ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش اتصال به vps - لینوکس ubuntu

parvizb7
April 30th, 2013, 21:11
سلام
دوستان من برای یادگیری خودم ی وی پی اس لینوکس اوبونتو گرفتم.
فک میکردم طریقه وصل شدن بهش مثل وی پی اس های ویندوز باشه.
اما هر کار میکنم نمیشه.

کسی میتونه راهنماییم بکنه؟
ممنونتون میشم.

nerd
April 30th, 2013, 22:06
از برنامه putty استفاده کنید (سرچ کنید پیدا میشه)
ادرس ای پی و یوزرنیم و پسورد رو هم از پشتیبانی همکاری که ازشون سرور تهیه کردید بپرسید اگر بهتون ندادند
محیط برنامه هم بسیار ساده هست
توجه کنید که با این وسیله به محیطی به نام ترمینال (رابط متنی کنترل سیستم عامل) وارد میشید و دستورات خودتون رو باید مشابه داس وارد کنید و خروجیشو ببینید

کرمان هاست
April 30th, 2013, 22:15
به پشتیبانی بگید واستون محیط گرافیکی وبرنامه vncرو نصب کنن البته اگر بلد باشن تا بتونید مثل وی پی اس ویندوز استفاده کنید
یا با من و بوسیله یاهو درتماس باشد و یاهوت رو واسم پست خصوصی کن تا واست محیط گرافیکی رو نصب کنم بتونی کار کنی
این دوستمون سرور اوبونتو خواسته سرور کریو بهش تحویل شده:))

NarvanData
April 30th, 2013, 23:31
بهتر هست سرور لینوکس رو با همین محیط ترمینال استفاده کنین و یاد بگیرین.
برنامه Putty جهت کانکت به سرور رو نصب کنین و با اطلاعاتی که براتون زمان خرید بهتون دادن کانکت بشین.

کرمان هاست
May 1st, 2013, 00:32
بهتر هست سرور لینوکس رو با همین محیط ترمینال استفاده کنین و یاد بگیرین.
برنامه Putty جهت کانکت به سرور رو نصب کنین و با اطلاعاتی که براتون زمان خرید بهتون دادن کانکت بشین.

به پست من اصلا توجه کردی شما!!!

NarvanData
May 1st, 2013, 20:49
به پست من اصلا توجه کردی شما!!!

پست من مربوط به استارتر هست!!!
اینکه به شما دسترسی دادن و چک کردین و مشکلشون حل شده یا پست اول رو ویرایش کنن یا پستی با موضوع حل شدن مشکلشون بزارن که کسی ادامه نده!!!

کرمان هاست
May 2nd, 2013, 00:50
پست من مربوط به استارتر هست!!!
اینکه به شما دسترسی دادن و چک کردین و مشکلشون حل شده یا پست اول رو ویرایش کنن یا پستی با موضوع حل شدن مشکلشون بزارن که کسی ادامه نده!!!
وقتی من موضوع رو کاملا شرح دادم شما می بایستی بخونی حرف ها رو که دوباره کاری واسه خودت نداشته باشه
یکی میاد می پرسه ویندوز چیه یک نفر میاد میگه سیستم عامله بعد نفرای بعد که میان جواب بدن
نگاه میکنن بببنن کسی جواب داده یا نه و چشماشون رو نمی بندن اوناهم بگن این سیستم عامله واگر نه همه میتوننن بدون توجه بیان بگن سیستم عامله بگن و برن:)
و یک جواب رو 1000نفر بدن

cserver_ma
May 2nd, 2013, 10:47
عزیز برای یادگیری باید کتاب [2009] - LPIC-1 Linux Professional Institute Certification Study Guide (Level 1 Exams 101 and 102) - [Sybex] Second Edition را بخونی تا حداقل ها دستت بیاد
یه ویدیو از CBT NUGGETS هست که فوق العاده است به انگلیسی سلیس صحبت می کنه و قابل فهمیدن اونم اگه پیدا کنی خیلی کمکت می کنه
به نظر من بگو
vps را برات ویندوز کنن و یه لینوکس تو خونه نصب کن باهاش کار کن وقتی یکم راه افتادی بعد سفارش vps لینوکس بده

parvizb7
May 2nd, 2013, 13:47
به نظر من بگو
vps را برات ویندوز کنن و یه لینوکس تو خونه نصب کن باهاش کار کن وقتی یکم راه افتادی بعد سفارش vps لینوکس بده

ممنون از لطف همه شما دوستان. چشم cserver
عزیز.دقیقا همین کاری که شما گفتین رو انجام دادم. از نصب لینوکس روی سیستم شخصی شروع میکنم.در ضمن ی تشکر اخصاصی هم از کرمان هاست عزیز دارم که خیلی راهنماییم کردن.