توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب 5.1vspher web client
mohamad2314
April 27th, 2013, 19:35
با سلام خدمت تمام اعضای webhosting
من پنل تحت وب vm روی 2008r2 را نصب کردم ولی وقتی میخوام سرور را داخلش معرفی کنم با ارور زیر مواجه میشم لطفا دوستان راهنمایی بفرمایید. (ورژن esxi که ر.ی سرور هست و webclient هر دو 5.1 هست)
VMware ESX and VMware ESXi hosts are not supported with vSphere Web Client 5.1.0.
12763
nginxweb
April 27th, 2013, 19:43
پاسخ شما در لینک زیر می باشد:
Registering a vCenter Server 5.0.x system with the vSphere 5.1 Web Client | VMware Support Insider - VMware Blogs (http://blogs.vmware.com/kb/2012/09/registering-a-vcenter-server-5-0-x-system-with-the-vsphere-5-1-web-client.html#.UXvqZkq87Q0)
بصورت فیلم موجود است که چطور vcenter و vsphere رو رجیستر نماییم
mohamad2314
April 27th, 2013, 19:52
ممنون از پاسختون منم از رو همین فیلم ریجستر میخواستم بکنم موقع ریجیستر کردن ارور زیر رو میده عکس هم ضمیمه کردم
VMware ESX and VMware ESXi hosts are not supported with vSphere Web Client 5.1.0.
mohamad2314
April 27th, 2013, 20:15
دوستان کسی به این مشکل بر نخورده؟
MagicVps.Com
April 27th, 2013, 20:48
با سلام خدمت تمام اعضای webhosting
من پنل تحت وب vm روی 2008r2 را نصب کردم ولی وقتی میخوام سرور را داخلش معرفی کنم با ارور زیر مواجه میشم لطفا دوستان راهنمایی بفرمایید. (ورژن esxi که ر.ی سرور هست و webclient هر دو 5.1 هست)
12763
ممنون از پاسختون منم از رو همین فیلم ریجستر میخواستم بکنم موقع ریجیستر کردن ارور زیر رو میده عکس هم ضمیمه کردم
دوستان کسی به این مشکل بر نخورده؟
نیازی به این کار نیست موقع نصب پسوردی که بهشون دادین پنل وب و وی سنتر بهم ارتباط داده شدن
شما فقط کافی هست داخل وی سنتر سورهاتون ادد کنید
کاری به این خطا نداشته باشید
بعداز اضافه کردن سرور ها داخل وی سنتر
دسترسی لازم بدین به کابر کاربر میتونه براحتی وصل بهش مشکلی بود باز هم بفرماید که راهنمایی کنم
mohamad2314
April 27th, 2013, 22:46
با تشکر از magicvps عزیز از کدوم قسمت وی سنتر سرور هارو اضافه کنم؟ چون طبق فیلم های موجود تا ریجستر نشه مرحله بالا چیزی نمیزاره vcenter اضافه کنیم
MagicVps.Com
April 27th, 2013, 23:51
با تشکر از magicvps عزیز از کدوم قسمت وی سنتر سرور هارو اضافه کنم؟ چون طبق فیلم های موجود تا ریجستر نشه مرحله بالا چیزی نمیزاره vcenter اضافه کنیم
دوست عزیز وی سنتر جدا هست پنل تحت وب هم جدا
شما بصورت نرمال و معمول همنطور یکه همیهش ادتجام میدن ادد هاست میزندی بعد هم سور و رنظر مشخصاتش میزنید و ادد میشه
در نحایت اگرپنل تحت وب هم بخواهید از توی ایزو ویسنتر فایل پنل تحت وب نصب مکنید و مشخصات سرور و پسوردی که موقع نصب وی سنتر دادین ازتون میگره و این دوتا بهم وصل میشن
mohamad2314
April 28th, 2013, 02:04
باز هم تشکر بخاطر پاسختون کاری که من انجام دادم بصورت زیر بوده هرجاش اشتباه بوده ممنون
راهنمایی کنید ۲۱.نصب vcenter signeon نصب vspher webclient پکیج دیگهبایدنصب کنم که بتونم وارد vcenter شم یا منظور شما vcentri هست که وقتی بایوزر ادمین وارد وب کلاینت میشیم ؟در انجا قرار دارد
Sent from my ASUS Transformer Pad TF300TG using Tapatalk HD
MagicVps.Com
April 28th, 2013, 02:11
بجای نصب تک تک یه گزینه داره همون اول سمپل اینستال اون بزنید کلهی موادر مورد نیاز نصب میشود بعداز اتماl در نحایت VMware vSphere Client را نصب کنید اگر پنل تحت وب هم نیاز دارید vspher webclien را نصب کنید
درنحایت موقع نصب vspher webclien از شما یزورپسورد وی پی اسی که وی سنتر نصب شده + پسو.ردی که همون ابتدا موقع نصب وی سنتر داده بودیمن از شما میگره و کار تمام هست
بعد سروها را داخل وی سنتر ادد مکنید و سطح دسترسی تعریف مکنید بار یکرابر یکه میخواهدی بهش پنل بدین
mohamad2314
May 4th, 2013, 19:22
بجای نصب تک تک یه گزینه داره همون اول سمپل اینستال اون بزنید کلهی موادر مورد نیاز نصب میشود بعداز اتماl در نحایت VMware vSphere Client را نصب کنید اگر پنل تحت وب هم نیاز دارید vspher webclien را نصب کنید
درنحایت موقع نصب vspher webclien از شما یزورپسورد وی پی اسی که وی سنتر نصب شده + پسو.ردی که همون ابتدا موقع نصب وی سنتر داده بودیمن از شما میگره و کار تمام هست
بعد سروها را داخل وی سنتر ادد مکنید و سطح دسترسی تعریف مکنید بار یکرابر یکه میخواهدی بهش پنل بدین
باتشکر از magic vps اقا ما ازقسمت سیپل اینستال اینبار نصب کردیم حال از کدام قسمت باید سرور اختصاصی توی vcenter اد کنیم؟
MagicVps.Com
May 5th, 2013, 03:05
باتشکر از magic vps اقا ما ازقسمت سیپل اینستال اینبار نصب کردیم حال از کدام قسمت باید سرور اختصاصی توی vcenter اد کنیم؟
نصب وقتی کامل بشه و تمام بشه
باید ران کنی وی سنتر را بعداز اینکهخ ران شد ادد دیتا سنتر بزنید و یک اسم انتخاب کنید
بعد که دیتا سنتر اسم دادین بعدش راست کلیک کنید و بعدش ادد هاست ایندفعه بزنید و پیج بعدی که میاد مشخصات ایپی و یزوروپسورد لوگین به سرور میزنید و بعداز چند ثانیه سرور داخل وی سنتر ادد میشود
مشکلی بود بگید