ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای انتخاب raid برای سرور

webhosts
May 3rd, 2013, 12:11
درود

من یک سرور دارم. می خواهم برای هارد Raid انتخاب کنم. از این سرور فقط برای آپلود سنتر استفاده میکنم. در واقع اسکریپت روی یک سرور دیگر هست ولی فایل ها در این سرور آپلود میشوند. با این وجود به نظر شما برای هارد چه نوع Raid را انتخاب کنم؟ اگر دلیل هم بیاورید ممنون میشوم.

با تشکر

nginxweb
May 3rd, 2013, 12:48
اگر سرورتون 2 هارد داره بهترین حالت این هستش که Raid نکنید و دستی پارتیشن بندی شود و Mysql رو روی هارد دوم Mount کنید و Data اصلی روی هارد اول . به این صورت هم بازدهی کارتون بالا خواهد رفت هم کیفیت و لود سرور بهتر خواهد بود

:53:

webhosts
May 3rd, 2013, 12:57
الان اسکریپت روی سرور ایران هست و فایل ها در یک سرور مجازی در آلمان ذخیره میشوند که فعلاً یک هارد دارد.
می خواهم برای سرور مجازی یک هارد دیگر خریداری کنم و Raid کنم. بهتر است از کدام raid استفاده کنم؟ اگر امکانش هست دلیل هم بیاورید.
با تشکر

shingo
May 3rd, 2013, 13:09
رید 10 حداقل هارد 4 عدد - در صورتی که یکی از هارد ها بسوزه هیچ دیتایی رو از دست نمیدید پرفورمنس خوبی هم داره بالاتر از رید 1 کمتر از رید 0

m-mehdipoor
May 3rd, 2013, 13:12
باید قبل از هر چیز ببینید با چی داره رید انجام می شه
نرم افزاری یا سخت افزاری ، اگه سخت افزاری است نوعش چیست.
نرم افزاری خیلی پیشنهاد نمی شه .

webhosts
May 3rd, 2013, 13:21
رید 10 حداقل هارد 4 عدد - در صورتی که یکی از هارد ها بسوزه هیچ دیتایی رو از دست نمیدید پرفورمنس خوبی هم داره بالاتر از رید 1 کمتر از رید 0

پس با raid 10 کردن هارد حتی یک بیت اطلاعاتم هم از بین نمیره؟ اما تعداد چهار هارد زیاد است!

m-mehdipoor
May 3rd, 2013, 13:42
پس با raid 10 کردن هارد حتی یک بیت اطلاعاتم هم از بین نمیره؟ اما تعداد چهار هارد زیاد است!

می تونید با دو هارد raid 1 کنید که اطلاعات همزمان در دو هارد ذخیره بشه ولی کمی کارایی میاد پایین
و البته مجددا ، Raid نرم افزاری توصیه نمی شه.

ezat1
May 3rd, 2013, 13:46
با سلام با توجه به این که فرمودین سرور مجازی هست پس فقط رید نرم افزاری میتونید انجام بدید
موفق باشید

webhosts
May 3rd, 2013, 13:56
اگر سرور اختصاصی بگیرم چی؟