ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای جدا کردن سایت های اددن شده روی یک هاست

celestial
April 26th, 2013, 20:05
سلام . من روی یه هاست 3 تا سایت اددن کردم و الان میخوام هر سایت رو جدا کنم و روی یه هاست دیگه ببرم میشه کمکم کنید مبتدی توضیح بدید خیلی ممنون میشم.

celestial
April 26th, 2013, 20:13
کسی نیست کمک کنه

cserver.ir
April 26th, 2013, 20:13
به راحتی دیتابیس ها رو بک آپ میگیرید . پوشه های هر سایت رو هم بک آپ میگیرید .
3 تا هاست خریداری میکنید و تک تک این دیتابیس و فایل ها رو انتقال میدید به هر کدوم . حالا باید داخل تنظیمات CMS هاتون ، اطلاعات دیتابیس های جدید رو اضافه کنید ( چرا که username اول دیتابیس عوض میشه به هر صورت ) .
اگر از ما هاست خریداری بکنید این انتقال رو رایگان براتون انجام میدیم . موفق باشید .

CSERVER – ارائه دهنده برترین خدمات هاستینگ / سرور مجازی / سرور اختصاصی / گیم سرور (http://www.cserver.ir)

celestial
April 26th, 2013, 20:19
عزیز آموزشت خیلی سخته من مبتدی ام

shivahost
April 26th, 2013, 20:28
عزیز آموزشت خیلی سخته من مبتدی ام

این کار برای شما خیلی سخته! یعی باید سه هاست جدید بخرید برای هر کدام. و بعد یکبار هر سایت را دانلود کنید ( فایل ها و دیتابیس مربوطه ) و سپس هر کدام را در هاست جدید آپلود و ایمپورت کنید.

سعی کنید این کار را به عوامل پشتیبانی هاست های جدید بسپارید تا براتون انجام دهند که معمولا رایگان انجام می دهند.

celestial
April 26th, 2013, 20:29
هاست رو دارم فقط می خوام یکی آموزش یا برام انجام بده

shivahost
April 26th, 2013, 21:43
هاست رو دارم فقط می خوام یکی آموزش یا برام انجام بده

پشتیبانی هاست بخودتون براتون به راحتی انجام می دهد....

beniii
April 27th, 2013, 20:27
با سلام
این کار باید دستی صورت بگیره بهتره از پشتیبانی هاست خود کمک بگیرید.
خلاصه اون اینه که فایل های تو public_html رو دستی بک آپ بگیری و از دیتابیس جدا و اون ها رو روی هاست جدید بازگردانی کنی.