PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با این اخطار دوستان کسی هست راهنمایی کنه

msmhost.net
May 4th, 2013, 17:47
با سلام از همکاران ممنون می شوم اگر محبت کنند و راهنمایی کنند من وقتی ادرس سایت را می زنم با این اخطار مواجه می شوم هاست سرور Cpanl
Table './sigh_web2/vrb96_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `vrb96_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('d02768c90a32a7ba865a6ce98af2b936', 0, '1367673375')
منتظر راهنمایی شما برای بطرف کردن این مشکل هستم

uper
May 4th, 2013, 18:50
سلام

روی سایت چه اسکریپتی نصب کردید؟ فکر کنم جوملا باشه البته .
بخاطر اون اسکریپت هست و دیتابیس کرش کرده . از توی phpmyadmin جداولتون رو Repair کنید باید مشکل حل بشه (البته اگر مشکل با این کار حل نشد اطلاعاتتون رو پ خ کنید چک کنم)

موفق باشید

msmhost.net
May 4th, 2013, 19:04
سلام

روی سایت چه اسکریپتی نصب کردید؟ فکر کنم جوملا باشه البته .
بخاطر اون اسکریپت هست و دیتابیس کرش کرده . از توی phpmyadmin جداولتون رو Repair کنید باید مشکل حل بشه (البته اگر مشکل با این کار حل نشد اطلاعاتتون رو پ خ کنید چک کنم)

موفق باشید

ّا سلام تشکر اط لطفتون بررسی می کنم و اطلاع می دم با زهم ممنون به خاطر راهنمایی و لطفتون

nginxweb
May 4th, 2013, 19:17
دوست عزیزم مشکل شما از crach کردن تیبل
vrb96_session می باشد یک بار Optimize و Repair کنید مشکلتون حل خواهد شد

:53:

msmhost.net
May 4th, 2013, 19:22
با سلام متاسفانه مشکل برطرف نشد امکان داره راهنمایی کنید ممنون می شوم

msmhost.net
May 4th, 2013, 19:27
دوست عزیزم مشکل شما از crach کردن تیبل
vrb96_session می باشد یک بار Optimize و Repair کنید مشکلتون حل خواهد شد

:53:

با سلام اقا کار شما هم انجام دادم نشد ایا راه دیگری برای برطرف شدن این مشکل وجود دارد ممنون می شوم اساتید راهنمایی کنند با سپاس

msmhost.net
May 4th, 2013, 20:21
سلام ایا کسی نیست بخواد به صورت رایگان راهنمایی کنه و کمکی کنه کارهایی که دوستان عزیز گفتند انجام دادم نشد این مشکل هم امروز اتفاق افتاده جوملا هم هست اگر لطف کنید ممنون می شوم

uper
May 4th, 2013, 22:15
دوست عزیز همه دارن بصورت رایگان راهنماییتون می کنند. ولی تا ندوند که چی شده که اینطوری شده نمیشه کاری کرد
اطلاعات سایت رو در صورت تمایل پ خ کنید برسی بشه/.

sadeghian92
August 4th, 2013, 12:13
از توی صفحه اصلی دیتابیس توی phpmyadmin اول جدول session_*** رو انتخاب کن بعد اون پایین صفحه یه منوی بازشو هست از توی اون repair table رو انتخاب کن درست میشه