توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تغییر لینک های داخل سایت
u30f
April 27th, 2013, 08:27
سلام
من لینک های دانلود داخل سایتم رو با افزونه update url عوض کردم . برای خودم لینک ها تغییر کرد ولی برای بعضی ها بازم همون لینک قدیمی نمایش داده میشه .
مشکل چیه ؟ و چه جوری رفع میشه ؟
gidgid
April 27th, 2013, 17:15
درود
من این راه رو به شما پیشنهاد مکنیم
دیتا بیس مورد نظر رو دانلود کنید و سپس با ویرایشگر notepad++ لینکهای قبلی سایت رو شناسایی و با لینک مورد نظر جدیدتون replace کنید
سپس مجددا یک دیتا بیس جدید ساخته و اس کیو ال ویرایش شده رو در اون ایمپورت کنید
و ازونجایی که حدس میزنم از وردپرس استفاده میکنید فایل wp-config رو آپدیت کنید
شاد باشید...
u30f
April 27th, 2013, 20:58
لینک ها تو دیتابیس تغییر کرده . ولی واسه بعضی ها همون لینکای قدیمی نشون داده میشه .
wp-confing رو چه طوری آپدیت میکنن ؟
≡ ALEX ≡
April 27th, 2013, 21:35
درود
من این راه رو به شما پیشنهاد مکنیم
دیتا بیس مورد نظر رو دانلود کنید و سپس با ویرایشگر notepad++ لینکهای قبلی سایت رو شناسایی و با لینک مورد نظر جدیدتون replace کنید
سپس مجددا یک دیتا بیس جدید ساخته و اس کیو ال ویرایش شده رو در اون ایمپورت کنید
و ازونجایی که حدس میزنم از وردپرس استفاده میکنید فایل wp-config رو آپدیت کنید
شاد باشید...
چه کاریه خوب!! :) بجای این همه کار، فقط کافیه از طریق phpMyAdmin کنتذل پنل سرور و با اجرای یک کوئری MySQL عملیات Replace را اجرا کنند...
≡ ALEX ≡
April 27th, 2013, 21:37
لینک ها تو دیتابیس تغییر کرده . ولی واسه بعضی ها همون لینکای قدیمی نشون داده میشه .
wp-confing رو چه طوری آپدیت میکنن ؟
وقتی می فرمایید "برای بعضی ها"، این یعنی همان مکان از سایت رو مثلا خود شما بصورت صحیح مشاهده می کنید، ولی بعضی از کاربران لینک های قدیمی را می بینند... در این صورت مشکل می تواند از Cache شدن وبسایت شما باشد. اگر از افزونه های Caching استفاده می کنید، Cache آن ها را Flush کرده و نیز از کاربران خود بخواهید Cache مرورگر خود را پاک نمایند...
موفق باشید
gidgid
April 27th, 2013, 22:06
چه کاریه خوب!! :) بجای این همه کار، فقط کافیه از طریق phpMyAdmin کنتذل پنل سرور و با اجرای یک کوئری MySQL عملیات Replace را اجرا کنند...
درسته
این راه پیشنهادی شما بسیار ساده تر هست اما خوب مورد پیشنهادی من به استارتر هم همونی بود که ذکر کردم چون خیلی از دوستان با کدنویسی آشنایی ندارند
شاد باشید...
hostarya
April 27th, 2013, 22:10
احتمالا کاربران با حذف کش مرورگر خود مشکل شان حل شود;)
shazo
April 27th, 2013, 22:46
سلام.. به احتمال زیاد مشکل از کش این یه سری از دوستان است دوست من
ctrl+f5
بزنن اوکی میشه..
u30f
April 28th, 2013, 00:13
وقتی می فرمایید "برای بعضی ها"، این یعنی همان مکان از سایت رو مثلا خود شما بصورت صحیح مشاهده می کنید، ولی بعضی از کاربران لینک های قدیمی را می بینند... در این صورت مشکل می تواند از Cache شدن وبسایت شما باشد. اگر از افزونه های Caching استفاده می کنید، Cache آن ها را Flush کرده و نیز از کاربران خود بخواهید Cache مرورگر خود را پاک نمایند...
موفق باشید
کش مرورگرشون رو پاک میکنن بازم درست نمیشه . الان میزبان سایتم افزونه WP Super Cache رو نصب کرده . منظورتون این افزونست ؟
اگه اره چطوری Flush کنم ؟
≡ ALEX ≡
April 28th, 2013, 00:42
کش مرورگرشون رو پاک میکنن بازم درست نمیشه . الان میزبان سایتم افزونه WP Super Cache رو نصب کرده . منظورتون این افزونست ؟
اگه اره چطوری Flush کنم ؟
دقیقا !! این پلاگین حتما صفحه تنظیمات (Settings) هم داره... همانجا بگردید گزینه Flush و یا Purge رو خواهید یافت.
u30f
April 28th, 2013, 00:49
دقیقا !! این پلاگین حتما صفحه تنظیمات (Settings) هم داره... همانجا بگردید گزینه Flush و یا Purge رو خواهید یافت.
این گزینه هایی که گفتید یا نیست یا من پیدا نکردم . ولی Dealet Catch بود . اونو زدم حالا نمیدونم درست شده یا نه .
sazsaz
April 28th, 2013, 01:03
1- افزونه را حذف
2- آپاچي را حذف
3- پيوند هاي يكتا را به حالت پيش فرض قرار دهيد
4- پيوند هاي يكتا را به صورتي كه مد نظرتان هست تغيير دهيد
5- افزونه را نصب