زمینه دارم .
با بخش پشتیبانی صحبت کردم این آدرس رو بهم داد
http://www.xlhost.com/managed-hosting/system-admin-plus/
و گفت یک ایمیل بزن و متن رو فارسی بنویس اگه سوالاتون زیاد هست ما ارجاع میدیم به کارمند فارسی زبانمون
من گفتم قبلش بپرسم این بحث مدیریت سرور چه جوریاست ؟
برام نصب و کانفیگ ابتدایی رو انجام بدن ، بعد هم مدیریتش با اونا باشه ، کار خاصی هم دیگه نمیخوام بکنم ، مثللا وی پی اس بدم یا ...
فقط در مواقعی که ممکنه مشکل به وجود بیاد مشکل رو حل کنن
پیروز باشید

taghi.karimi
May 6th, 2013, 19:31
من بعد از کمی تحقیق و چرخ زدن و نظرات دوستان به این نتیجه رسیدم که از اکس ال هاست سرویس بگیرم
حالا به نظرتون برای شروع کدام گزینه مناسبه ؟
dedicated servers | windows & linux dedicated server (http://www.xlhost.com/hosting/dedicated-servers/)
تعداد سایتها برای فعلا 50 تا هستن که هر کدام حدود 1 گیگابایت ماهانه پهنای باند مصرف میکنن
مهم برای من باز شدن سریع سایتها هست ، راجع به کیفیت شبکه که مطمئن شدم
میبینن که مصرف چندانی نیست و کلا شاید مصرف یک سایت هم نشه
حالا کدوم گزینه رو پیشنهاد میدید
راستی در مورد هزینه های مدیریت سرور هم توضیحاتی بدید ! چون من فعلا نه وقتش رو دارم و نه دانش خیلی بالایی در این زمینه دارم .
با بخش پشتیبانی صحبت کردم این آدرس رو بهم داد
System Admin Plus | Managed Dedicated Server Administration (http://www.xlhost.com/managed-hosting/system-admin-plus/)
و گفت یک ایمیل بزن و متن رو فارسی بنویس اگه سوالاتون زیاد هست ما ارجاع میدیم به کارمند فارسی زبانمون
من گفتم قبلش بپرسم این بحث مدیریت سرور چه جوریاست ؟
برام نصب و کانفیگ ابتدایی رو انجام بدن ، بعد هم مدیریتش با اونا باشه ، کار خاصی هم دیگه نمیخوام بکنم ، مثللا وی پی اس بدم یا ...
فقط در مواقعی که ممکنه مشکل به وجود بیاد مشکل رو حل کنن
پیروز باشید

اگر مسر هستید که سرور تهیه کنید.
برای سرورهای ایکس ال هاست از مدل سرورهایی استفاده کنید که پیش فرض هارد ssd دارند.استفاده از این نوع هارد خودش به اندازه یک کانفیگ حرفه پنل و وبسرور تاثیر دارد.

معمولا دیتاسنترها هزینه رو به صورت ماهیانه میگیرند.حالا چه شما مشکل برات پیش بیاد و چه نیاد.
این رسیدگی و رفع مشکل هم هر نوعش بک لول خاص خودش را دارد.هر لول هم هزینه خاص خودش را دارد.

net_Vahid
May 6th, 2013, 19:49
ممنون دوست عزیز بله مجبورم سرور بگیرم ، من از گرفتن این سرور به فکر کسب در آمد نیستم و میخوام هزینه هاش برام جوری تموم شه که از مشتریان میگیرم
شغل اصلی من برنامه نویس و طراح وبسایت هست
تا به حال نمایندگی داشتم و چند مورد مشکلاتی به وجود آمد مثل سازگار نبودن ورژن پی اچ پی سرور و ... که صحبت راجع به اون از این بحث خارج هست
راجع به مدیریت سرور هم این گزینه ها وجود داره

