سلام دوستان؛
برای هاستینگ سرور میخوام تهیه کنم، لطفا اگه ممکنه جواب این 2 تا سوال رو بدین: ممنون
1 - بهترین دیتاسنتر اروپا برای این کار کدومه؟
2 - بهترین دیتاسنتر آمریکا برای این کار کدومه؟
چرا؟!
(دقت کنید که هزینه اصلا مهم نیست)
TARIMEHR
April 27th, 2013, 18:47
آمریکا = ایکس ال هاست
اروپا ovh
پینگ مناسب و کیفیت سخت افزار
البته ovh پشتیبانی خیلی ضعیفی داره
mehrshad.ho
April 27th, 2013, 18:49
اروپا : hetzner - ovh
Azarin Web
April 27th, 2013, 18:59
xlhost توی آمریکا بهترینه؟ colo4 یا دیتاسنترهای دیگه اش چطور هستن؟
TARIMEHR
April 27th, 2013, 19:04
نمیشه گفت بهترین
اما جز بهترین ها هست
دیتاسنترهای قدرتمند تر و گرون قیمت تری هم هستن
مثل سافت لایر
Azarin Web
April 27th, 2013, 19:10
گفتم که قیمت مهم نیست، فقط بهترین رو میخوام، الان از نظر شما در اروپا و آمریکا بهترین دیتاسنتر کدومه؟ (بدون توجه به هزینه)
shingo
April 27th, 2013, 19:10
بهترین و با کیفیت ترین سرورها دیتاسنترهای OVH در اروپا و امریکا
Xlhost دیتاسنتر با مدیریت ایرانی و خوبی در امریکا هستش ولی با کمپانی مثل ovh که یزرگترین دیتاسنتر اروپا رو داره و تو بیشتر از 10 کشور دنیا دیتاسنتر و دفتر داره قابله مقایسه نیست
i-whost
April 27th, 2013, 19:13
colo4 کیفیت خوبی داره سعی کنین مستقیم خریداری کنین قبلا توسط واسطه خریداری کردیم متوجه شدیم از سرو ته سرور زدن سرور 300 روز روشن داده بودن با 4 ای پی کمتر 4tb ترافیک کمتر! هزینه هر 1tb ماهانه 50$ هست. اسم اگر خواستید پ.خ بدید اطلاع بدیم تا دچار مشکل نشید :) مستقیم خواستید با حساب paypal بانکی آمریکا برای شما تهیه میکنیم 10% تخفیف برای تمام سرورها
hostarya
April 27th, 2013, 19:14
گفتم که قیمت مهم نیست، فقط بهترین رو میخوام، الان از نظر شما در اروپا و آمریکا بهترین دیتاسنتر کدومه؟ (بدون توجه به هزینه)
به نظر بنده :Xlhost
و در اروپا :ovh
;)
بگم که colo4 هم بهتره
چون شما که محدودیت هزینه کردن ندارین :دی
gar3na
April 27th, 2013, 19:23
پیش نهاد من ار اروپا myloc هست و ovh
myloc پشتیبانی قوی دارد و هم کیفیت و پورت واقعی.
Azarin Web
April 27th, 2013, 19:25
خوب الان بین colo4 و ovh کدوم بهتره؟
(یه سوال دیگه هم اینکه این دو تا دیتاسنتر از hetzner 100% بهتر هستن دیگه؟)
ممنون
pourya74
April 27th, 2013, 19:28
هم از xl host سرور داشتم هم از redstation
جفتشون سخت افزار و شبکه قوی دارن :67:
پارس وی پی اس
April 27th, 2013, 19:29
دوستان کاش دلیل ادعای خود رو هم بفرمایند.
من هم یه مدتی هست که با دیتاشک کار میکنم و فوق العاده راضی هستم.هم از پشتیبانیش و هم از کیفیت سخت افزار و پورت
Azarin Web
April 27th, 2013, 19:40
+ اگه هم کسی درباره leaseweb و softlayer نظری داره حتما بگه
shingo
April 27th, 2013, 19:43
12 سرور از لیزوب داریم
کیفیت سرورهای سری 100 ترابایت واقعا فوق العادس.پشتیبانی هم کمتر از 5 دقیقه بهتون جواب میدن
مشکل ابیوز به دلیل لوکیشن هلند خیلی کم هست
Mehran18
April 27th, 2013, 19:49
اروپا : hetzner - سخت افزار قوی - شبکه قوی - پشتیبانی خوب
آمریکا : XLhost که جای خود دارد ، ولی دیتا سنتر Choopa من سرور داشتم ، شبکه ی واقعا قوی ! پورت های واقعا اختصاصی میدن ! سخت افزاری عالی ، پشتیبانی هم خیلی خوب بود .
