ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار نکردن /chroot /mnt/sysimage

RoobinaServer
May 2nd, 2013, 21:42
با سلام

در لینوکس در Rescue Mode دستور chroot /mnt/sysimage که زده میشه پیغام خطا میده :

cannot /execute /bin/sh : No such file or directory

کسی راه حل این مشکل را بلده ؟

یا حق

nginxweb
May 2nd, 2013, 22:06
بصورت کاند زیر استفاده نمایید احتمالا ubunto هستش os rescue:

sudo chroot /mnt/sysimage

nginxweb
May 2nd, 2013, 22:07
همچنین premission های فایل های زیر رو چک بفرمایید:

/sbin/nologin
/bin/bash
/bin/zsh
/bin/ksh
/bin/dash
/bin/sh

RoobinaServer
May 2nd, 2013, 22:40
بصورت کاند زیر استفاده نمایید احتمالا ubunto هستش os rescue:

sudo chroot /mnt/sysimage

خیر اوبونتو نیست سنتوس هست.

سیستم عامل سنتوس هست ایزوی همان سنتوس هم گذاشته شده.

یک بار رفتم درست بود بعدش مجدد ریست شد و خواستم برم دیگه کلا درست نمیشه

وقتی ریسورس مود را انتخاب میکردیم آخرش یک پیغام میداد که برای دسترسی روت
chroot /mnt/sysimage

بزنید. و بعد میزدیم و راحت فایل ها ویرایش میشد یا پسورد عوض میشد و ...

اما الان کلا پیغام نمیده خودم هم میزنم پیغامی که پست اول گفتم میده :-|

از طریق لایو اوبونتو هم رفتم داخل هارد و خواستم فایل را ویرایش کنم اجازه نداد و گفت فقط خواندنی هست. :-|

کلا راه نمیاد نمیدونم چرا :-|

RoobinaServer
May 3rd, 2013, 00:01
دوستان اگر مشکل هزینه هست بفرمائید. /:)

باید درست بشه این سرویس حتما :-|

nginxweb
May 3rd, 2013, 00:37
به احتمال 90% مشکل شما از 32 بیتی و 64 بیتی بودن هستش

main OS سرور شما احتمالا 64 بیتی هستش و Rescue OS شما 32 بیتی و همین باعث خواهد شد که command chroot /mnt/sysimage را نتونید اجرا کنید

تنها راه ارتقا به 64 بیتی می باشد

در این لینک هم یک مورد همینطور بوده که اونا هم همین پیشنهاد رو دادن:

Running "chroot /mnt/sysimage" from Rescue Mode Shows "/bin/sh : Exec format error" | HP® Support (http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&docname=c02681532)

پیروز باشید

RoobinaServer
May 3rd, 2013, 00:55
به احتمال 90% مشکل شما از 32 بیتی و 64 بیتی بودن هستش

main OS سرور شما احتمالا 64 بیتی هستش و Rescue OS شما 32 بیتی و همین باعث خواهد شد که command chroot /mnt/sysimage را نتونید اجرا کنید

تنها راه ارتقا به 64 بیتی می باشد

در این لینک هم یک مورد همینطور بوده که اونا هم همین پیشنهاد رو دادن:

Running "chroot /mnt/sysimage" from Rescue Mode Shows "/bin/sh : Exec format error" | HP® Support (http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&docname=c02681532)

پیروز باشید

هم ایزو 64 بیتی هست هم سیستم عامل.

اروری که دادید با ارور بنده فرق میکنه.

ارور این سایت : format error هست.

ولی باز هم ممنون حداقل یک نفر در انجمن پیگیر هست. بقیه که ...

یا حق

4danlod
May 3rd, 2013, 01:08
آقای سجادیه من تازه پیغام شما را دیدم.

اگر میتونید دسترسی بدید شاید تونستم حل کنم.

بازم اگر خواستید میتونید با پیغام خصوصی در ارتباط باشید.