Fully Managed $99

Managed Backup $15

Safe and Sound $40

System Administration Plus (includes transfer) $35

Uptime Defender $25

از اینها من فقط گزینه های اول و دوم رو کامل متوجه شدم
میرسیم سر وقت هارد ssd ، به طور پیشفرض هیچ کدوم هارد ssd ندارن
ولی وقتی هارد دیسک رو انتخاب میکنی تو مرحله سفارش میتونی عوض کنی
دو مدل هارد ssd وجود داره
intel 520 series :240GB > 15 دلار اضافه میشه
و اینتل dc3700 که 200 گیگابایتش 30 دلار اضافه میشه ؟
با این که هر دوش Ssd هست چرا دومی اینقدر گرونتره ؟ چقدر کارایی بیشتری داره نسبت به اینتل 520 ؟
ضمن اینکه پلان من این گزینه هست
https://www.xlhost.com/order/step1.php?service=103
پیشاپیش ممنو

web-iran
May 6th, 2013, 20:20
سلام خدمت شما
من تجربه شخصی خودم رو میگم که از دیتا سنتر ها که در بالا نام برده شده گرفتم
بنظر بند اول
اکس ال هاست است آپتایم بسیار بالا ساپورت خوب
به من سرور مجانی از Hetzner بدن نمی خوام این طوری عزیز

ADMlN
May 6th, 2013, 20:29
تجربه کار با رد استیشن داریم
واقعا سرور های با کیفیتی هستند و واقعا می ارزه با قیمت بالاتر این سرور ها استفاده کنید
البته کمی سیاست های سختگیرانه ای هم دارند

در مورد سوال دیگه شما
dc3700 داری IOPS بالاتری هست
یعنی سرعت خواندن و نوشتن بهتری داره
ولی برای شما همون سری 500 هم زیاده
Intel® Solid-State Drive DC S3700 Series (http://www.intel.com/content/www/us/en/solid-state-drives/solid-state-drives-dc-s3700-series.html?wapkw=dc+s3700)

net_Vahid
May 6th, 2013, 20:30
سلام خدمت شما
من تجربه شخصی خودم رو میگم که از دیتا سنتر ها که در بالا نام برده شده گرفتم
بنظر بند اول
اکس ال هاست است آپتایم بسیار بالا ساپورت خوب
به من سرور مجانی از Hetzner بدن نمی خوام این طوری عزیز
والا من الان دارم چرخ میزنم تو سایت هتزنر ! به عنوان مثال این پلان : Hetzner Online AG: Dedicated Server EX 4 (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/ex4)
فقط 49 یورو هستش ! با مشخصات زیر
رم : 16 ، Intel® Core™ i7-2600 Quadcore ، 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm (Software-RAID 1) ،
100 گیگابایت هارد بک آپ و ...
یعنی کیفیت سرویس آلمان و آمریکا انقدر تفاوت داره ؟

net_Vahid
May 6th, 2013, 20:44
از تمامی دوستان ممنون
فقط موردی که فعلا برام مبهم هست همین مدیریت سرور هست .
منظور از uptime defender همون مقابله با حملات دی داس فکر میکنم باشه .
full managed هم که فکر میکنم همه موارد رو شامل میشه
manage backup هم که مدیریت بک آپ هست
Safe and Sound این رو نمیدونم چیه !
system administration pluse هم دقیقا نمیدونم چی کار میکنه !
اگه full manage رو بگیرم واقعا هزینش زیاد میشه ، به نظرتون کدوم یکی از اینا رو بگیرم بهتره ؟
نظر خودم رو بک آپ هست

shingo
May 6th, 2013, 20:51
از تمامی دوستان ممنون
فقط موردی که فعلا برام مبهم هست همین مدیریت سرور هست .
منظور از uptime defender همون مقابله با حملات دی داس فکر میکنم باشه .
full managed هم که فکر میکنم همه موارد رو شامل میشه
manage backup هم که مدیریت بک آپ هست
Safe and Sound این رو نمیدونم چیه !
system administration pluse هم دقیقا نمیدونم چی کار میکنه !
اگه full manage رو بگیرم واقعا هزینش زیاد میشه ، به نظرتون کدوم یکی از اینا رو بگیرم بهتره ؟
نظر خودم رو بک آپ هست

شما نصف هزینه fully managed و به یکی از همکارای حرفه ای و با تجربه بده هم نتیجه بهتری می گیری هم تو هزینه که میکنی صرفه جویی میشه
ایکس ال هاست هم دیتاسنتر با کیفیتی هست پشیمون نیمشید.

