PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی فروش وی پی اس

mossidanger
May 2nd, 2013, 13:57
سلام من خیلی تازه کارم میخواستم ببینم چجوری و یا چی باید بخرم که بتونم ازش وی پی اس بسازم و بفروشم؟

amirizadi
May 2nd, 2013, 13:59
سرور اختصاصی

jenatmilad
May 2nd, 2013, 14:12
سلام من خیلی تازه کارم میخواستم ببینم چجوری و یا چی باید بخرم که بتونم ازش وی پی اس بسازم و بفروشم؟

سلام دوست عزیز.چون تازه کار هستید به طور خلاصه و به ترتیب مراحل میگم که متوجه بشید

1- خرید سرور اختصاصی از دیتا سنتر معتبر
2- نصب مجازی ساز برای ساخت وی پی اس
3- نصب سیستم عامل و ست کردن آی پی و آماده فروش

باز اگر نیاز به چیزی داشتید در خدمتیم

hossein7441
May 2nd, 2013, 14:21
سلام

جواب سوالتو دوستان دادند اما
به نظر من چون تازه کار هستید به نظر میرسه هنوز معلومات مورد نیاز برای مدیریت سرور ندارید چه برسه به ارائه سرور مجازی. بنابراین توصیه من به شما اینه که برای شروع یه مدت از سرورمجازی استفاده کنید و روش تمرین کرده تا به طور کامل مدیریت سرور رو یاد بگیرید سپس اقدام به خرید سرور اختصاصی کنبد.

موفق باشید

mossidanger
May 2nd, 2013, 14:34
من با سرور مجازی میتونم کار کنم حالا میخوام خودم نماینده فروش بشم

MR-Vazin
May 2nd, 2013, 14:43

بهترین راه خرید یه پلان از پلانهای یه شرکت همکار هست...
با خرید چند سرویس یه پنل به شما میده ....از اینجا شروع کنید و کار رو یاد بگیرید... سرور به ریسکش نمی ارزه.... فکر میکنم 5 تا سرویس برسه پنل بتونید بگیرید ما که روی 5 میدیم....

jenatmilad
May 2nd, 2013, 14:46

کار سختی نیست. فقط نیاز به یه نفر دارید که شمارو با مشکلات آشنا کنه و راه حل هارو بهتون بگه. همکارمون درست میگن ولی اگر شما احساس میکنید که میتونید انجام بدید مشکلی نیست. سرور اختصاصی بگیرید و به همون روشی که گفتم شروعه به فروش کنید.

GEO
May 2nd, 2013, 14:47
فقط فروش نیست دوست عزیز
شما توانایی پشتیبانی مشکلات احتمالی به وجود امده را دارید ؟
به همه جوانب کار فکر کنید

از تامین سرمایه اولیه گرفته تا امنیت سرور و پشتیبانی ، یک وجهی نگاه کردن به این مساله یعنی از همین حالا شما شکست خورده اید

mossidanger
May 2nd, 2013, 14:47
بهترین راه خرید یه پلان از پلانهای یه شرکت همکار هست...
با خرید چند سرویس یه پنل به شما میده ....از اینجا شروع کنید و کار رو یاد بگیرید... سرور به ریسکش نمی ارزه.... فکر میکنم 5 تا سرویس برسه پنل بتونید بگیرید ما که روی 5 میدیم....

من تو یاهو ادتون کردم بیاین تا صحبت کنیم

mossidanger
May 2nd, 2013, 14:48
فقط فروش نیست دوست عزیز
شما توانایی پشتیبانی مشکلات احتمالی به وجود امده را دارید ؟
به همه جوانب کار فکر کنید

از تامین سرمایه اولیه گرفته تا امنیت سرور و پشتیبانی ، یک وجهی نگاه کردن به این مساله یعنی از همین حالا شما شکست خورده اید

راستش اصلا سرمایه ندارم میخواستم ببینم میشه کاری کرد بدن سرمایه؟

MR-Vazin
May 2nd, 2013, 14:54
من تو یاهو ادتون کردم بیاین تا صحبت کنیم

پی ام بدید....

راستش اصلا سرمایه ندارم میخواستم ببینم میشه کاری کرد بدن سرمایه؟

اصلا یعنی چقدر؟؟ صفر ریال؟؟؟!!!

mossidanger
May 2nd, 2013, 14:59
بله صفر ریال