ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور‌های وارز ساپورت دیتا سنتر ovh در کشور فرانسه.

HugeServer
February 13th, 2010, 02:21
فروش سرور‌های وارز ساپورت دیتا سنتر OVH در کشور فرانسه.

با سلام خدمت دوستان عزیز، به همراه آغاز فروش دیتا سنتر بزرگ OVH این مدل سرور‌های حجیم، شما دوستان هم میتوانید سرور‌ها را با پانل برای خود تهیه کنید.

http://www.iranimg.com/images/08902412328868405662.jpg

https://www.ovh.com/fr/commande/kimfs.cgi

برای سفارش هر کدوم از سرور‌های بالا، که شامل ۳ نوع سرور حجیم میشوند، از خود سایت ovh اقدام نمائید و سفارش خود را ثبت کنید. و سپس با ما تماس بگیرید. برای پرداخت و اکتیو کردن پانل شما. موفق باشید.

MagicVps.Com
February 13th, 2010, 02:32
دوست عزیز از کی این دیتا سنتر وارز ساپورت شده خیلی جالبه

دوستان بهتره این نکته را بدونند

If you are here to buy a server to use as a 'seedbox' to torrent breach of copyright material, forget it. OVH is not the place for you and your server will be shut down within minutes of torrenting breach of copyright

موفق باشید

HugeServer
February 13th, 2010, 02:49
دوست عزیز از کی این دیتا سنتر وارز ساپورت شده خیلی جالبه

دوستان بهتره این نکته را بدونند

If you are here to buy a server to use as a 'seedbox' to torrent breach of copyright material, forget it. OVH is not the place for you and your server will be shut down within minutes of torrenting breach of copyright

موفق باشید

با سلام خدمت شما.

این نوع سرور ها، با اونچیزی که شما در ذهنتون هست کاملا فرق می‌کند، اگر کمی‌ صفحه که لینک را قرار داده‌ام مطالعه فرمائید، و یا مستقیماً با خود ovh تماس بگیرید، متوجه این موضوع خواهید شد.

** در ضمن اگر کمی‌ به نوشتی که خودتون قرار دادید بکنید، متوجه میشید که اصلا ربطی‌ به وارز ندارد، و بحث seedbox کاملا جدا می‌باشد.

باز هم ممنون از نکته شما.
موفق باشید.

MagicVps.Com
February 13th, 2010, 03:02
دوست عزیز توضیح داده که تورنت هم شامل کپی رایت میشه و نقض کپی رایت محسوبمیشه یعنی شما میفرمایید فقط کپی رایت را اینها توی تورنت دیدن عجب حرف جالبی

HugeServer
February 13th, 2010, 03:06
دوست عزیز توضیح داده که تورنت هم شامل کپی رایت میشه و نقض کپی رایت محسوبمیشه یعنی شما میفرمایید فقط کپی رایت را اینها توی تورنت دیدن عجب حرف جالبی

۱۰۰% حق با شما هست.

دوستانی که بخواهند بدانند، با خود دیتا سنتر تماس میگیرن، شما زیاد نگران نباشید. :)

موفق باشید.

goldstar
February 13th, 2010, 04:29
من هم شنیده بودم بعضی سرورهای ovh وارز هست
شنیده بودم سرورهایی که از سایت فرانسه سفارش بدین وارز هست.
حالا دقیق نمیدونم جریانش چیه

MagicVps.Com
February 13th, 2010, 07:15
دوست عزیز یعنی شما مگید یک دیتا سنتر برای یکسرورش میگه حق کپی رایت داره و یک سرو رحق کپی رایت نداره
این هم از شما بعید هست یا مشکل داره یا نداره نمیشه که 1 سرو مشکل داشته باشه و یک سررو نداشته باشه با کپی رایت و وارز

persianmp3
February 13th, 2010, 08:46
جناب BestServer.IR يكي از مطمئن ترين و با تجربه ترين ها در اين زمينه هستند و وقتي ميگن كه وارز هست من يكي كه 100 % قبول ميكنم

هر كس با Hugeserver كار كرده باشه متوجه كيفيت و درستي كار ميشه

HugeServer
February 13th, 2010, 10:30
دوست عزیز یعنی شما مگید یک دیتا سنتر برای یکسرورش میگه حق کپی رایت داره و یک سرو رحق کپی رایت نداره
این هم از شما بعید هست یا مشکل داره یا نداره نمیشه که 1 سرو مشکل داشته باشه و یک سررو نداشته باشه با کپی رایت و وارز

از قدیم گفتن، امتحانش ضرر نداره ؛)
تنها کاری که باید انجام بدید، یک ایمیل به پشتیبانی‌ ovh بزنی‌ و بپرسی‌ که داستان چی‌ هست :)

LoveLife
February 13th, 2010, 11:45
بنده هم جناب BestServer.IR قبول دارم !
ولی ممنون می شم حداقل برای بنده توضیح بدید !

