توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای vip سایت فیلم و سریال
nima19
April 27th, 2013, 15:11
سلام دوستان فکر کنین میخوام یه سرور بگیرم بعدش بگم چه چیز های برام کانفیگ کنن برای وی ای پی سایت فیلم و سریال
مثلا برای اف تی پی چه چیزی هایی بگم وصل کنن با برای همون اچ تی تی پی بگم چه چیزهایی کانفیگ کنن
هر کانفیگی به نظرتون خوبه بگید ممنون
hamedmj
April 27th, 2013, 15:16
عزیز، اونطوری نمیشه. باید بدی برات اسکریپتش رو نصب و کافنیگ کنن
خواستی در خدمت هستم م.
reza*
April 27th, 2013, 15:51
اول از همه مشخص کنید از چه سیستم عاملی میخواین استفاده کنید . لینوکس یا ویندوز ؟ پیشنهاد من ویندوز سرور 2008 هست .
بعد اگر سرمایه ی درس درمونی دارید و میتونید هزینه کنید تهیه ی اسکریپت vip هست ولی اگر نمتونید بگید براتون IIS نصب و کانفیک کنند که در این صورت لینکا http میشه و خیلی هم مصرفش کمه ( خودم از این روش استفاده میکنم ) یا میتونید FTP نصب و راه اندازی کنید .
nima19
April 27th, 2013, 17:58
اول از همه مشخص کنید از چه سیستم عاملی میخواین استفاده کنید . لینوکس یا ویندوز ؟ پیشنهاد من ویندوز سرور 2008 هست .
بعد اگر سرمایه ی درس درمونی دارید و میتونید هزینه کنید تهیه ی اسکریپت vip هست ولی اگر نمتونید بگید براتون IIS نصب و کانفیک کنند که در این صورت لینکا http میشه و خیلی هم مصرفش کمه ( خودم از این روش استفاده میکنم ) یا میتونید FTP نصب و راه اندازی کنید .
برای اف تی پی چه چیز هایی باید کانفیگ بشه رو ویندوز سرور 2008
ایا اچ تی تی پی هم میشه مثل اف تی پی کاربر ساخت و پوشه ساخت که دیگه لینک درسایت نگذاشت و هر سریال رو فقط ادرس پوشه اش رو داد
nima19
April 27th, 2013, 18:32
nima19
April 27th, 2013, 19:45
دوستان کلا با اف تی پی بلدم کار کنم غیر از فایل زیلا رو سرور چه چیزی باید کانفیگ بشه iis چیزی میخواد یا نه ایا اف تی پی اگه رو سرور اختصاصی باشه افت سرعت داره یا نه چون من الان رو سرور مجازی افت سرعت داشتم شدید
hades_54
April 27th, 2013, 19:50
اصلا کندی سرعت دیده نمیشه,امکان داره منابع شما کم بوده باشه یا اشتراکی باشه
سرور اختصاصی شاید براتون گرون تموم بشه
iis رو به صورت کامل نصب کنید دیگه چیزی نمیخواد ولی برای ساخت اکانت وقت گیره
اسکریپت نصب کنید بهتره به نظرم
yazd-host
April 27th, 2013, 20:20
سلام
چه اسکریپتی باید نصب بشه؟ میشه راهنمایی کنید؟
nima19
April 27th, 2013, 20:44
اصلا کندی سرعت دیده نمیشه,امکان داره منابع شما کم بوده باشه یا اشتراکی باشه
سرور اختصاصی شاید براتون گرون تموم بشه
iis رو به صورت کامل نصب کنید دیگه چیزی نمیخواد ولی برای ساخت اکانت وقت گیره
اسکریپت نصب کنید بهتره به نظرم
یعنی اول iis کانفیگ کنم بعد فایل زیلا نصب کنم با تنها ای ای اس نصب کنم با به تکی فایل زیلا نصب کنم
ببینید اصلا سختی ساخت کاربر رو در نظر نگیر فقط اینکه افت سرعت نداشته باشه متاسفانه چون میخوام سرور اختصاصی بگیرم نمیشه هزینه کنم این ماه
hades_54
April 27th, 2013, 22:20
یعنی اول iis کانفیگ کنم بعد فایل زیلا نصب کنم با تنها ای ای اس نصب کنم با به تکی فایل زیلا نصب کنم
ببینید اصلا سختی ساخت کاربر رو در نظر نگیر فقط اینکه افت سرعت نداشته باشه متاسفانه چون میخوام سرور اختصاصی بگیرم نمیشه هزینه کنم این ماه
