توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : nic.ir
Cpanelcenter
May 1st, 2013, 21:42
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی
یک سوال پیش امد ماقبلا دامنه ir ثبت میکردیم نیازی به ارسال تعهدنامه نبود که مدارک بفرستیم تازگی ها اینطوری شد .
بعد یک سوال اگه دامنه که ثبت میکنیم به این طریق ف ی ل ت ر بشه واسه ما مشکل به وجود میاد یا نه ؟
Cpanelcenter
May 1st, 2013, 21:53
کسی نیست توضیح بده ؟
amirho3in
May 1st, 2013, 21:55
من یک هفته پیش ثبت کردم مثل قبل بود
نه اگه ***** بشه مشکلی پیش نمیاد و پیگیری خاصی نداره
Cpanelcenter
May 1st, 2013, 22:08
من الان ثبت کردم اینطوری شد که مگیه
رزرو شده
(در انتظار تایید مدارک, پرداخت شده)
و این پیام رو بهم مید
سلام،
کاربر محترم؛
جهت تکمیل فرایند ثبت دامنه مورد درخواست، تعهدنامه پیوست را ارسال نمایید. در صورتیکه این تعهدنامه قبلا بابت دامنهی دیگری که شما صاحب امتیاز آن هستید به دستتان رسیده و آنرا ارسال کردهاید، از تکمیل و ارسال مجدد آن خودداری فرمایید.
این تعهد باید حتماً توسط صاحب امتیاز فعلی دامنه ............ نوشته و امضا شده باشد. ارسال کپی کارت ملی برای اشخاص حقیقی و نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی برای اشخاص حقوقی الزامی است. درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسه ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد. شما می توانید متن تعهد را فاکس کرده یا ترجیحاً با مراجعه به سامانه دریافت مدارک ایرنیک به نشانی http://www.nic.ir/Upload_Document (http://www.nic.ir/Upload_Document) و با انتخاب گزینه ثبت دامنه از بخش دامنه اقدام به ارسال تعهد نمایید.
از این پس کلیه دامنههایی که شما به عنوان صاحب امتیاز آن تعیین شده باشید در صورت نیاز به تعهد، به استناد این تعهدنامه تایید میشوند
واحد ثبتدامنه
فاکس: (۰۲۱) ۲۲۲۹۵۷۰۰
نشانی پستالکترونیک: info@nic.ir
این نامه بصورت خودکار برای شما ارسال شده است. لطفا به آن پاسخ ندهید.
shazo
May 1st, 2013, 22:08
سلام
قانون جدیدشه انگار
فی ل تر هم بستگی سایت شما داره که چی باشه
که بخوان پیگیری کنن یا نه..
Cpanelcenter
May 1st, 2013, 22:12
سلام
قانون جدیدشه انگار
فی ل تر هم بستگی سایت شما داره که چی باشه
که بخوان پیگیری کنن یا نه..
سایت موزیک هست
واسه همین الان موندم چیکار کنم بفرستم یا نه ؟
shazo
May 1st, 2013, 23:07
عزیز بستگی به شانس شما داره
کلا که صدر صد فی ل تر می شید..
دست کم اهنگ های وطنی بذارید
ارسال کنید..
GEO
May 1st, 2013, 23:30
یک فایل داکیومنت هست با ایمیل درخواست بدید براتون ارسال میشه دانلود کنید و بعد از پرینت تکمیل و امضا میکنید با کپی کارت ملی اسکن و ارسال میکنید
جای نگرانی نیست این تعهدنامه برای پذیرفتن مسئولیت دامنه ای که ثبت میکنید در قبلا ادعای اشخاص یا سازمانهاست
به عنوان مثال شما دامنه banktejarat.ir رو ثبت میکنید اگر بانک تجارت شکایتی کنه شما باید پاسخگو باشید همین
GEO
May 1st, 2013, 23:31
هیچ مشکلی در صورت چیلتر شدن سایت موزیک متوجه شما نیست
reza*
May 1st, 2013, 23:34
سایت موزیک هست
واسه همین الان موندم چیکار کنم بفرستم یا نه ؟
مارو گرفتن :) بیخیال بشید 100%
دات آی آر عمرا واسه موزیک ثبت نکنید .
reza*
May 1st, 2013, 23:36
جسارتا من نفهمیدم شما واسه خودت میخوای یا کسه دیگه ؟ اگه قرار باشه کسی رو بگیرن یا هر چی اون کسی هست که دامین تو پنلش هست و به ثبت کننده ربطی نداره .
rtl1209
May 2nd, 2013, 00:33
سعی کنید سایت هایی که ***** میشن ثبت نکنید از ماگفتن !
