PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شناخته شدن ip سرور به عنوان ip ایران توسط گوگل

M.S.R
May 3rd, 2013, 23:47
سلام
فکر کنم عنوان تاپیک کاملا گویا باشه!
شناخته شدن ip سرور به عنوان ip ایران توسط گوگل =))
گوگل هم لطف کرده بیشتر قسمت ها را برای ایران بسته! گوگل کد! گوگل پلی - گوگل اپ و ... . 8-}
راه حلی برای این مشکل وجود دارد؟

ameri
May 4th, 2013, 00:02
حافظه مرورگرتون رو (کش و کوکی) خالی کنید
مجددا امتحان کنید

M.S.R
May 4th, 2013, 00:16
حافظه مرورگرتون رو (کش و کوکی) خالی کنید
مجددا امتحان کنید
سلام
با تشکر از شرکت در تاپیک باید بگم ربطی به این موارد ندارد! بعضی از رنج ip دوستان وی پی ای فروش به دلایل مختلف در گوگل به عنوان ایران شناخته می شود!
تا این جا خودم با 2 مورد مواجه شدم! یکی مربوط به سرور های انگلیس یکی از فروشندگان است که باید بگم سرویس های بسیار خوب و حرفه ای ارائه می دهند اما موقع خرید ای پی ... زدند و به اسم شرکت خودشان خرید کردند و به همین دلیل در گوگل به عنوان ایران شناحته می شود!
مورد دوم هم مربوط به سرور مجازی امریکا است که برای کار های شخصی به تازگی خریداری کردم اما همین مشکل را دارد و فروشنده هم قبول نمی کند و می گوید شما خودتون مشکل را با ان سایت حل کنید! :))

ameri
May 4th, 2013, 00:19
عزیزم من هم همین مشکل رو امروز داشتم با گوکل پلی
داشتم تو سایت سرچ می کردم
بعد که پورگسی قطع شد گول مچمو گرفت :d بعدش هک دیگه با پورگسی نرفت !

M.S.R
May 4th, 2013, 00:31
عزیزم من هم همین مشکل رو امروز داشتم با گوکل پلی
داشتم تو سایت سرچ می کردم
بعد که پورگسی قطع شد گول مچمو گرفت :d بعدش هک دیگه با پورگسی نرفت !

این مورد هم جالبه اما خوب با این موردی که من الان دارم در موردش تحقیق می کنم فرق دارد!
12870
در این عکس می بینید که ای پی به اسم ایران است! اما اگر چک کنید می بینید که ای پی مربوط به سرور در امریکا است!