بله اول باید iis رو کامل نصب کنید و برای راحتی یه دامنه یا ساب دامنه بهش اضافه کنید
بعدش میتونید اجازه خوندن فایل هارو فقط به کسانی که اکانت دارن بدید و اکانت بسازید
از نظر کندی سرعت خیالتون راحت باشه (برای سروری که فقط برای دانلود هست از iis معمولا استفاده میشه)
nima19
April 28th, 2013, 10:16
بله اول باید iis رو کامل نصب کنید و برای راحتی یه دامنه یا ساب دامنه بهش اضافه کنید
بعدش میتونید اجازه خوندن فایل هارو فقط به کسانی که اکانت دارن بدید و اکانت بسازید
از نظر کندی سرعت خیالتون راحت باشه (برای سروری که فقط برای دانلود هست از iis معمولا استفاده میشه)
اوکی ممنون یعنی iis رو کانفیگ کنم برای اف تی پی همین ایا میشه رو همین اچ تی تی پی یوزر پس گذاشت با همین iiis یا نمیشه و اینکه
ایا در کار با فایل زیلا و یا iis هیچکدوم افت سرعت ندارن اگه شما باشید ایا iis رو نصب میکنید یا فایل زیلا
hades_54
April 28th, 2013, 15:34
اوکی ممنون یعنی iis رو کانفیگ کنم برای اف تی پی همین ایا میشه رو همین اچ تی تی پی یوزر پس گذاشت با همین iiis یا نمیشه و اینکه
ایا در کار با فایل زیلا و یا iis هیچکدوم افت سرعت ندارن اگه شما باشید ایا iis رو نصب میکنید یا فایل زیلا
والا تا جایی که من میدونم باید iis رو نصب کنید بعد فایل زیلا رو و با فایل زیلا کار کنید
شاید هم من اشتباه میکنم:66:
ولی اگه پورت و رم شما کم نیاره که خودتون میتونید مقدار مصرفش رو چک کنید خیر هیچ افت سرعتی نخواهید داشت
babelirani
April 28th, 2013, 18:35
والا تا جایی که من میدونم باید iis رو نصب کنید بعد فایل زیلا رو و با فایل زیلا کار کنید
شاید هم من اشتباه میکنم:66:
ولی اگه پورت و رم شما کم نیاره که خودتون میتونید مقدار مصرفش رو چک کنید خیر هیچ افت سرعتی نخواهید داشت
با سلام
دوست عزیز وقتی شما از ftp استفاده میکنید دیگه نیازی به IIS نیست و وقتی هم از http استفاده میکنید نیازی به فایل زیلا نیست
reza*
April 28th, 2013, 18:40
برای اف تی پی چه چیز هایی باید کانفیگ بشه رو ویندوز سرور 2008
ایا اچ تی تی پی هم میشه مثل اف تی پی کاربر ساخت و پوشه ساخت که دیگه لینک درسایت نگذاشت و هر سریال رو فقط ادرس پوشه اش رو داد
1-برای اف تی پی موارد زیادی هست مثل filezilla - wing و ...
2- بله امکانش هست
hades_54
April 28th, 2013, 22:01
با سلام
دوست عزیز وقتی شما از ftp استفاده میکنید دیگه نیازی به IIS نیست و وقتی هم از http استفاده میکنید نیازی به فایل زیلا نیست
خیلی ممنون ولی خوب وقتی iis رو نصب میکنیم میشه باهاش ftp هم ساخت دیگه,در ضمن روی iis مانور بیشتری میشه داد نه؟
empratoor
April 28th, 2013, 23:24
خیلی ممنون ولی خوب وقتی iis رو نصب میکنیم میشه باهاش ftp هم ساخت دیگه,در ضمن روی iis مانور بیشتری میشه داد نه؟
بله دوست عزیز میشه اما چرا باید اینقدر بپیچونی خودت رو وقتی ایشون فقط می خواد بر پایه ftp و ایجاد یوزر و پسورد شروع به اکانت دهی کنه؟
وقتی حرف ftp میاد و ایجاد اکانتینگ ویژه دیگه به مانورهای IIS نیاز نیست.
پاسخ به استارتر:
دوست عزیز شما نیاز به نصب IIS ندارید فقط برنامه FTP منیجر مثلا Filezilla Server رو نصب و تنظیم کنید.
موفق باشید