موفق باشید.
a/\/\ir
April 27th, 2013, 20:00
اروپا رد استیشن هم خوبه!
آمریکا هم ایکس ال هاست و سینگل هاپ
Azarin Web
April 27th, 2013, 20:11
colo4 - ovh - leaseweb
بین اینا موندم، تا جایی که فهمیدم این 3 تا بهترین دیتاسنترها هستن.
Mehran18
April 27th, 2013, 20:18
اگه فقط بین این 3 تا برای هاستینگ میخواید leaseweb بهترین گزینه هست ،
برای مجازی سازی هم ovh میمیره برای این کار !
shingo
April 27th, 2013, 20:18
اکه برای هاستینگ میخواید چون کارتون حساس هست و باید کاملا پاسخگو باشید دیتاسنتر ovh به دردتون نمیخوره چون به محض اینکه فهمیدن سرور از داخل ایران مدیریت میشه سرور رو ترمینیت می کنن بدون هیچ هماهنگی و ریفاند
تجربه کار با colo4 رو هم نداشتیم
شرایط لیزوب رو هم که خدمتتون عرض کردم هیچ مشکلی هم با ایرانی ها ندارند ما هم ریسلرشوم رو داریم میتونیم 10 درصد زیر قیمت دیتاسنتر سرور موردنظرتون رو خریدازی کنیم
irpowerweb و i-whost از colo4 سرور داشتن و irpowerweb هنوزم از colo4 سرور داره، ولی از دوستانی که با این دیتاسنتر کار کردن خوشحال میشم بیان و با leaseweb مقایسه اش کنن. بین این 2 موندم الان!
با تشکر
pourya74
April 27th, 2013, 21:04
اکه برای هاستینگ میخواید چون کارتون حساس هست و باید کاملا پاسخگو باشید دیتاسنتر ovh به دردتون نمیخوره چون به محض اینکه فهمیدن سرور از داخل ایران مدیریت میشه سرور رو ترمینیت می کنن بدون هیچ هماهنگی و ریفاند
تجربه کار با colo4 رو هم نداشتیم
شرایط لیزوب رو هم که خدمتتون عرض کردم هیچ مشکلی هم با ایرانی ها ندارند ما هم ریسلرشوم رو داریم میتونیم 10 درصد زیر قیمت دیتاسنتر سرور موردنظرتون رو خریدازی کنیم
موفق باشید
:53:
ضمن تایید گفته های آقای خدایی ،
شما اگه از لیزوب استفاده کنید و هارد اس اس دی سفارش بدید چیز توپی میشه . پهنای باندشم پرمیوم هست و کیفیت بالایی داره . پینگ هم نزدیک ترین به ایران هست .
برای هاست دانلود هم میتونید از سرور های 100 ترابایت استفاده کنید .
AvalinHost
April 27th, 2013, 21:46
سلام
بهترین و یا بدترین وجود نداره.
شما با توجه به هزینه ای که میخواهید بکنید میتونید دیتاسنتر انتخاب کنید.
قبلش حتما در google یک review ازش بگیرید.
موفق باشید.
Azarin Web
April 27th, 2013, 22:20
مشکل هزینه ندارم، برای همین میگم بهترین دیتاسنتر کدومه؟.