4danlod
May 3rd, 2013, 01:26
فایل زیر را در فایل /etc/shells چک کنید که آیا خوانده می شود یا نه ؟؟

/bin/sh

فایل /bin/shells باید به شکل زیر باشد :

/sbin/nologin
/bin/bash
/bin/zsh
/bin/ksh
/bin/dash
/bin/sh

فایل /bin/sh به فایل /bin/bash لینک شده است .

RoobinaServer
May 3rd, 2013, 01:42
آقای سجادیه من تازه پیغام شما را دیدم.

اگر میتونید دسترسی بدید شاید تونستم حل کنم.

بازم اگر خواستید میتونید با پیغام خصوصی در ارتباط باشید.

سلام

به لطف یکی از همکاران حل شد البته نه این مشکل میخواستم با chroot دسترسی مدیریت بگیرم و فایل ویرایش کنم (فایل مشکل داره لینوکس را) که بالا بیاد به هر نحوی بود ایشون ویرایش کردند آن را و بالا اومد الان هم در حال بکاب گیری برای ریلد os
هستم.

ولی یک کپی از این هارد مشکل دار گرفتم و تا رفع حل مشکل پیگیر خواهم بود. این مشکل که بنده خودم خیلی در نت در سایت های خارجی گشتم پیدا نشد.

بلکه حداقل کاری کنم این تاپیک به یه نتیجه برسه و این تاپیک باعث همین رفع مشکل بشه برای دوستانی که در آینده چنین مشکلی اگر پیدا کنند.

یا حق

RoobinaServer
May 3rd, 2013, 02:22
فایل زیر را در فایل /etc/shells چک کنید که آیا خوانده می شود یا نه ؟؟

/bin/sh

فایل /bin/shells باید به شکل زیر باشد :

/sbin/nologin
/bin/bash
/bin/zsh
/bin/ksh
/bin/dash
/bin/sh

فایل /bin/sh به فایل /bin/bash لینک شده است .

بله دسترسی هست و مشکلی نداره.

یا حق

4danlod
May 3rd, 2013, 02:30
یعنی این خط :

sudo ln -s /bin/bash /bin/sh

در فایل

/etc/shells

موجوده.

the_coder
May 3rd, 2013, 02:55
سلام
این مشکل رو که براتون حل کردم ، اگر ادامه دادن این تاپیک به این نیت هست که بقیه دوستان هم راه حل رو بدونن می گفتید خودم راه حل رو بزارم
راه حل :
1- خود سیستم عامل موقع بوت شدن پیغام میداد که خطا مربوط به یکی از خط های فایل fstab هست
برای همین تنها کاری که باید کنید اینه که وارد rescue بشید (وقتی این فایل مشکل می خوره نمیشه از طریق sysimage اقدام کرد) و با دستورد fdisk -l اسم هاردتون رو ببینید برای مثال sda1 و بعد این هارد رو مونت کنید روی یک پوشه مثلا
mount /dev/sda1 /mtn
و بعد وارد اون پوشه بشید و فایل fstab که داخل پوشه etc هست رو ویرایش کنید (داخل rescue دستور nano وجود نداره ، یا باید اونو نصب کنید و یا از vi استفاده کنید) و اون خط که مشکل داره رو کامنت کنید (ترجیحا پاک نکنید)
و بعد سیستم روری استارت کنید و تمام....
اگر چنین مشکلی خوردید و فایل fstab مشکل نداشت و فقط به صورت اتوماتیک لود نمیشد از دستور mount -o remount,rw hستفاده کنید
اگر سوال خاصی یا مشکل خاصی دارید عنوان کنید تا در حد امکان جواب بدم
مو فق باشید

4danlod
May 3rd, 2013, 03:21
خوب آقای سجادیه مشکل اصلی را اشاره نکردن و اینکه این مشکل خیلی رایج است مخصوصا در درایو های Logical.

