PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک! قالبم ریپ شده، چکار کنم؟

m77nf
April 28th, 2013, 07:24
سلام

یک نفر قالب منو ریپ کرده و داره توی سایتش به فروش می رسونه. حتی. می تونم کاری بکنم؟ دستم به جایی بند هست؟ یعنی میشه از طریق فتا یا ... پیگیری کرد؟ من خیلی برای این قالب هزینه کردم !!!
درگاه پرداخت آنلاین از پی لاین داره، از طریق اون نمیشه کاری کرد؟

future
April 28th, 2013, 09:24
با سلام .. دستتون به هیچ کجا بند نیست دوست گرامی .. پیشنهاد هم میشود قید پلیس فتارو بزنید ... شما هزار سال هم که نامه ارسال کنید جوابی به شما داده نمیشود .(یک چیزی بنده می دونم که عرض می کنم) ... باید اول فکرشو میکردید که به کجا بدید قالب براتون بزنن که بعدا مشکلی پیش نیاد براتون ... الان تکنولوژی هایی هست که به هیچ وجه نمیگذاره قالب ریپ شود و... که فقط طراحان قدرتمند می دانند ... میشه گف الان دیگه کاری نمی تونید بکنید ..

hossein7441
April 28th, 2013, 09:50
فکر نکنم از راه قانونی به نتیجه برسید.
اما میتونید با طراح نسبتا محترم حرف بزنید و بهشون بگشید کارش اشتباهه در صورتی که دست از فرش برنداره توی انجمن ها این کار زشتش رو مطرح میکنید. اینطوری از ترس اعتبار خودش هم که شده احتمالش زیاده از فروش قالب شما دست برداره.

seyed-reza
April 28th, 2013, 10:50
بهترین راه همین است که با شند و مدرک کافی به فتا شهر خودتون برید

تازه کار
April 28th, 2013, 10:57
با سلام .. دستتون به هیچ کجا بند نیست دوست گرامی .. پیشنهاد هم میشود قید پلیس فتارو بزنید ... شما هزار سال هم که نامه ارسال کنید جوابی به شما داده نمیشود .(یک چیزی بنده می دونم که عرض می کنم) ... باید اول فکرشو میکردید که به کجا بدید قالب براتون بزنن که بعدا مشکلی پیش نیاد براتون ... الان تکنولوژی هایی هست که به هیچ وجه نمیگذاره قالب ریپ شود و... که فقط طراحان قدرتمند می دانند ... میشه گف الان دیگه کاری نمی تونید بکنید ..

جلوی ریپ رو با هیچ چیز نمیشه گرفت!

GEO
April 28th, 2013, 11:03
جهت اطلاع دوستان فقط عرض کنم که با بستن سورس صفحات در فایل php.ini سرور تا حدودی میشه جلوی ریپرهای خورده پا رو گرفت

بهترین راه برای جلوگیری از ریپ زدن بک دور اختصاصی در قالب هست که اگر کسی دست از پا خطا کرد با استفاده از اون روزگارش سیاه بشه

شما هم دوست عزیز ، آدرس سایت خودتون و آدرس اون ریپر رو منتشر کنید هستند دستهای پنهانی که آدمهای خاطی رو ادب میکنند

jenatmilad
April 28th, 2013, 11:04
سلام

یک نفر قالب منو ریپ کرده و داره توی سایتش به فروش می رسونه. حتی. می تونم کاری بکنم؟ دستم به جایی بند هست؟ یعنی میشه از طریق فتا یا ... پیگیری کرد؟ من خیلی برای این قالب هزینه کردم !!!
درگاه پرداخت آنلاین از پی لاین داره، از طریق اون نمیشه کاری کرد؟

سلام.حالا که مراقب نبودی و ریپ کردن و کاریش نمیشه کرد.اما برای اینکه دوباره ریپ نشه دنبال کد و آنتی ریپ قوی باش.که باگ هم داشته باشه

تازه کار
April 28th, 2013, 11:14
دوستان خواهشا کلمه جلوگیری از ریپ رو به کار نبرید چون قالب سایت یه چیزیه که سمت کاربره و به هیچ عنوان نمیشه جلوی ریپ رو گرفت ولی قبول دارم که میشه کار ریپر رو سخت کرد....

