توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال سایت از هاست دیگه به ریسلری خودم
lolaraha
May 4th, 2013, 11:24
دوستان تا جایی که اطلاع داریم بیشتر هاستینگا اینکار رو میکنن ( سایت شمارو از هاست فعلی روی هاست خودشون انتقال میدن ، خب من چطور میتونم این کار رو بکنم که کل کانفیگ ها و دیتابیس ها هم همش با هم بدون مشکل بشینه توی هاستینگ من؟
2. از دایرکت ادمین به سیپنل مشکل پیش میاد ؟ برعکسش چطور؟
mohashemi
May 4th, 2013, 11:32
لازم است ابتدا شما از اکانتتان یک فول بک اپ بگیرید , سپس برای اینکه تمام اطلاعات ریستور شود از دسترسی روت سرور بک اپ تان را ریستور کنید به همین دلیل اصولا اینکار را مدیران سرور انجام می دهند
جهت ریستور فول بک اپ لازم است دو تا پانل هاست عینا مثل هم باشند
در غیر اینصورت باید به صورت دستی فایلهاتون را ارسال کنید
jenatmilad
May 4th, 2013, 12:33
دوستان تا جایی که اطلاع داریم بیشتر هاستینگا اینکار رو میکنن ( سایت شمارو از هاست فعلی روی هاست خودشون انتقال میدن ، خب من چطور میتونم این کار رو بکنم که کل کانفیگ ها و دیتابیس ها هم همش با هم بدون مشکل بشینه توی هاستینگ من؟
2. از دایرکت ادمین به سیپنل مشکل پیش میاد ؟ برعکسش چطور؟
سلام
اگر شما به ssh دسترسی دارید توضیح کوتاهی میدم بهتون
1- به قسمت بک آپ هاست برید و فول بک آپ بگیرید.
2- به قسمت filemanager برید و فایل زیپ بک آپ رو به قسمت public_html منتقل کنید
3-permision یا دسترسی فایل رو روی 744 قرار بدید
4- به ssh لوگین کنید و دستور زیر رو بزنید
wget " yourdomain.com/backup file name.tar.gz "
لینک مربوط به خودتون رو در قسمتی که بین تگ قرار داره بذارید
بعد سرور شروع به دانلود میکنه. بعد از دانلود
به قسمت full backup restore برید.یوزر هاست رو وارد کنید و همون اطلاعات ریستور میشه و خودش توی سرور ساخته میشه
beniii
May 5th, 2013, 19:37
مشکلی بوجود نمیاد.
اگه Full backup د اشته باشی هم با دسترسی کنترل پنل و هم ssh می تونی بازگردانی رو انجام بدی.
فایل های رو می ریزی تو public_html و دیتابیس رو هم از phpmyadmin می تونی بازگردانی کنی