RoobinaServer
May 3rd, 2013, 04:02
سلام
این مشکل رو که براتون حل کردم ، اگر ادامه دادن این تاپیک به این نیت هست که بقیه دوستان هم راه حل رو بدونن می گفتید خودم راه حل رو بزارم
راه حل :
1- خود سیستم عامل موقع بوت شدن پیغام میداد که خطا مربوط به یکی از خط های فایل fstab هست
برای همین تنها کاری که باید کنید اینه که وارد rescue بشید (وقتی این فایل مشکل می خوره نمیشه از طریق sysimage اقدام کرد) و با دستورد fdisk -l اسم هاردتون رو ببینید برای مثال sda1 و بعد این هارد رو مونت کنید روی یک پوشه مثلا
mount /dev/sda1 /mtn
و بعد وارد اون پوشه بشید و فایل fstab که داخل پوشه etc هست رو ویرایش کنید (داخل rescue دستور nano وجود نداره ، یا باید اونو نصب کنید و یا از vi استفاده کنید) و اون خط که مشکل داره رو کامنت کنید (ترجیحا پاک نکنید)
و بعد سیستم روری استارت کنید و تمام....
اگر چنین مشکلی خوردید و فایل fstab مشکل نداشت و فقط به صورت اتوماتیک لود نمیشد از دستور mount -o remount,rw hستفاده کنید
اگر سوال خاصی یا مشکل خاصی دارید عنوان کنید تا در حد امکان جواب بدم
مو فق باشید

و روش کار هم با vi بخوام بگذارم دوستانی که میخوانند متوجه بشوند چه کنند :

زمانی که در داخل Editor هستید :

برای ویرایش کردن :
I را بزنید. و ویرایش را انجام بدهید.

برای ذخیره کردن :
(کنترل w)
:W

برای خروج :

کنترل z

این روش هم ذخیره میکند هم خارج میشود (به شخصه این را راحت تر و سریعتر میدانم) :

شیفت به همراه دو بار زدن دکمه Z

shift z z

(پ.ن : کلا از vi خوشم نمیاد ولی برای مخصوصا سنتوس 6 مینیمال واجبه این روش برای تنظیم کارت شبکه و در همین جور مشکلات این تاپیک ها : ) )

----------------------- اما ذکر کنم این روش سرور و فایلهاش را نجات میده و دوباره شروع به کار میکنه و بالا میاد ا thecoder عزیز هم متشکر هستم.

ولی نکته اینجاست که همچنان rescue مشکل داره و امکان chroot /mnt/sysimage نیست ،اگر یک موقع سر فراموشی رمز یا ... نیاز داشته باشید نمیتوانید استفاده کنید چون بعد حل کردن مشکل هارد از روشی که ذکر شد این مورد حل نمیشه.

بهترین کار تا اینجا این هست بعد بالا آمدن فایل ها را برداشته و بکاب تهیه کنید و سنتوس جدید و سالم بالا بیارید و منتقل کنید.

اگر راه حلی برای حل مشکل rescue دستم آمد در همین جا قرار میدم.(فعلا دارم میگردم اگر وقت اجازه بده)

یا حق

RoobinaServer
May 3rd, 2013, 04:08
خوب آقای سجادیه مشکل اصلی را اشاره نکردن و اینکه این مشکل خیلی رایج است مخصوصا در درایو های Logical.

ممنون از پیگیریتون عزیز به قول سایت های خارجی : thanks for reply :ی (اینقدر 6-7 ساعته تو سایت های خارجی این رو دیدم دیگه میبینم حالم بد میشه :ی )

مشکل اصلی میشه گفت برای بنده همین chroot بود چون با این روش امکان ویرایش را داشتم و اگر این مورد اوکی میشد راحت ویرایش میکردم و لود میشد سنتوس ، که به لطف دانش the coder از روش دیگر برای حل لود سنتوس استفاده شد.

یا حق