PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره اجرا کردن برنامه c# روی هاست ویندوز

jamal
April 27th, 2013, 22:37
سلام دوستان

سوالی داشتم در مورد اینکه آیا روی هاست های اشتراکی ویندوز میشه یک نرم افزار رو که به زبان C# نوشته شده رو اجرا کرد؟
فعلاً تو زمینه هاست ویندوز اطلاعاتی ندارم!

این برنامه فشار زیادی رو به سرور نمیاره و پهنای باند زیادی رو هم صرف خودش نمیکنه و نیازی هم به نصب نداره (به صورت Portabale اجرا میشه).
در اصل این یک نرم افزاره که روی رایانه‌ی خودم کار میکنه ولی میخام روی یک هاست اجراش کند چون با اینترنت کار داره
از اون بر هم نمیخام هزینه هاست سنگی بدم.

ممنون میشم منو راهنمایی کنید تا مشکلم برطرف بشه....
pakradm
April 28th, 2013, 01:10
باید با سرویس دهنده میزبانی وب خود صحبت کنید
بعضی از سرویس دهندگان با دریافت هزینه این نرم افزار را بر روی سرورشان بارگذاری می کنند

jamal
April 28th, 2013, 10:33
تشکر بابت جوابتون
یعنی من میتونم این برنامه رو که گفتم به صورت قابل حمل است رو روی سرورهای اشتراکی ویندوز اجرا کنم، اگر هاستیگ بذاره...

در ضمن این سوال برام پیش اومده که میشه روی سرور مجازی ویندوز دسکتاپ یا معمولی نصب کرد؟ مثل XP یا Seven !!

pakradm
April 28th, 2013, 10:55
بله ، مشکلی نیست
فقط یه نکته... در هاست اشتراکی مدیر سرور باید نرم افزار شما را اجرا کند!!!

elementary
June 16th, 2014, 17:18
باید اول دید نرم افزار شما به چه صورت است !!! اگر به صورت ترمینال باشد و سطح دسترسی ادمین نخواهد میشه روی هاست اجراش کرد ولی اگر رابط گرافیکی داشته باشد باید ادمین سرور اجراش بکنه

دربعضی موارد هم همون رابط گرافیکی رو میشه روی سرور اجرا کرد یک اسکریپت کامند لاین نصب کنید و اسم فایل رو درونش بنویسید نرم افزار اجرا میشود