با عرض پوزش از بزرگان

SAJJADSAA
April 28th, 2013, 11:56
سایت فروشنده رو میشه بگید ؟؟؟

netmelli
April 28th, 2013, 12:07
دوست عزیز از نظر قانونی فکر نکنم دستتون جای بند باشه
چون فرد مورد نظر خیلی راحت میتونه بگه که من این قالب رو اختصاصی نفروختم
و ایشون هم فقط قالب رو خریده و این حرف ها
بهتر اینه که طبق گفته آقای hossein7441 (http://www.webhostingtalk.ir/member/20676/) عمل بکنید
چون مگه شما مدرکی دارید که شخص مورد نظر شما اون رو مهرو امضا کرده باشه که این قالب با این مشخصات اختصاصی هست ؟

6801
April 28th, 2013, 12:14
چون مگه شما مدرکی دارید که شخص مورد نظر شما اون رو مهرو امضا کرده باشه که این قالب با این مشخصات اختصاصی هست ؟

دوست عزیز درسته مدرکی نداره ، اما می تونه نام خریدار و فروشنده و طراحی قالب رو اعلام کنه دیگه . درسته ؟
اینجوری طرف خودمون رو می شناسیم و از اعتباری دوستان بد کار کم میشه ...

ریپ کردن قالب های ایرانی برای ایرانی از دید من جالب نیست ...

nginxweb
April 28th, 2013, 12:14
هیچ گونه راه حل قطعی عملی برای جلوگیری از RIP قالب وجود نداره دوست گرامی و browser های مدرن مثل فایرفاکس براحتی با افزو نه هایی مثل firebug قادر خواهند بود سورس کد css - html را مشاهده کنند. پس بهترین راه احترام به حقوق یکدیگر می باشد

:53:

paradiseserver
April 28th, 2013, 13:02
سلام یک نفر قالب منو ریپ کرده و داره توی سایتش به فروش می رسونه. حتی. می تونم کاری بکنم؟ دستم به جایی بند هست؟ یعنی میشه از طریق فتا یا ... پیگیری کرد؟ من خیلی برای این قالب هزینه کردم !!! درگاه پرداخت آنلاین از پی لاین داره، از طریق اون نمیشه کاری کرد؟ سلام خدمت دوست گرامی ما از طریق پلیس فتا پیگیری کردیم و فتا هم به اون فرد هشدار داد به نظر من شما هم پیگیر باشید شاید به نتیجه ای برسید ( باید حضوری برید) بدرود

+irtci+
April 28th, 2013, 14:13
از طریق فتا اقدام کنید اما چند نکته:
سایت تو ساماندهی ثبت باشه
قالبتون دارای امضای کپی رایت باشه و تو ساماندهی مشخص.
البته چون قانون کپی رایت نداریم فقط می تونید مدعی حق اختراع بشید(حق طراحی) و به شرطی که ثابت کنید قبلا اخطار دادید کسی حق کپی برداری نداره و اون فرد خودش کپی زده و از روی قالب شما!!!

SAJJADSAA
April 28th, 2013, 15:51
از طریق فتا اقدام کنید اما چند نکته:
سایت تو ساماندهی ثبت باشه
قالبتون دارای امضای کپی رایت باشه و تو ساماندهی مشخص.
البته چون قانون کپی رایت نداریم فقط می تونید مدعی حق اختراع بشید(حق طراحی) و به شرطی که ثابت کنید قبلا اخطار دادید کسی حق کپی برداری نداره و اون فرد خودش کپی زده و از روی قالب شما!!!

قالبتون دارای امضای کپی رایت باشه
منظور از این دقیقا چیه ؟؟

netmelli
April 28th, 2013, 16:39
دوست عزیز درسته مدرکی نداره ، اما می تونه نام خریدار و فروشنده و طراحی قالب رو اعلام کنه دیگه . درسته ؟
اینجوری طرف خودمون رو می شناسیم و از اعتباری دوستان بد کار کم میشه ...

ریپ کردن قالب های ایرانی برای ایرانی از دید من جالب نیست ...

دوست عزیز اگه مطلب من رو کامل بخونید میبینید که گفتم طبق گفته آقای حسین که بالای تاپیک بنه تاپیک زده بود و گفته بود که به طرف اخطار بده اگه گوش نکرد تو تالار ها بگه این مطلب رو منم حرف ایشون رو تایید کردم یعنی که قبول دارم
ولی در کل از نظر قانونی راهی نداره برای این کار
یک شخص یک نرم افزار مینویسه و اون رو خیلی راحت جلوی پلیس رایت می کنند و کسی چیزی نمیتونه بگه
برای مثال این رو گفتم
پس ایران که قانون کپی رایت نداره چطور شکایت کنید
این امور در کل تو دنیا با وجدان کاری پیش میره
از نظر بنده هم ریپ کردن قالب ایرانی توسط یک ایرانی کار خیلی نا پسندی هست
سایت های خارجی رو ریپ کنید مشکل نداره
موفق باشید

