توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دیتابیس
فال
May 1st, 2013, 13:18
سلام
من لینوکس سی پنل داشتم (هاست اشتراکی) الان سرور مجازی با کلکسو گرفتم
مشکل اینجاست که کلکسو موقع ساختن دیتابیس اسم یوزر برای دیتابیس ایجاد نمیکنه،همون اسم دیتابیس رو یوزر انتخاب میکنه
اسم دیتابس من یه چیزه و یوزرش یه چیز دیگه، این باعث میشه که تنظیمات انجمن و وردپرسم بهم بریزه و سایت هم خطای دیتابیس میده
راهی نداره برای اینکه دیتابیس یوزر دلخواه داشته باشه؟
ققنوس
May 1st, 2013, 14:30
سلام
خوب فايل كانفيگ انجمن و وردپرس خودتون رو ويرايش كنيد و ديتابيس و يوزر رو يكي كنيد
باتشكر
فال
May 1st, 2013, 15:47
بهش فکر کردم ولی فکر کنم تنظیماتش بهم میریزه
کرمان هاست
May 1st, 2013, 15:53
بهش اشتباه فکر کردی مشکلی پیش نمیاد
انجامش بده یا بگو یکی از کسایی بلدن بیان به کمکت/:)
فال
May 1st, 2013, 21:02
ببین من الان اسم وردپرسم با یوزرش یکیه نمیتونم بسازم
اگه اسم دیتابیسم رو تغییر بدم مشکلی پیش میاد؟ پیامی که میاد میگه دیتابیس قبلی (اسم قبلی) دراپ میشه، درسته؟
کرمان هاست
May 2nd, 2013, 00:53
اولا اسم وردپرس با یوزش یکیه چیزی میگی اشتباهه!
بعد منظور اگر اینه اسم پایگاه داده ات با نام کاربری اش یکی است خوب نه موردی نداره این کجا و اون کجا!
درضمن میتونی
یاهوت رو واسم بنویسی در پست خصوصی تا بهت بیام یاد بدم باید چکار کنی ببخشید ها بازم
بعدشم اسمش رو تغییر بدی نه مشکلی بوجود نمی یاد و کاری نداره به جدول هاش
فال
May 2nd, 2013, 06:14
ممنون ، منظورم همونه یعنی دیتابیس با یوزرش یه اسم دارن هردو
تغییر نام یوزر یا دیتابیس منظورمه، انجام دادم همه چیز بهم ریخت
من نیستم آخه، همین جا کمک کن یا پ خ کن
کرمان هاست
May 2nd, 2013, 17:01
شما کاری رو بلد نیستی در اینجا هم نمیشه بیشتر از این راهنماییت کرد اگر کسی میتونه یا علی
شما میگی نمیشه همه چی بهم ریخت باید ایرادی چیزی بیای ضمیمه کنی نمیشه همینجوری که
بیای بگی بهم ریخته هر ایرادی گرفته بیا ضمیمه کن عکسش رو ببینیم میشه کاری کرد یا نه!
منه بدبخت از کجا بدونم ایراد چیه که بخوام برطرفش کنم؟وراهنمایی؟