ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال مهم لطفا پاسخ بدید

future
April 27th, 2013, 09:46
با سلام دوستان دو سوال داشتم از ovh آمریکا

امکان اضافه کردن آی پی تا چنتا هست؟ آیا برای اینکه بتوانیم آی پی اضافه کنیم باید سرویسی مثل پروفشیونال یوز تهیه شود ؟ این سرویس های KVM Over IP و Extended features چی هستند؟

Mehran18
April 28th, 2013, 02:52
دوست عزیز بستگی به اون سروری که میخوای بگیری داره که تو سایت خودش دقیق نوشته... مثلا رو بعضی از سرورهاش حداکثر 32 آی پی میده ... رو یه سری دیگه از سرور هاش اگه اشتباه نکنم 136 تا آی پی میده...
Kvm remote
یه ریموت هست که از طریق اون میتونی سرورو خاموش روشن کنی... حتی مثلا اگه کلا سرورت خاموش باشه میتونه باهاش روشنش کنی...

ezat1
April 28th, 2013, 12:21
با سلام
کیم سوفی
4 تا آِ پی

ovh
sp سری
تا 36 آی پی

و الی ماشااله

future
April 29th, 2013, 07:33
با سلام دوستان تمامی مواردی که ذکر شد رو بنده خودم می دونم و جواب سوال بنده نبود !!! ... بنده عرض کردم از آو وی اچ آمریکا چطور هست ... من شنیدم که توی دی سی آمریکاش بیشتر از 4 تا آی پی نمی دهند ....

websazha
April 29th, 2013, 08:04
با سلام
دوست عزیز کمپانی OVH فعلا در سرور های آمریکای شمالی خود قابلیت ارائه بلاک آی پی را ندارد.
اگر دقت کرده باشید زمانی که دیتاسنتر sbg انتخاب می کنید گزینه های کاربری حرفه ای و... حذف می شوند به همین دلبل بالا هست. و قبلا هم سوال کردم از کمپانی که چه زمان می خواهند آی پی ارائه دهند گفته اند مشخص نیست.
علاوه بر آی پی اصلی روت سرور فقط 3 عدد آی پی قابل سفارش برای این دیتاسنتر این کمپانی فرانسوی هست.
Extended features هم فکر کنم منتظور شما در زمان خرید ای پی برای سروری هست که چند روز قبل تهیه شده به صورتی هست که فاکتور آی پی با مدت زمان فاکتور سرور یکی می شود و در زمان سررسید سرور فاکتور صادر می شود و مثال (بعضی از لوکیشن ها) 15 روز فقط تا زمان سرررسید زمان باشید شما Extended features انتخاب می کنید فقط هزینه 15 روز بلاک خریداری شده با شما محاسبه می گردد.
این هم خدمت شما :
https://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/kvm_ip.xml