PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشارکت در پروژه عظیم خدمات الکترونیک

unknownlive2
February 11th, 2010, 13:30
با سلام.
بنده قصد راه اندازی یک سری مجموعه سایت دارم که قابلیت های مختلفی دارم مثلا بخش های اموزشی ، و ... که در حال تهیه داکیومنت های ان هستم که بعد شرح کامل ان را می دهم در بخشی از سایت قراره امکاناتی همچون اپلود سنتر خاص،جامعه مجازی،میکروبلاگ،هاست رایگان (حجم کم(تبلیغاتی)) ارائه بشه بخش ویژه استفاده از سیستم عامل انلاینه که کاربر می تونه زندگیش را توش بچرخونه با حجم کم حالا من دارم یک گروه بزرگ تشکیل می دم و ثبت شرکت هم شاید بکنم شاید هم به خاطر مالیات و .. نکردم فعلا در حال ایجاد اسنادی برای ساختار ان هستم این سایت بزرگ نیاز به سرورهای قدرت مندی است البته رو این سایت تبلیغات بسیار زیاد میشه و در مدت زمان کم بزرگ میشه بعد می خواستم ببینم کسی حاظر به تامین این سرور ها به عنوان اسپانسر میشه؟مزیت فرد اسپانسر اینه که در هر بخش تبلیغ ان جزو تبلیغات اصلی می باشد.در زیر سایت همیشه نام ان به عنوان تامین کننده می باشد،و در قسمتی که هاست رایگان تبلیغاتی می دهیم بخش فروش هاست را داریم که کل حق امتیاز ان را به اسپانسر می دهیم.به تمامی کاربران در پروفایل انها تمامی اطلاعیه های از سمت اسپانسر را می دهیم و در اینده اگر اسپانسر خواست حق امتیاز ان را می خریم البته من اسناد کار را بعد از تهیه ارائه می دم تا بدونید کار همینطوری نیست و رو تبلیغاتش برنامه ریزی شده .باید هرچه سریع تر راه اندازی بشه من دوستانی دارم بیکار با معلومات بالا و اینترنت پرسرعت که با موافقت قرار شده روش کار کنن توجه داشته باشین تبلیغ شما ارائه میشه به عنوان اسپانسر و حامی(یک لینک در کنار صفحه با بنر) و در پایین صفحه و حق امتیاز فروش هاست و لینک به صفحه شما و دادن اطلایه شما به کاربران ما و مزیت های دیگه مثلا در دانلود ها بر روی عکس ها برچسب شما زده میشه و ... حالا هرکسی تمایل داره فعلا اماده همکاری بده تا بنده هم بقیه چیز ها را درست کنم کار به اینصورته که شما باید سروری اختصاصی را واگذار کنید و بعد ما هم طبق یک تعهد نامه به مدت زمان واگذاری شده برای تبلیغات شما قرار داد می بندیم (از زمان راه اندای)و هر وقت سرور ها تمدید شدند بازهم قرار داد همکاری ما تمدید میشه انشا اللاه هر دو سود خواهیم کرد و به یکی از چند سایت برتر فارسی زبان در 1 سال تبدیل خواهیم شد اما شما هم باید به ما وقت بدهید اما این را هم بدونید کار حساب شده شروع مشه هم شما به ما تضمین می دهید هم ما به شما

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------

دانش و کار و گشترش از من،سرور از شما، سود برای هر دو.ما سود خودمون را از طریق تجارت الکترونیک می کنیم شما هم از طریق تبلیغات ببینید این سایت به زودی زود بزرگ میشه چون خدمات رایگان و خوب و مهندسی شده و برای نیاز جامع می ده البته خدماتی که باعث فیلتر و ... سایت بشه نه !!!!من می خواستم از طریق فروش هاست و نمایندگی سود کنم اما دیگه با دادن این طرح حق امتیاز را به اسپانسر می دم کامل

unknownlive2
February 11th, 2010, 17:55
دوستان خودتون می دونی تبلیغ در یک سایت هزینه ای بالغ بر 150 هزار تومان دارد اگر سایت مناسبی باشد اما شما با این سرمایه گذاری تبلیغ خود را ارزان تر کرده اید در ضمن در اینده برای خرید سرور از شما هم اقدام می شود و نمایندگی شما را هم خواهم گرفت من می خواهم پول اولیه را تمام صرف تبلیغات کنم تا اینکه هزینه سرور کنم اگر پیشنهادی هست لطفا بدهید(حداکثر نوع سروری که می توانید در اختیار بگذارید) البته شایان ذکر است که قبل از دریافت سرور از شما برای شما یک قرار داد کاری پست خواهد شد که طبق ان ما متعهد خواهیم گشت در صورت دریافت سرور از شما قانونا ما باید تبلیغ های شما را در سایت گذاشته و همچنین فروش هاست ما ز شما باشد و شما ابتدا ان را امضا کرده و یکی از دو نسخه را برای ما ارسال و سپس سرور را راه اندازی می کنید(برای تضمین کار.)در ضمن فروش هاست برای کار تجاری از پلن های شما استفاده می شود که برای انها به شما پول خواهیم داد بدین صورت که ما یک پلن فروش حجمی از شماخواهیم گرفت و به صورت درصدی برای شما می فروشیم.با تشکر

unknownlive2
February 12th, 2010, 13:31
اگه کسی از این پیشنهاد خوشش نیمده و استقبال نکرده حتی حاظر به شراکت هم هستم یعنی این که نیمی از هزینه های بالغ بر تبلیغات (سود) برای تهیه کننده سرور باشد.

amiri113
February 12th, 2010, 15:55
اصولا جزب اسپانسر به اين راحتی ها نيست که شما بگيد و بقيه هم سريع موافقت کنن!
نيازمند شناخت طرفين و داشتن جزئيات کامل از طرح هستش!
دوست داشتيد جزئيات بيشتر رو پيغام خصوصی کنيد.
البته با document های کامل و توضيحات مستند.

با تشکر
علی امیری

unknownlive2
February 12th, 2010, 18:21
خوب امیر جان من هم همین را گفتم . گفتم هر کی اسناد را می خواد بگه حالا برات یه پیش نمایش اون را می فرستم.

unknownlive2
February 12th, 2010, 23:32
دانلود اسناد (http://www.easy-share.com/1909275564/big internet project.pdf)