Cpanelcenter
May 2nd, 2013, 01:09
سعی کنید سایت هایی که ***** میشن ثبت نکنید از ماگفتن !
ممنون پس ما کلا بخیال این موضوع شودیم پس قبلا خوب بود کسی به کارت کار نداشت پس الان خیلی گیر شودن
Cpanelcenter
May 2nd, 2013, 01:10
دوستان پس نظرتون در مورد این موضوع چیه
با چه دامنه بزنیم چون همش سایت های موزیک ف ی ل ت ر میشن با چه دامنه بزنیم که هم ارزون باشه هم به صرفه
abbas141
May 2nd, 2013, 01:15
دوست عزیز پیشنهاد میکنم درصورتی که فعالیت شما غیر مجاز است
ویا سایت شما در مورد مسائل حنسی وف ی ل ت ر شکن که ممکن است پیگری شود
از دامنه های ملی استفاده نکن این تعهد نامه در اینده بر علیه شما استفاده میشود
اما اگر سایت شما موزیک است وگاهی این گونه سایت ها ف ی ل ت ر شود مشکلی نیست کمتر این موارد پیگیری میشود
Cpanelcenter
May 2nd, 2013, 01:29
دوست عزیز پیشنهاد میکنم درصورتی که فعالیت شما غیر مجاز است
ویا سایت شما در مورد مسائل حنسی وف ی ل ت ر شکن که ممکن است پیگری شود
از دامنه های ملی استفاده نکن این تعهد نامه در اینده بر علیه شما استفاده میشود
اما اگر سایت شما موزیک است وگاهی این گونه سایت ها ف ی ل ت ر شود مشکلی نیست کمتر این موارد پیگیری میشود
ممنون از شما دوست و همکار گرامی ترجیح میدم از دامنه ملی استفاد نکنم دیگه چون سری که درد نکنه دست مال نمی بند همون 10 تومان گرون تر بدم org بگیرم فکر کنم بهتر باشه تا درد سر هم نداشته باش
abbas141
May 2nd, 2013, 01:33
باتوجه به این که امار ف ی ل ت ر شدن دامنه ها و جرایم رایانه ای بالا رفته است نیک نیز مقداری نسبت به قبل سخت تر میگرد
بهتر است از دامنه های بین المللی استفاده کنید
Cpanelcenter
May 2nd, 2013, 17:38
مارو گرفتن :) بیخیال بشید 100%
دات آی آر عمرا واسه موزیک ثبت نکنید .
شما گرفتن بعد چی شد ؟ میشه بک توضبح بدین بدونم بگرین چی میشه با تعد رفع میشه یا نه جریمه نفدی رو به دنبال داره
Cpanelcenter
May 2nd, 2013, 17:40
جسارتا من نفهمیدم شما واسه خودت میخوای یا کسه دیگه ؟ اگه قرار باشه کسی رو بگیرن یا هر چی اون کسی هست که دامین تو پنلش هست و به ثبت کننده ربطی نداره .
من واسه خودم میخوام و تو پنل nic خودم هست و قرار ثبت بشه یعنی ثبت کردم الان واسه این که دامنه رو بدن در حال بررسی مدارک زد و براشون بفرستن حالا من موندم چیکار کنم
Cpanelcenter
May 2nd, 2013, 17:41
البته لازم به ذکر هست من این دامنه رو قبل هم ثبت کردم یک سال پیش و ***** شد و موقع تمدید دیگه تمدید نکردمش و الان دوباره سفارش دادمش