ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میزان سود کسی که اکانت ریسلر دارد را به چه شکل باید محاسبه کرد؟

baran1380
April 30th, 2013, 14:41
من یک اکانت ریسلری دارم که 15 گیگا بایت هستش. نمی دانم که قیمت پلن هایم را به چه شکل مشخص کنم (تجربه ای در این مورد ندارم). - چه معیار هایی را برای قیمت گذاری پلن هایم باید در نظر بگیرم؟ - میزان سودی که دریافت می کنم، باید چند درصد باشد؟ - ... همانطور که عرض کردم، من در این زمینه تجربه ای ندارم و میخواهم از تجربیات دوستان برای این کار استفاده کنم. ممنون می شوم تجربیات خود را در اختیار من بگذارید.

delta
April 30th, 2013, 15:54
این همه سایت هاستینگ..برو یکیشو ببین قیمتهاتو باهاش تنظیم کن..دقت کن ببین مال کدوم یکی رو بزاری سود بهت میده. چون ما قیمت خرید ریسلر شما و هزینه پشتیبانی و کار شما رو نمیدونیم چه صورت هست نمیتونیم نظر آخر رو بدیم و صد البته اختصاصی خودتون هست.

baran1380
April 30th, 2013, 16:44
ممنون از توصیه هایی کردین.

بالاخره باید یک مقیاس و معیاری برای این کار وجود داشته باشه. چیزی که باعث شود قیمت برای مشتری مناسب و برای من هم سود و منفعتی داشته باشد.

اگر فکر میکنید که نیاز به اطلاعات بیشتری هست، آنها را اعلام نمایم.

SAJJADSAA
April 30th, 2013, 18:02
من یک اکانت ریسلری دارم که 15 گیگا بایت هستش. نمی دانم که قیمت پلن هایم را به چه شکل مشخص کنم (تجربه ای در این مورد ندارم). - چه معیار هایی را برای قیمت گذاری پلن هایم باید در نظر بگیرم؟ - میزان سودی که دریافت می کنم، باید چند درصد باشد؟ - ... همانطور که عرض کردم، من در این زمینه تجربه ای ندارم و میخواهم از تجربیات دوستان برای این کار استفاده کنم. ممنون می شوم تجربیات خود را در اختیار من بگذارید.

تو چند ماه اول قید سود کردن رو بزنید
و با 5-6درصد سود بفروشین بقیه ماه ها با افزایش حجم خرید و مشتری های ثابت تا 50 هم میشه افزایش داد

baran1380
May 1st, 2013, 10:34
یک چیز برای من مبهم هستش.

فرض کنید من سالیانه 400 هزار تومان بابت 5 گیگابایت اکانت ریسلری، پرداخت می کنم (بر روی سرور لینوکس)
و پلن هایی با مقادیر 10 - 20 - 30 - 50 - 100 - 200 مگابایت دارم.
قیمت کمترین پلن (10 مگابایتی) را چطور محاسبه کنم و افزایش مقادیر پلن های دیگر را چگونه؟

shazo
May 1st, 2013, 13:42
سلام.. می تونید نرخ ها رو از سایت های دیگه به دست بیارید.. نه زیاد پایین نه زیاد بالا

این که خوب اکانت بگیرین بستگی به شما داره

و آیا این که ماههای بعد تمدید کنن یا نه !

baran1380
May 3rd, 2013, 17:25
قیمت مناسب برای 10 مگابایت چقدر میتونه باشه؟