توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت وبلاگدهی نظیر رزبلاگ
درود
اگر به دنبال اسکریپت حرفه ای (اصلی و نال نشده) هستی و دنبال امنیت بالایی ، لطفاً با من تماس بگیر.
در ضمن سیستم های وبلاگ دهی رو باید مواظب باشی ، چون بعد از اینکه سیستمت رشد کرد اگر باگ توش پیدا بشه ، خیلی ضرر می کنی.
برای تماس با من از اطلاعات امضا در همین پست استفاده کن.
با احترام
blog
May 3rd, 2013, 23:37
با سلام در خدمت هستیم نمونه
titrfa.ir
iهزینه رو برا منم بفرستید
A-G-N
September 12th, 2013, 12:53
سلام عرض ادب
خسته نباشید
دوستان عزیز بنده برای ساخت سامانه وبلاگدهی میخواستم بزنم
ولی اونجورامکانات یاندارن یااگر دارن من اعتماد حاصل ندارم نسبت بهشون
بنده یه اسکریپت باتمامی امکانات رز بلاگ وبیشتر ازاون نیاز دارم
مثال امکانات:
1-برای کسایی که وبلاگ مینویسن قسمتی گذاشته خدمات اضافه میده مثلا
برای اینکه فروشگاهی بشه باهزینه که گفتن پولشو بریزن حساب مدیریت تبدیل میشد وبلاگ فروشگاهی وهرکالای داشتن باهزینهذ وعکس .... میزاشتن
2-هروبلاگ با هزینه مشخص شدهذ که به حساب مدیریت سایت بریز میتونه چت اختصاصی برای وبلاگش داشته باش
3-دامین متصل کن بهش
4-دامین های متعدد خودسایت انتخاب کن
5-و........که خیلی عالی بود
یه طراح پیدا شد قیمت300بهم دادن با ثبت دامین سرور و.... ولی بنده اعتمادزیادی نداشتم بااینکه دوستم تایید میکرد
کسی هست بااین امکانات بتونه به من ارائه بده
دوستان در خرید و یا سفارش اسکریپت وبلاگدهی خیلی دقت کنید
چون شاید اسکریپتی به ظاهر همه اون امکاناتی که میخواید رو داشته باشه ولی ممکنه از لحاظ ساختار برنامه نویسی مشکل اساسی داشته باشه که بعدا خیلی سخت بشه رفعش کرد(دیدم که میگم !)
یعنی یک دفعه میبینی به مرور میخوای یه امکانی اضافه کنی یا تغییری در سیستم بدی ، نگاه میکنی میبینی ساختار سیستم از پایه اصولی نوشته نشده که باید خیلی چیزا تغییر کنه تا به مورد نظرتون برسید...(با کلی هزینه اضافه !)
بحث امنیتیش رو که دیگه خودتون بهتر میدونید
فکر کنم متوجه منظورم شده باشید
porya8738
February 5th, 2014, 11:06
اسکریپت نوربلاگ هست کاملا شبیه رزبلاگ
script-shop.ir
February 5th, 2014, 13:07
دوستان در خرید و یا سفارش اسکریپت وبلاگدهی خیلی دقت کنید
چون شاید اسکریپتی به ظاهر همه اون امکاناتی که میخواید رو داشته باشه ولی ممکنه از لحاظ ساختار برنامه نویسی مشکل اساسی داشته باشه که بعدا خیلی سخت بشه رفعش کرد(دیدم که میگم !)
یعنی یک دفعه میبینی به مرور میخوای یه امکانی اضافه کنی یا تغییری در سیستم بدی ، نگاه میکنی میبینی ساختار سیستم از پایه اصولی نوشته نشده که باید خیلی چیزا تغییر کنه تا به مورد نظرتون برسید...(با کلی هزینه اضافه !)
بحث امنیتیش رو که دیگه خودتون بهتر میدونید
فکر کنم متوجه منظورم شده باشید
بله حق با ایشونه
و خوشبختانه اسکریپ های ما قابل نصب ماژول هستند و اصولی نوشته شده اند
امنیت 95 درصدی دارند و با اقدامات مدیر سیستم به 100 درصد میرسد
انجمن دهی و فروشگاه دهی و تمامی امکانات وبلاگ ...چت باکس و .... انتخاب کاملیه با مبلغ 500 هزار تومان
تخفیف هم تا پایان دهه فجر میباشد