HugeServer
February 13th, 2010, 12:03
بنده هم جناب BestServer.IR قبول دارم !
ولی ممنون می شم حداقل برای بنده توضیح بدید !

با سلام خدمت شما،
ممنون از نظر شما، با کمال علاقه برای شما توضیح میدهیم. :)

دیتا سنتر OVH دارای چندین جایگاه در چندین مکان مختلف می‌باشد، در هرکدوم از این اتاق‌ها و دیتا سنتر‌ها سرور‌های مخصوص خودش وجود خواهد داشت، یک ردیف از اتاق‌ها به نم KS و NS هستند که سرورهای معمولی‌ را در این قسمت‌ها هست میکنند، ردیف دیگر بنام FS می‌باشد، که این سه نوع سرور حجیم در آنها قرار دارد.

http://www.iranimg.com/images/58849436567474754818.jpg

در حالت کلی‌ دیتا سنتر بزرگ ovh زیاد مشکلی‌ با وارز نخواهد داشت، تا وقتی‌ که قوانین را رعایت کنید. ۱- اسپم نزنید. ۲- از سرور به عنوان ارسال کنند ( seeder ) تورنت استفاده نکنید، در غیر این صورت، هیچ گونه مشکلی‌ با شما نخواهد داشت.

LoveLife
February 13th, 2010, 12:49
با سلام خدمت شما،
ممنون از نظر شما، با کمال علاقه برای شما توضیح میدهیم. :)

دیتا سنتر ovh دارای چندین جایگاه در چندین مکان مختلف می‌باشد، در هرکدوم از این اتاق‌ها و دیتا سنتر‌ها سرور‌های مخصوص خودش وجود خواهد داشت، یک ردیف از اتاق‌ها به نم ks و ns هستند که سرورهای معمولی‌ را در این قسمت‌ها هست میکنند، ردیف دیگر بنام fs می‌باشد، که این سه نوع سرور حجیم در آنها قرار دارد.

http://www.iranimg.com/images/58849436567474754818.jpg

در حالت کلی‌ دیتا سنتر بزرگ ovh زیاد مشکلی‌ با وارز نخواهد داشت، تا وقتی‌ که قوانین را رعایت کنید. ۱- اسپم نزنید. ۲- از سرور به عنوان ارسال کنند ( seeder ) تورنت استفاده نکنید، در غیر این صورت، هیچ گونه مشکلی‌ با شما نخواهد داشت.

بسیار تشکر !
این مورد شامل نرم افزار های نال شده همانند وی بی هم هست ؟

sam_pontiac
February 13th, 2010, 13:26
سلام
من کارم هاستینگ نیست ولی
وقتی به سایت OVH مراجعه کردم و آمار دقیقش رو در آوردم ، این بود که اینها همونطور که Bestserver.ir عزیز هم گفتند با این مشکل دارند که از سرور بعنوان seeder استفاده نشه و وقتی کلمه ی the server that storage anything هست رو زده غیر مستقیم رسونده ، فکر کنم با کرک ، نرم افزار کرک شده و فیلم و سیستمهای نال شده رو این سرورهاشون مشکلی ندارند و فقط با چیزهایی که برای سرور بد تموم بشه از لحاظ امنیتی و ... مثل همون اسپم و ... مشکل دارند.
حقیقت ، روز اول هم که این تاپیک رو دیدم یه کم تعجب کردم ولی سایت Hébergement et Solutions Internet - OVH (http://www.ovh.com/fr/index.xml) رو دیدم و کامل خوندم دیدم که بله ، درسته ، حالا ما اسمش رو وارز میذاریم ، ولی همون بدون کپی رایت بهتر هست.