در ضمن من منتظر بودم که خیلی ها redstation رو پیشنهاد بدن، ولی نمیدونم چرا کسی از این دیتاسنتر نظری نداد؟ مشکل خاصی داره این دیتاسنتر؟ خوب نیست برای کار من؟
shingo
April 27th, 2013, 22:32
رداستیشن هم کیفیت بالایی داره اما رو ارسال میل بیش از حد حساس هست و محدودیت های خاص خودش رو داره.وگرنه تمام سرورها و تجهیزیاتش مارک گرون dell هست و کیفیت سخت افزار هاشون تقریبا تو بهترین سطح هستش
بیشتر بری مجازی سازی و سایت های دانلود اپلود مناسب هست
Parti_Baz
April 27th, 2013, 22:58
یعنی uk2.net هیچی دیگه ؟
به نظر من اروپا uk2
امریکا xlhost & singlehop
vistaperes
April 27th, 2013, 23:00
یعنی uk2.net هیچی دیگه ؟
به نظر من اروپا uk2
امریکا xlhost & singlehop
softlayer هم اضافه کنین پس
MehrganWeb
April 28th, 2013, 13:36
سلام دوست عزیز یه اطلاعاتی در مورد دیتاسنتری که دوستان معرفی کردند بدم بهتون
برخی از دیتاسنتر های اروپایی
1- Hetzner - GR
دیتاسنتر آلمانی هتزنر ، مشتریانی ایرانی زیادی داره و کیفیت خوبی برای هاستینگ ( قیمت ارزون . شبکه عالی . سخت افزار های مناسب . پشتیبانی موفق ) داره از بهترین شرایط این دیتاسنتر میتوان به پینگ فوق العاده عالی این دیتاسنتر اشاره کرد که در بهترین حالت نت ایران و سرعت ایده ال 140 تا 230 پینگ میده به شما
اما خوب بعد از یه سری مشکلاتی که برخی از شرکت ها ، گروه ها و سایت های ارائه دهند خدمات میزبانی وبی که سرور های آن ها در آلمان میزبانی میشد ، برای مشتریانشان پیش آوردند ، اکثر وب مستران از این دیتاسنتر متنفرند ولی خوب نمیدانند مشکل را میزبانشان به وجود آورد نه دیتاسنتر. ابیوز هایی هم که ممکنه براتون ارسال بشه عبارت اند از :
- > 1- اسپم
- > 2- اتک ( حمله )
- > 3- Child p0rn
- > 4- کپی رایت ( 30 تا 40 درصد ) ( طبق تجربه )
---------
2- LeasWeb - HL
دیتاسنتر هلندی لیزوب
دیتاسنتر شناخته شده در بین وب مستران ایرانی و خارجی و کیفیت فوق العاده حرفه ای ، پینگ عالی ، پشتیبانی موفق
بهترین گزینه برای میزبانی وب سایت های ایرانی بر روی این دیتاسنتر هستش ، از بهترین گزینه برای میزبانی این دیتاسنتر میتوان به وارز ( پوزش ) بودن این دیتاسنتر اشاره کرد
ارسال ابیوز در موارد زیر
- > 1- اسپم
- > اتک ( حمله )
- > Child P0rn
-----------------------------
3- Red Station -EN
دیتاسنتر انگلیسی رد استیشن
دیتاسنتر فوق یکی از بهترین دیتاسنتر های مطرح در جهان ای تی است
این دیتاسنتر با استفاده از بهترین سخت افزار های فوق العاده با کیفیت و گرون DELL تونسته خودشو توی دل وب مستران و مدیران شرکت های ارائه دهند خدمات سرور مجازی جا کنه .
این دیتاسنتر به دلیل قیمت نسبتا بالایی که نسب به سایر دیتاسنتر ها داره برای ارائه خدمات میزبانی وب توصیه نمیشه و به دلیل قیمت بالا اکثر شرکت ها از پس مخارج این سرور بر نمیان
شبکه فوق العاده حرفه ای این دیتاسنتر یکی دیگر از مهمترین گزینه ها برای خرید مناسب ترین سرور برای مجازی سازی شناخته میشود
اما متاسفانه این دیتاسنتر که کمی اخیر به دلیل مشکلاتی که در کشور انگلستان بر سر بورس ای تی پیش امد 2 تا 9 ماه دچار بحران مالی بزرگی شده بود .
