PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست دهی روی وی پی اس

smartphon
May 2nd, 2013, 20:35
دوستان یه وی پی اس دارم میخوام روش هاست بفروشم به چه چیز هایی نیاز دازم؟
یه سوال دیگه هم داشتم چطوری میتونم روش سا** بفروشم؟

کرمان هاست
May 3rd, 2013, 00:47
شما به همون وی پی اس که خودت اشاره کردی نیاز داره و کنترل پنل (ترجیحا دایرکت ادمین که اونم هزینه ماهانه داره که اونم ترجیحا بخری بهتره نسخه دایمی اش رو)
بعد لازمه یکی بیاد دایرکت ادمین رو روی سرورت نصب و کانفیگ کنه و یکسری برنامه نصب کنه و به امنیت سرور ت برسه بعدش دیگه اماده است و شما میتونی هاست بفروشی
==
توصیه نمیشه روی همین سررور سا بفروشی یا اگرم میفروشی بهتره ای پی دیگه ای بگیری واسه سرورت تا ای پی های هاست و بخش فروش سا جدا باشن
و دخلی به هم نداشته باشن

seyed-reza
May 3rd, 2013, 00:54
اول باید ببینید که منابع سرور مناسب برای ران اندازی هاستنگ هست یا خیر ؟
معمولا رم 1 گیگ و همچنین 2 هسته پردازشگر اختصاصی واقعی نیاز است .
سپس بر روی ان کنترل پنل و پی اچ پی و اپاچی را نصب و کانفیگ کنید

parsvia
May 3rd, 2013, 08:51
اول باید ببینید که منابع سرور مناسب برای ران اندازی هاستنگ هست یا خیر ؟
معمولا رم 1 گیگ و همچنین 2 هسته پردازشگر اختصاصی واقعی نیاز است .
سپس بر روی ان کنترل پنل و پی اچ پی و اپاچی را نصب و کانفیگ کنید

دوست عزیز رم 1 گیگ بسیار کمه واسه این کار مگه اینکه سایت هایی که می خواد میزبانی کنه بسیار کم مصرف باشه
اگه می خواید سی پنل نصب کنید که من توصیه نمی کنم بخاطر دردسر هایی که داره و مشکلات تحریم حدود 700 مگابایت از رم رو واسه سی پنل باید مصرف کنید که این واسه شما خوب نیست پس بهتره رم سرور 2 گیگ باشه اما اگه دایرکت ادمین می خواید نصب کنید رم 1 گیگ هم کافیه.
شما حتما نیاز به سی پی یو اختصاصی دارید پس بهتره از وی پی اس با منابع اختصاصی استفاده کنید
بعد از انتخاب کنترل پنل و نصب اون باید کانفیگ های امنیتی و نرم افزاری رو انجام بدید که این تخصصیه و اگه تازه کارید فکر نکنم بتونید انجام بدید و بهتره بدید کسی واستون کانفیگ کنه

smartphon
May 3rd, 2013, 11:55
شما به همون وی پی اس که خودت اشاره کردی نیاز داره و کنترل پنل (ترجیحا دایرکت ادمین که اونم هزینه ماهانه داره که اونم ترجیحا بخری بهتره نسخه دایمی اش رو)
بعد لازمه یکی بیاد دایرکت ادمین رو روی سرورت نصب و کانفیگ کنه و یکسری برنامه نصب کنه و به امنیت سرور ت برسه بعدش دیگه اماده است و شما میتونی هاست بفروشی
==
توصیه نمیشه روی همین سررور سا بفروشی یا اگرم میفروشی بهتره ای پی دیگه ای بگیری واسه سرورت تا ای پی های هاست و بخش فروش سا جدا باشن
و دخلی به هم نداشته باشن
دوست عزیز من خودم نمیتونم نصب کنم ؟ لطفا اموزش این کانفینگ کردن و اسم اون برنامه ها رو برام بنویس.

reza21biologist
May 3rd, 2013, 23:30
سلام همون طور که دوستمون فرمودن بهتر هست که ram سرور 2 باشد و برای نصب دایرکت ادمین می تونید به سایت خود دایرکت ادمین مراجعه کنید و اگر هم می خواهید می تونم براتون این کار رو انجام بدم البته به صورت رایگان نه به صورت پولی .

smartphon
May 4th, 2013, 15:20
برای ساخت سا** باید چی کار کنم؟

reza21biologist
May 5th, 2013, 16:10
برای ساخت و فروش سا** می توانید سرور ویندوز تهیه کنید.

smartphon
May 6th, 2013, 16:16
برای ساخت و فروش سا** می توانید سرور ویندوز تهیه کنید.سرور مجازی که دارم منظورم اینه که برای فروش **** روی سرورم باید چیکار کنم؟

reza21biologist
May 10th, 2013, 21:25
سلام باید برنامه ccproxi را نصب کنید ، یک مقداری اگه در اینترنت سرچ کنید آموزش نصب و config این برنامه را می توانید پیدا کنید.

liveserver
May 15th, 2013, 15:57
دوستان یه وی پی اس دارم میخوام روش هاست بفروشم به چه چیز هایی نیاز دازم؟
یه سوال دیگه هم داشتم چطوری میتونم روش سا** بفروشم؟
دوست عزیز با یه سرور مجازی معمولی حدااقل رم 2 یا سه یا هارد مطلوب با نصب لینوکس و نصب رانامه سی پنل یا برنامه های دیگر میزبانی به راحتی میتوانید هاست راه اندازی کنید.

برای ساخت سا** باید چی کار کنم؟

برای ساخت و فروش سا** می توانید سرور ویندوز تهیه کنید.
دوستان پست دادن و مطرح کردن مسایل در مورد *****ینگ و ****** در فروم ممنوع است...
به قوانین فروم سر بزنید.