vahab00
April 28th, 2013, 17:04
سلام دوست من
راه حل قطعی برای جلوگیری از ریپ نیست
البته یه راه هست اما جلوگیری از ریپ نیست
اون زمان ها که قالب های وبلاگ میساختم حدود 3-4 سال پیش همیشه با این مشکل مواجه بودم
آخرین راه حل که خودم اختراع کرده بودم8-} این بود که تو تگ اصلی سایت یعنی بین جداسازی مثلا بخش سایدبار و پست ها چند تگ کلیدی به همراه div رو میگرفتم
توشون کپی رایت خودم رو میذاشتم و با جاوا اسکریپت کد میکردم
روش کد گذاری به شکلی هست که به هیچ وجه امکان دیکد وجود نداره
و اگه قالب هم ریپ شه کاربر نمیتونه کپی رایتتون رو پاک کنه چون اگه اون کد جاوا رو پاک کنه قالب به هم میریزه
پس یا کپی رایت یا قید قالب رو بزن
خب این روش جالبی هست
اما الان خودم تمام قالب هامو اپن سورس میدن و اگه از دوستان و کاربران بپرسید خیلی وقت ها شده میپرسند از کجا میتونم کپی رایت رو عوض کنم که حتی راه حل عوض کردن رو هم خدمتشون ارائه میدم
بنظرم شما کاری نکنید
همه این ها برمیگرده به تربیت خانوادگی شخص و اینکه چقدر به حقوق دیگران احترام میذاره
من نمیگم ریپ مساوی با ***ی میگم اگه ریپ هم میکنیم برای کار دیگران ارزش قائل بشیم
یک کپی رایت ساده حفظ کردن کار سختی نیست اما به من طراح این امید رو میده که خوشحال باشم کسی که ریپ کرده داره با کپی رایت لاقل استفاده میکنه و منو به عنوان طراح اصلی معرفی میکنه و همین باعث دلگرمی من طراح میشه
به هر حال با داد و بیداد چیزی دست نمیشه و پلیس فتا هم نمیتونه کاری کنه چه بسا شخصا دیدم طرف قالبو طراحی کرده کسی ریپش کرده و بعد از شکایت پلیس فتا حتی ریپر مدعی هم شده :-<
توصیه من اینه ک یه بخش تو سایتتون بسازید و سایت هایی که از شما ریپ میکنن رو معرفی کنید لاقل به این حالت دوستان میفهمند که قالب شما اصلی هست
به هر حال من نظر خودمو گفتم
براتون بهترین ها رو آرزو میکنم
یا حق

netmelli
April 28th, 2013, 18:58
سلام دوست من
راه حل قطعی برای جلوگیری از ریپ نیست
البته یه راه هست اما جلوگیری از ریپ نیست
اون زمان ها که قالب های وبلاگ میساختم حدود 3-4 سال پیش همیشه با این مشکل مواجه بودم
آخرین راه حل که خودم اختراع کرده بودم8-} این بود که تو تگ اصلی سایت یعنی بین جداسازی مثلا بخش سایدبار و پست ها چند تگ کلیدی به همراه div رو میگرفتم
توشون کپی رایت خودم رو میذاشتم و با جاوا اسکریپت کد میکردم
روش کد گذاری به شکلی هست که به هیچ وجه امکان دیکد وجود نداره
و اگه قالب هم ریپ شه کاربر نمیتونه کپی رایتتون رو پاک کنه چون اگه اون کد جاوا رو پاک کنه قالب به هم میریزه
پس یا کپی رایت یا قید قالب رو بزن
خب این روش جالبی هست
اما الان خودم تمام قالب هامو اپن سورس میدن و اگه از دوستان و کاربران بپرسید خیلی وقت ها شده میپرسند از کجا میتونم کپی رایت رو عوض کنم که حتی راه حل عوض کردن رو هم خدمتشون ارائه میدم
بنظرم شما کاری نکنید
همه این ها برمیگرده به تربیت خانوادگی شخص و اینکه چقدر به حقوق دیگران احترام میذاره
من نمیگم ریپ مساوی با ***ی میگم اگه ریپ هم میکنیم برای کار دیگران ارزش قائل بشیم
یک کپی رایت ساده حفظ کردن کار سختی نیست اما به من طراح این امید رو میده که خوشحال باشم کسی که ریپ کرده داره با کپی رایت لاقل استفاده میکنه و منو به عنوان طراح اصلی معرفی میکنه و همین باعث دلگرمی من طراح میشه
به هر حال با داد و بیداد چیزی دست نمیشه و پلیس فتا هم نمیتونه کاری کنه چه بسا شخصا دیدم طرف قالبو طراحی کرده کسی ریپش کرده و بعد از شکایت پلیس فتا حتی ریپر مدعی هم شده :-<
توصیه من اینه ک یه بخش تو سایتتون بسازید و سایت هایی که از شما ریپ میکنن رو معرفی کنید لاقل به این حالت دوستان میفهمند که قالب شما اصلی هست
به هر حال من نظر خودمو گفتم
براتون بهترین ها رو آرزو میکنم
یا حق

روش آقا وهاب هم تایید میشه
روش خوبی هست