توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قالب یا ماژول whmcs
tejarathost
May 2nd, 2013, 22:43
سلام
دوستان عزیز من یه مشکلی در whmcs دارم, وقتی که مشتری محصولاتشو سفارش داد موقع وصل شدن به درگاه بانکی(ملت)یه صفحه سفید باز میشه و باید یا بک بزنی یا روفرش کتی که وارد بانک بشه و بعد از پرداخت هم همینطور صفحه سفید میاد میشکه کمک کنید مشکلمو حل کنید البته اگه کسی میتونه حل کنه هزینه میدم در ضمن همه ماژول ها رو غیر فعال کردم تک تک باز مشکل حل نشد و از قالب پیش فرض استفاده کردم باز همین مشکلو داشتم یه با مرام راهنمایی کنه
hostarya
May 2nd, 2013, 23:14
سلام
دوستان عزیز من یه مشکلی در whmcs دارم, وقتی که مشتری محصولاتشو سفارش داد موقع وصل شدن به درگاه بانکی(ملت)یه صفحه سفید باز میشه و باید یا بک بزنی یا روفرش کتی که وارد بانک بشه و بعد از پرداخت هم همینطور صفحه سفید میاد میشکه کمک کنید مشکلمو حل کنید البته اگه کسی میتونه حل کنه هزینه میدم در ضمن همه ماژول ها رو غیر فعال کردم تک تک باز مشکل حل نشد و از قالب پیش فرض استفاده کردم باز همین مشکلو داشتم یه با مرام راهنمایی کنه
سلام شما از ماژول نال ملت استفاده میکنین یا چه نسخه ای ؟
tejarathost
May 2nd, 2013, 23:36
ماژول بانک ملت رو از ونون گرفتم تا الانم مشکلی نداشتم الان یه چند وقته مشکل درست شده
hostarya
May 2nd, 2013, 23:39
ماژول بانک ملت رو از ونون گرفتم تا الانم مشکلی نداشتم الان یه چند وقته مشکل درست شده
پس مشکل از سمت ماژول نیستش
فارسی ساز از کجا هستش کلا از زمانی که مشکل به وجود اومده چه تغییراتی دادین؟
tejarathost
May 2nd, 2013, 23:42
همه ماژول هارو غیر فعال کردم باز مشکل وجود داشت
فارسی ساز از ونون تهیه کردم
hostarya
May 2nd, 2013, 23:44
همه ماژول هارو غیر فعال کردم باز مشکل وجود داشت
فارسی ساز از ونون تهیه کردم
:39:ادرس سایتتون و اطلاعات ادمین رو برام بفرستین تا چک کنم
البته اگر خواستین8-}:66: