PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید مستقیم سرور از دیتاشک

mizbanplus
April 28th, 2013, 23:20
سلام ،

قصد داریم به صورت مستقیم از دیتاشک سرور تهیه کنیم ، ولی تا حالا از دیتاسنترهای آمریکایی به صورت مستقیم سرور تهیه نکردیم.
ظاهرا نباید مشخصات ایرانی بدیم.
برای همین قصد داریم با مشخصات یکی از دوستان که اقامت انگلستان داره اقدام کنیم. حالا سوالم اینه که بعد از ثبت نام به چه صورت وریفای انجام میدن که مشخصات جعلی نباشه؟
آیا تماس میگیرن یا ...؟
چون این دوستمون در حال حاضر ایران هست میخوام ببینم اگه تماس میگیرن خوب نمیتونه پاسخگو باشه الان.

کلا ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه دارن ، بگن که چه مراحلی رو طی کردن و خلاصه چه ملاحظاتی باید صورت بگیره که یه وقت مشکلی ایجاد نشه ،

اگر کامل توضیح بدین خیلی ممنون میشم

baamusic
April 28th, 2013, 23:42
بیشترین محدودیت که به شما میرسه زمان پرداخت هست که باید با هویت خارج از ایران باشید من خودم 3 تا سرور از دیتاشک دارم که هویتم هم ایرانی زدم و اصلا باهاشون ایمیل و مکاتبه هم شده و مشکلی که با من نداشتن
البته پرداخت هام رو خودم انجام میدم و واسطه ای در کار نیست

shingo
April 28th, 2013, 23:49
مشکلی از بابته تایید پیش نمیاد.ولی ممکنه در موقع تحویل فرم ریپ اذیتتون کنن

reza*
April 28th, 2013, 23:55
سلام ،

قصد داریم به صورت مستقیم از دیتاشک سرور تهیه کنیم ، ولی تا حالا از دیتاسنترهای آمریکایی به صورت مستقیم سرور تهیه نکردیم.
ظاهرا نباید مشخصات ایرانی بدیم.
برای همین قصد داریم با مشخصات یکی از دوستان که اقامت انگلستان داره اقدام کنیم. حالا سوالم اینه که بعد از ثبت نام به چه صورت وریفای انجام میدن که مشخصات جعلی نباشه؟
آیا تماس میگیرن یا ...؟
چون این دوستمون در حال حاضر ایران هست میخوام ببینم اگه تماس میگیرن خوب نمیتونه پاسخگو باشه الان.

کلا ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه دارن ، بگن که چه مراحلی رو طی کردن و خلاصه چه ملاحظاتی باید صورت بگیره که یه وقت مشکلی ایجاد نشه ،

اگر کامل توضیح بدین خیلی ممنون میشم

با سلام . دوست عزیز فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون ظاهرا به یک فرد زیره سن قانونی با هویت ایرانی نمایندگی یا به اصطلاح خودشون ریسلری دادن و چند باری که ازشون سوال شده که ( از همین فرد ) آیا ممکنه در اثر تحریم ها مشکلی پیش بیاد یا نه به صراحت اعلام کردند مشکلی پیش نمیاد . البته دقیق اطلاع ندارم . میتونید از خودشون سوال کنید .
صبورانه و به بهترین شکل راهنماییتون میکنند .

نمایش مشخصات: danitfk - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/38386/)

Cpt.Price
April 29th, 2013, 00:04
البته فکر نکنم سن قانونی محدودیتی داشته باشه و ایجاد کنه براشون که شما ارجاء داده اید به اون دوستمون که در این ضمینه کار کرده اند ، کلا سایت...رن نیست که برای اردر بگه باید بالای 18 سال باشی که دوست عزیز :)

mizbanplus
April 29th, 2013, 00:08
بیشترین محدودیت که به شما میرسه زمان پرداخت هست که باید با هویت خارج از ایران باشید من خودم 3 تا سرور از دیتاشک دارم که هویتم هم ایرانی زدم و اصلا باهاشون ایمیل و مکاتبه هم شده و مشکلی که با من نداشتن
البته پرداخت هام رو خودم انجام میدم و واسطه ای در کار نیست

پرداختمون رو قراره کس دیگه ای انجام بده و وریفای کنه ،
خوب یعنی میگید بدون نگرانی مشخصات ایرانی بدیم و مشکلی ایجاد نمیشه؟

مشکلی از بابته تایید پیش نمیاد.ولی ممکنه در موقع تحویل فرم ریپ اذیتتون کنن

میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدین؟
و اینکه شما خوتون چه اقدامی انجام دادید برای این موضوع؟
توصیتون هویت ایرانی هست یا خیر؟

reza*
April 29th, 2013, 00:13
البته فکر نکنم سن قانونی محدودیتی داشته باشه و ایجاد کنه براشون که شما ارجاء داده اید به اون دوستمون که در این ضمینه کار کرده اند ، کلا سایت...رن نیست که برای اردر بگه باید بالای 18 سال باشی که دوست عزیز :)

در جواب استارتر که گفتند
برای همین قصد داریم با مشخصات یکی از دوستان که اقامت انگلستان داره اقدام کنیم. حالا سوالم اینه که بعد از ثبت نام به چه صورت وریفای انجام میدن که مشخصات جعلی نباشه؟ به ابن موضوع اشاره کردم که خب نشون میده برای وریفای پاسپورت نمیخوان {احتمالا}

به هر حال در همین انجمن عضو هستند و میشه باهاشون در ارتباط بود . بی شک خیلی به استارتر میتونن کمک کنند .

shingo
هیچ کدون از شرکت های امریکایی اجازه معامله با ایران رو ندارند.با هویت غیر ایرانی ثبت نام و پرداخت کنید.تایید خاصی صورت نمی گیره.برای ورود به پنل همواره از *** استفاده کنید متوجه لوکیشنتون نشند

mizbanplus
با سلام . دوست عزیز فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون ظاهرا به یک فرد زیره سن قانونی با هویت ایرانی نمایندگی یا به اصطلاح خودشون ریسلری دادن و چند باری که ازشون سوال شده که ( از همین فرد ) آیا ممکنه در اثر تحریم ها مشکلی پیش بیاد یا نه به صراحت اعلام کردند مشکلی پیش نمیاد . البته دقیق اطلاع ندارم . میتونید از خودشون سوال کنید .
صبورانه و به بهترین شکل راهنماییتون میکنند .

نمایش مشخصات: danitfk - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/38386/)

اتفاقا همین امشب به ایشون پ.خ دادم ،
تاکیدشون این بود که هویت ایرانی ندید !

دوستان دیگه ای هم که تجربه خرید دارن راهنمایی کنن ممنون میشم ،
این مسئله هویت ایرانی یا غیر ایرانی یه مقدار چالش برانگیز شده

reza*
April 29th, 2013, 00:27
اتفاقا همین امشب به ایشون پ.خ دادم ،
تاکیدشون این بود که هویت ایرانی ندید !

دوستان دیگه ای هم که تجربه خرید دارن راهنمایی کنن ممنون میشم ،
این مسئله هویت ایرانی یا غیر ایرانی یه مقدار چالش برانگیز شده

به قول یکی از دوستان با شرایط موجود ثبت نام و خرید از یک سایت آمریکایی با هویت ایرانی مثل شیرجه زدن تو استخر خالی هست ;)

shetab
April 30th, 2013, 01:37
سلام

من بیشتر از قیمت های Datashack متعجبم! وحشتناک پایینه!! علت چیست؟ کیفیت سخت افزار ، سعت شبکه ، پاور ، آپتایم-ش به پای دیتاسنترهای دیگه آمریکا میرسه؟ گارانتی تعویض سخت افزار دارن؟

راستی KVM هم میدن؟ چقدر میگیرن بابت KVM؟
تو سایتشون فقط لینوکس و ویندوز رو نوشتن. آیا Vmware ESXi هم رو سرور نصب می کنند؟
یه جا خوندم چارت BW مصرفی رو ارائه نمیدند. در مورد RDNS چطور؟ آیا امکان Re-Associate کردن آی پی ها وجود دارد؟

با تشکر.

hassan5099
April 30th, 2013, 01:46
سلام من یه بار بهشون ایمیل زدم گفتم از ایران هستم
به من سرویس میدین البته بعد از چند روز جواب دادند گفتن آره مشکلی نیست

shingo
April 30th, 2013, 01:56
سلام

من بیشتر از قیمت های Datashack متعجبم! وحشتناک پایینه!! علت چیست؟ کیفیت سخت افزار ، سعت شبکه ، پاور ، آپتایم-ش به پای دیتاسنترهای دیگه آمریکا میرسه؟ گارانتی تعویض سخت افزار دارن؟

راستی KVM هم میدن؟ چقدر میگیرن بابت KVM؟
تو سایتشون فقط لینوکس و ویندوز رو نوشتن. آیا Vmware ESXi هم رو سرور نصب می کنند؟
یه جا خوندم چارت BW مصرفی رو ارائه نمیدند. در مورد RDNS چطور؟ آیا امکان Re-Associate کردن آی پی ها وجود دارد؟

با تشکر.

کیفیت و اپتایم در حد قابل قولی هست ولی حتما اینو در نظر داشته باشید که فقط پول سخت افزار رو میدید و برای پشتیبانی +6 ساعت رو حساب کنید + حساسیت خاص بیشتر دیتاسنترهای امریکایی

majidisaloo1
April 30th, 2013, 02:29
بهتره از فروشمده ها تهیه کنید هم ارزان تز است و هم این دردسر ها را ندارید