اما با تدابیر حرفه ای مدیران این دیتاسنتر هنوز هم قدرت همیشگی خود را دارد
یکی دیگر از بهترین گزینه های خرید از این دیتاسنتر پشتیبانی همیشه پاسخگو این دیتاسنتر است
ارسال ابیوز در شرایط زیر
- > 1- اسپم واقعا حساس حتی به سوسپند سرور میرسه
- > 2- اتک ( حمله )
- > 3- Child p0rn
- > 4- کپی رایت ( 90 تا 100 درصد ) ( طبق تجربه )
----------------------------
5- OVH -Fr
دیتاسنتر فرانسوی او وی اچ
دیتاسنر OVH یکی دیگر از دیتاسنتر های موجو در اروپا و در کشور فوق العاده پیشرفته فرانسه قرار دارد
این دیتاسنتر یکی دیگر از دیتاسنتر های با کیفیت بالا ست
یکی از مهمترین ویژگی های این دیتاسنتر علاوه بر قیمت مناسب استفاده از لوکیشن های مختلف در برخی از نقاط جهان است
اما متاسفانه این دیتاسنتر از پشتیبانی پاسخ گویی و حرفه ای مانند سایر دیتاسنتر ها برخوردار نیست
این دیتاسنتر هم برای هاستینگ پیشنهاد میشود هم برای مجازی سازی ، استفاده از بهترین قطعات و سخت افزار هایی مانند پردازنده های قدرتمند Intel Xeon کاری کرده است که مشتریان این دیتاسنتر زیاد در مورد پشتیبانی بی کیفیت این دیتاسنتر احساس نارضایتی نکنند
ارسال ابیوز در شرایط زیر
- > 1- اسپم
- > 2- اتک ( حمله )
- > 3- Child p0rn
- > 4- کپی رایت ( 60 تا 90 درصد )
-------------------------
دیتاسنتر های قاره آمریکا
1- XL Host - USA
دیتاسنتر آمریکایی ایکس ال هاست
دیتاسنتر قدرتمند فوق یکی از بهترین و پر طرفدار ترین دیتاسنتر های امریکایی در ایران و سراسر جهان است
هر چند کشور ایالات متحده امریکا کشور ج.ا ایران را زیر فشار تحریم قرار داده است اما خوشبختانه مدیر عامل این دیتاسنتر جناب سعید خرازی زیاد به این قانون توجهی ندارد
کیفیت این دیتاسنتر زبان زد همگان است ، XLhost یکی از موفق ترین دیتاسنتر های موجود در جهان دارای پشتیبانی کاملا حرفه ای و قدرتمند است که طعم یک میزبانی بی دردسر را هم برای خریداران سرور و هم مشتریان هاستینگ از سرور های این دیتاسنتر را به ارمقان آورده است
استفاده از سخت افزار های بسیار بسیار قدرتمند ، پشتیبانی دائمی و حرفه ای ، شبکه عالی و ... در این دیتاسنتر ، باعث شده است که مشتریان این مجموعه عظیم ای تی جهان هیچ گاه دچار مشکل نشود و تا اکنون به خاطر ندارم شخصی ، شرکتی یا گروهی در مورد این دیتاسنتر اعتراض کند ...
این دیتاسنتر برای میزبانی وب سایت و ارائه سرور مجازی باکیفیت مناسب است ...
تجربه کار با این دیتاسنتر یکی از بهترین تجربه های تاریخ کاری بنده است که هرگز ان را فراموش نخواهم کرد
ارسال ابیوز در شرایط زیر
- > 1- اسپم
- > 2- اتک ( حمله )
- > 3- Child p0rn
- > 4- کپی رایت ( معمولی )
----------------------------
2- YesUP Ca
دیتاسنتر کانادایی یس آپ
دیتاسنتر یس آپ یکی از بزرگترین و با کیفیت ترین دیتاسنتر های جهان است
این دیتاسنتر الارقم دیگر دیتاسنتر مشکلی با مشتریان ایرانی خود ندارد
شرکت های با کیفیت ، قدرتمند و غول های هاستینگ ایران مانند (( ایران هاست . کام )) (( هاست دی ال . کام )) و.... از این دیتاسنتر نسبتا گران قیمت استفاده میکنند
شبکه قوی ، استفاده از سخت افزار های مناسب و پشتیبانی قدرتمند و همیشه پاسخگو این دیتاسنتر ، لذتی فراموش نشدنی را برای وب مستران و مشتریان این دیتاسنتر فراهم آورده است
متاسفانه شرکت ما ( مهرگان وب )(ایران کلاودز ) (http://mehrganweb.com) هنوز به این سطح نرسیده که بتوانیم از کیفیت این دیتانستر بهره مند شویم
(پوزش به دلیل قوانین ) این دیتاسنتر نسبتا وارز است و زیاد به کپی رایت پایبند نیست
ارسال ابیوز در شرایط زیر
- > 1- اسپم
- > 2- اتک ( حمله )
- > 3- Child p0rn
- > 4- کپی رایت ( 1 تا 5 درصد )
متاسفانه یا خوشبختانه با دیگر دیتاسنتر های آمریکا و اروپایی کار نکرده ام و اطلاعاتی در مورد ان ها ندارم
امیدوارم اطلاعات فوق کمکی به شما کرده باشد
نویسنده : امیر علی خسرویان (مهرگان وب ( ایران کلاودز)) (http://mehrganweb.com)
به امید روزی که دیتاسنتر های ایرانی هم در سطح جهان مطرح شوند
shingo
April 28th, 2013, 14:26
تمامی فرماشات درست هست و تایید میشه
فقط راجبه این جمله یه توضیحی بدم
هر چند کشور ایالات متحده امریکا کشور ج.ا ایران را زیر فشار تحریم قرار داده است اما خوشبختانه یکی از مدیران این دیتاسنتر جناب سعید خرازی زیاد به این قانون توجهی ندارد
جناب سعید خرازی فاندر و مدیرعامل این دیتاسنتر امریکایی هست تقریبا 40 درصد کارمندهاشون هم ایرانی هستند
InterServer.ir
April 28th, 2013, 14:38
YesUP تائید میشه واقعا راضی هستم uptime 100% هستش تا الان که از سرورهاشون استفاده کردم
سرور میزبانیم تو این دیتا سنتر هست امنیت سرور ها هم در حد بالایی هست از جمله لوگین نشدن مستقیم روت که باعث میشه کسی پسورد روت رو هم داشت نتونه بدون داشتن یوزر و پسورد دوم به ssh لوگین کنه !