موفق باشید:53:

taghi.karimi
May 6th, 2013, 21:16
جناب Shingo حرف خوبی میزنند.
در صورتی که حتما نیاز به پشتیبانی دارید.بهتر از این هزینه رو کمتر برابر به همکاران داخل همین انجمن که اگر همتراز نباشند کمتر از منیجرهای XLhost نیستند.
افراد حرفه ای هستند در انجمن.کافیه شما درخواست بدید.;)

fanous_m
May 6th, 2013, 23:46
درمورد xlhost واقعا کیفیت خوبی داره
در مورد هزینه ها هم
شما می توانید از سرورهای Discount Rack (http://www.xlhost.com/hosting/discount-rack/) استفاده کنید که لیست قیمت های آن در امضای بنده آمده است

در مورد مدیریت هم نیاز به این هزینه های بالا نیست
با هزینه پایینتر ماهانه می توانیم سرورهای شما را مدیریت کنیم

اگر خواستید می توانیم شما را در این امر یاری کنیم

آفر های مناسبی نیز برایتان عنوان کردم

لازم به ذکر است فعلا ip اضافه به ایرانی ها نمیدهند
به دلیل خرابکاری برخی دوستان

hassan5099
May 7th, 2013, 01:08
سلام
اگه نمی خواهید زیاد هزینه کنید هتزنر
من خودم به شخصه 6ماهه دارم و هیچ مشکلی هم ندارم
اگه هزینه می کنید لیزوب عالیه

MOHAMMAD MOHSEN
May 7th, 2013, 02:03
در درجه اول برای کار شما فاکتور مهم هزینه منطقی و آپ بودن دیتاسنتر هست
با توجه به استفاده شما رفتن سمت اکس ال هاست به نظر من منطقی نیست در کیفیت این دیتاسنتر شکی نیست اما برای استفاده شما اصلا جالب نیست گرونه و اتلاف منابع! (بعضی از سرورهای ارزون این دیتاسنتر سخت افزار کهنه و قدیمی دارن)

رداستیشن هم کیفیت بالایی داره اما برای استفاده شما توصیه نمی کنم لیزوب هم همینطور

هتزنر هزینه مناسبتری نسبت به دیتاسنترهای بالا دارن اما سخت افزار اکثر سرور دسکتاپ هستن بجز ex6 و ex6s . اما سرورهای خوبی هستن در قبال هزینه و برای کار شما مناسبند. برای اطمینان از امنیت دیتا می تونید هاردها رو رید 1 کنید و روزانه بکاپ بگرید به نظر ex4 می تونه انتخاب مناسبی برای شما باشه.

من اول روی آمریکا بودم کیفیت سرور و پهنای باند عالی بود اما هزینه بسیار بالا! الان رو هتزنر هستم و راضی هستم. مدیریت سرور بسیار فاکتور مهم و تعیین کننده هست. یه سرور تو یه دیتاسنتر معمولی با یه ادمین با دانش فنی بالا کیفیت سرویس دهی بالاتری داره تا سرور در دیتاسنتر قدرتمند با ادمین ناشی!

net_Vahid
May 7th, 2013, 16:28
ممنون از همه از اکس ال هاست یک سرور ساده خریداری میشه تا اگر بعدها فرصت مناسب برای شروع هاستینگ پیدا کردیم بیایم تو این خط ببینیم چی میشه
باز هم سپاس از همگی