بعد از ثبت دامنه جدید در اد آن دامین چطور محتوا را وارد کنم که با سایت قبلی تداخل نداشته باشد؟
میشود در یک هست لینوکس روی یک دامنه وردپرس داشت روی دامنه جدید جوملا اگر میشود لطفا بگین چطور؟
bargh4ever
May 5th, 2013, 00:41
سلام موقعی که دامنه جدید در ادان دومین ثبت میکنید یه پوشه با اسم همون دومین تو روت ایجاد میشه محتوای سایت جدید را داخل اون پوشه بریزید.به همین راحتی.
Na3er
May 5th, 2013, 00:44
مرسی از پاسختون خیلی به جوابش احتیاج داشتم این انجمن واقعا کاربراش کار آدم رو راه می اندازن با حداقل زمان ممکن
یعنی میتونم در پوشه دامنه جدید از هر cms لینوکسی استفاده کنم
bargh4ever
May 5th, 2013, 00:46
بله میتونید مشکلی نداره.
Na3er
May 5th, 2013, 00:55
من الان سی پنل رو نگاه کردم دامنه اول پوشه ندارد فقط فایل های ورد پرس هستند که در روت دیده میشوند پوشه دامنه اول کجاست؟ اما دامنه دوم طبق گفته شما دارای پوشه هست
bargh4ever
May 5th, 2013, 01:17
دامنه اول به روت اصلی وصله و چون دامنه اصلی هست پوشه نداره.
Na3er
May 5th, 2013, 01:29
اقا فابلها رو اپلود کردم حالا باید برای اون دیتابیس جدید بسازم یا روی قبلی هم میشود ست کرد؟
bargh4ever
May 5th, 2013, 01:34
باید دیتابیس جدید ایجاد کنید.
اگر تمایل داشتید از سایت ما هاست تهیه کنید.پشتیبانی cms رایگان هستش و یک پنل اس ام اس هم بهتون هیده میدیم.
Na3er
May 5th, 2013, 01:51
ممنون من تا اواخر ماه آینده از مهر هاست سرویس دارم سرویسشون بد نیست تنها عیبشون اینه دیر تیکت جواب میدن اما قصد دارم بزودی کوچ کنم روی vps که امروز تاپیک زدم همین انجمن هنوز کسی جواب نداده در ضمن الان ساتتون رو دیدم منظورتون از پنل اس ام اس چیه ؟
bargh4ever
May 5th, 2013, 02:03
اگه هاست خواستید ما دد خدمتیم.تقریبا تا 4 صبح هستیم.
میتونید از لینک زیر پنل اس ام اس رو ببینید
ورود به سامانه پیام کوتاه اس ام اس سنتر (http://www.panel.sms3nter.ir)