در مورد امنیت سرور هاشون تا این حد حساس هستند!
MehrganWeb
April 28th, 2013, 15:39
تمامی فرماشات درست هست و تایید میشه
فقط راجبه این جمله یه توضیحی بدم
هر چند کشور ایالات متحده امریکا کشور ج.ا ایران را زیر فشار تحریم قرار داده است اما خوشبختانه یکی از مدیران این دیتاسنتر جناب سعید خرازی زیاد به این قانون توجهی ندارد
جناب سعید خرازی فاندر و مدیرعامل این دیتاسنتر امریکایی هست تقریبا 40 درصد کارمندهاشون هم ایرانی هستن
تشکر همکار محترم
پس رو ادیت کردم ، چون از چند تن از همکاران شنیدم که ایشون جزءای از هیئت مدیره هستند ماهم نوشتیم اما با فرمایشات شما اصلاح شد چون بنده هم بر این باورم
موفق باشید
ezat1
April 28th, 2013, 15:43
:53:
شما از باب این قضیه مطمئن هستید ؟!
sniper000man
April 28th, 2013, 16:20
با سلام
امریکا سافت لایر سینگل هاپ ایکس ال هاست
کاندا او وی اچ یس اپ هاست
اورپا او وی اچ یو کا 2
تا جایی که از دوستان شنیدم بهتر هستن ، ovh به نظر من پیشنهاد میدم به دلایل زیر البته لوکیشن کاندا جواب دادن به تیکت در کمتر از 2 دقیقه لایسنس سی پنل برای سرور به قیمت 20 دلار پورت هم که نیاز به تعریف نداره به ایمل هم زیاد گیر نمیدن کلا هر دیتا سنتری قوانین خاص خودشو داره که با اون قوانین کار نکنی به مشکل بر میخوری فرقی نمیکنه کجای دنیا باشه او وی اچ هم مثل بقیه دیتا سنتر ها قوانین خودشو داره برای خرید هم با هویت خارجی میتونین خرید کنید البته هویت الکی باشه به مشکل بر میخورین چون بعد از پرداخت هزینه ازتون مدرک میخوان بعد اینکه مدرک فرستادین سرور براتون میفرستن
بقیه دیتا سنتر هارو هم تعریفش از بقیه شنیدم در مورد ovh لوکیشن اورپا و یو کا2 می تونین از یوزر مجیک وی پی اس سئوال کنید سافت لایر و سینگل هاپ کسی از این انجمن نمیشناسم که سرور داشته باشه اما به نسبت قیمت بلایی که دارن کیفیتشون باید خوب باشه ایکس ال هاست هم که مدیریتش ایرانی هست و مورد تایید اما فکر کنم به ایمل حساس باشن میتونین ایمیل بدین از خودشون سئوال کنید راد استیشن به ایمل خیلی حساسه لیز وب رو هم که ازش سرویس نداشتم
با تشکر
shingo
April 28th, 2013, 16:27
شما از باب این قضیه مطمئن هستید ؟!
بله 100 درصد.تحقیق کنید تا حالا بیشتر از 7 -8 سرور همکاران رو ساسپند کردن